You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε ρε μάστορα..
γιατί που τα έμαθες εσύ παλληκάρι μ'?????????
έβλεπες τον πλέζουρα? τον περσόνα ? τον ζέρο? και έπαιρνες παραδείγματα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
παρασυρομαστε βλεπω..Ε..όχι να μιλάς κι εσύ!!!!!!!!!
Θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε ρε μάστορα..
Επισκέπτης
γιατί που τα έμαθες εσύ παλληκάρι μ'?????????
έβλεπες τον πλέζουρα? τον περσόνα ? τον ζέρο? και έπαιρνες παραδείγματα
Με ξέρεις καλά ρε μόρτη??
Με ξέρεις καλά ρε μόρτη??
οσο με ξέρεις και σύ ρε
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
[glow=red,2,300]από το κωλαράκι σου την εβγαλες μουρό μ' [/glow]???????????????????????
ξαναβάλτην πίσω... το διάλειμα τέλος.. η μπανάνα στον κώλο σας εκεί που πρέπει να είναι...
[glow=red,2,300]αντε και επόμενος πρόεδρος σας ο Κοσκωτάς... και στο ρόστερ ο Ντέταρι...[/glow]
Η συνηθεια που σας εχει γινει λατρεια και το πρωτο και το τελευταιο κουκλαρες μου.....
Αντε, τη μια με τον θειο, την αλλη με τον πατερα, μετα με τον lady gaga, γεωργιαδηδες-σαλπιγγιδιδες πανε ερχονται και..... ξερετε εσεις....
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, βαραει το τυμπανο το αφεντικο σας και εσεις αρκουδες χορευετε......
ραδιοφωνικος...ξερετε εσεις...κλαψα φμ και μπουλης φμ
Αντε μάγκες - ας ασχοληθείτε με τίποτα πιο επικοδομητικό! Υπάρχει και thread νομίζω "μαλακίες και άλλες ιστορίες"
και συ λελέουρα με το που μπήκες αρχισες τις βρισιές και μαλακίστηκε το thread για τον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή τον γαβρο να πνιγεται στο λιμάνι τον βλέπω. Για αυτό θέλουμε και 3 εισαγγελείς - γιατί δεν ξέρει να χάνει
respect πλέζουρα για την εν γένει συμμετοχή σου στο site και στα σχόλια-κριτικές για τις γκόμενες αλλά εδω συγνώμη αλλά το έχεσες!!
Αντε back to work τώρα - τα υπόλοιπα την Κυριακή το βράδυ ;)
Επισκέπτης
οσο με ξέρεις και σύ ρε
Κι επειδή κανένας από τους 2 μας δεν πέφτει και κάτω για γνωριμία (όχι ότι μασάω κιόλας) κόψε τα τσαμπουκαλίκια..
Κι επειδή κανένας από τους 2 μας δεν πέφτει και κάτω για γνωριμία (όχι ότι μασάω κιόλας) κόψε τα τσαμπουκαλίκια..
αμα κόψεις εσύ τα δικά σου τα κόβω και γώ.. αν όχι και γώ δεν μασάω...
τι εγινε ρε?
πολυ περαση εχει το θρεντακι μας....ρε σεις το παλικαρι ειναι πιο παλιος κ απο το site που λενε....
με βλεπω να παιρνω την κουπα φετος....αρειανα παλι καλα που δεν σας πετυχαμε για να φατε πουτσα για αλλη μια χρονια
πολυ περαση εχει το θρεντακι μας....ρε σεις το παλικαρι ειναι πιο παλιος κ απο το site που λενε....
με βλεπω να παιρνω την κουπα φετος....αρειανα παλι καλα που δεν σας πετυχαμε για να φατε πουτσα για αλλη μια χρονια
μη μασας απλα τις τελευταιες μερες μπαινουν διαφοροι κ βριζουν χωρις να εχουν ουτε ενα ποστ.προχθες μπηκε ενας γαυρος κ μου εβριζε το σοι γιατι δεν του αρεσει ο τροπος που γραφωτο οτι δεν ποσταρω με κανει κλωνο καταλαβες?
Επισκέπτης
Συνέχισε έτσι..με βλεπω να παιρνω την κουπα φετος....αρειανα παλι καλα που δεν σας πετυχαμε για να φατε πουτσα για αλλη μια χρονια
μη λες πολλα γιατι δεν σε παιρνει....το ξερεις οτι οταν σε πετυχαινω στο κυπελο τρως πουτσες....Συνέχισε έτσι..
απο το 70 εχεις να μου κανεις ζημια στο κυπελο
Επισκέπτης
Έεεεεεεεεεεεεετσιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!μη λες πολλα γιατι δεν σε παιρνει....το ξερεις οτι οταν σε πετυχαινω στο κυπελο τρως πουτσες....
απο το 70 εχεις να μου κανεις ζημια στο κυπελο
Συνέχισε!
δεν εβρισα απλα για να εχω να λεω οτι κατι ειπα...απλα μου εχουν σπασει τα αρχιδια ολοι αυτοι που μπαινουν μεσα στον θρεντ του παοκ και λενε οτι μαλακια τους κατεβει γιατι ειναι τοσο κομπλεξικοι που πιο πολυ τους νοιαζει τι κανουμε εμεις παρα οι ομαδουλες τους. αν τους ρωτησεις την 11αδα του παοκ η τα οικονοκιμα η ποσα διαρκειας εχουμε θα σου πουν...αμα τους ρωτησεις τιποτα για την ομαδα τους μαυρα μεσανυχτα εχουν
Επισκέπτης
δεν εβρισα απλα για να εχω να λεω οτι κατι ειπα...απλα μου εχουν σπασει τα αρχιδια ολοι αυτοι που μπαινουν μεσα στον θρεντ του παοκ και λενε οτι μαλακια τους κατεβει γιατι ειναι τοσο κομπλεξικοι που πιο πολυ τους νοιαζει τι κανουμε εμεις παρα οι ομαδουλες τους. αν τους ρωτησεις την 11αδα του παοκ η τα οικονοκιμα η ποσα διαρκειας εχουμε θα σου πουν...αμα τους ρωτησεις τιποτα για την ομαδα τους μαυρα μεσανυχτα εχουν
Τι κιμάς είναι αυτός ρε παίδαρε??
απο ασβοΤι κιμάς είναι αυτός ρε παίδαρε??
από καγκουρό αχαχαχαχαχαααααααααααααααααΤι κιμάς είναι αυτός ρε παίδαρε??
ως εκει φτανεις...μεχρι εκει ειναι το μυαλο σου...δεν εισαι για παραπανω!!!τι κακος που εισαι μου την ειπες για ενα λαθος βιασυνης...χαχαχαχαχαχαχαχα πολυ αστειο ξεκαρδιστικα...αλλα ετσι ειναι δεν εχεις να πεις τιποτα αλλο,να απαντησεις σε κατι απο αυτα που λεω!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K