Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αντε να ερθει η ωρα να παιξουμε με κανεναν παοκ να κανουμε και καμια ευκολη νικη..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
κοιτα την βαθμολογια κ κανε μου μια πιπα
σαν κλαμενα μουνια κανετε ρεεεεεεεεεεεεε
αλλα μ αρεσει
παρ τε τ αρχιδια μου τωρα κ τους 6 βαθμους στο κεφαλι κ αντε γεια

Θα σε στεναχωρίσω αλλά το πρωί μου έστειλε πμ ο Γαμαικανός με το νέο του όνειρο.
Νίκη του Πανιωνιού με 4 γκολ διαφορά επί της Καβάλας και ήττα του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για να πέσετε στην 4η θέση   :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Θα σε στεναχωρίσω αλλά το πρωί μου έστειλε πμ ο Γαμαικανός με το νέο του όνειρο.
Νίκη του Πανιωνιού με 4 γκολ διαφορά επί της Καβάλας και ήττα του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για να πέσετε στην 4η θέση   :grin:
καταλαβα.....
παλι τριτος θα ειμαι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μη το μελετατε ρε το παιδι,αφηστε το να συγκεντρωθει μπας και δει κανα σωστο ονειρο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν εχω να πω τιποτα μαζι σας.εχετε δικαιο.σας αδικησε η διαιτησια,δεν αφησε τον αστερα με 8
αντε γεια κ δειτε την βαθμολογια κλαψιαρηδες γραφικοι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εσεις γιατι μου την πεφτετε σαν αρχιδια?ειστε κατω απ τ αρχιδια μου?
βουλωνετε
Κοίτα αν είναι να μιλάς έτσι με βουλώνετε και παπαριές απο δω και πέρα, πέσ'το γιατί δεν γουστάρω μια.'Αντε για να τελειώνει το αστείο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κοίτα αν είναι να μιλάς έτσι με βουλώνετε και παπαριές απο δω και πέρα, πέσ'το γιατί δεν γουστάρω μια.'Αντε για να τελειώνει το αστείο
Οχι ρε,δε μιλαει ετσι το παιντι,μονο οταν στριμωχνεται κι δεν εχει επιχειρηματα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοιτα την βαθμολογια κ θα καταλαβεις ποιος πρεπει να μιλαει για μπαλιτσα στην πολη......
δεν εχω να πω τιποτα αλλο.οτι καταλαβαινετε.κλαψτε οσοσ θελετε γραφικοι γινεστε κ τιποτα.δεν κοιτατε τα χαλια της ομαδας σας τον ΠΑΟΚ βλεπετε.ελεος ειστε κ γι αυτο θα στε μια ζωη κατω απο τ αρχιδια μας.δεν βλεπετε τις φασεις που εκανε ο ΠΑΟΚ κ ποσα μπορουσε να βαλει με την μαγκια του βλεπετε το ενα φαουλ κ τα 2 κορνερ.ε ειστε ρεζιλια κ δεν αλλαζετε.αν παιξετε καλυτερη μπαλιτσα απο εμας εκει μεσα τοτε να μιλατε.με την καβαλιτσα στο χαριλαου κ αυτη με 8 κ σας πηρε το χ.
αντε γεια λοιπον

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κοιτα την βαθμολογια κ θα καταλαβεις ποιος πρεπει να μιλαει για μπαλιτσα στην πολη......
δεν εχω να πω τιποτα αλλο.οτι καταλαβαινετε.κλαψτε οσοσ θελετε γραφικοι γινεστε κ τιποτα.δεν κοιτατε τα χαλια της ομαδας σας τον ΠΑΟΚ βλεπετε.ελεος ειστε κ γι αυτο θα στε μια ζωη κατω απο τ αρχιδια μας.δεν βλεπετε τις φασεις που εκανε ο ΠΑΟΚ κ ποσα μπορουσε να βαλει με την μαγκια του βλεπετε το ενα φαουλ κ τα 2 κορνερ.ε ειστε ρεζιλια κ δεν αλλαζετε.αν παιξετε καλυτερη μπαλιτσα απο εμας εκει μεσα τοτε να μιλατε.με την καβαλιτσα στο χαριλαου κ αυτη με 8 κ σας πηρε το χ.
αντε γεια λοιπον
Ρε μαλάκα ποιος τον γαμάει τον παοκ γαμώ τα μυαλά σου? Για το πως μιλας σου λέω βλαμένε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αντε γεια λοιπον
Τα δικα μας τα χαλια τα αναφερουμε στο δικο μας θρεντ και μαλιστα δεχομαστε και την καζουρα χωρις να απανταμε με βρισιδια,αν ησουν εσυ στη θεση μας μαλλον θα κατεβαζες ολα τα καντηλια που ξερεις,εδω ειμαστε στο θρεντ του παοκ και μιλαμε για τον κακο χθες που μπηκε για να κερδισετε,απλα δεν του εκατσε.Το οτι επαιξες μπαλιτσα πρωτη φορα μετα απο 14 αγωνιστικες το δεχομαι,δεν μας ειπες ομως,τα κορνερ οι παιχτες τα εκετελουν απ'οπου θελουν με τον διαιτητη να κανει τον κινεζο??Μηπως την συγκεκριμενη εκτελεση τη διδασκει ο σαντος στην προπονηση?

Επισκέπτης
Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο.
Ούτε καν το τι ομάδα υποστηρίζεις!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αγκνιους γινεσαι γραφικος.κ με τον αρη επαιξα μπαλιτσα κ με τον γαυρο επαιξα ασχετα αν εχασα κ με τον νιονιο ειχα παιξει κ γενικα ειχα σε ολα τα παιχνιδια καλα 25λεπτα κ μισαωρα μεσα στα οποια η ομαδα επαιρνε το αποτελεσμα.οπως κ με τον ηρακλη επαιξα μπαλα μιση ωρα κ το παστελωσα εστω κ στο 90.σκεψου επισης οτι με ελειψεις ολη τη χρονια κ με τα βασικα μου φορ να μην εχουν πανω απο 5 παιχνιδια ο καθενας που ειμαι στην βαθμολογια κ τι μπαλα επαιξα χθες.εσυ αυτο που εκανα εγω χθες δεν θα το κανεις φετος κ μπορει ουτε κ του χρονου.θελετε μηπως να μας πειτε για τα παλτα σας μιας κ μπηκε για τα καλα ο χειμωνας κ επιασαν τα κρυα?η μηπως για το 6μηνο συμβολαιο του λοκο?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αγκνιους γινεσαι γραφικος.κ με τον αρη επαιξα μπαλιτσα κ με τον γαυρο επαιξα ασχετα αν εχασα κ με τον νιονιο ειχα παιξει κ γενικα ειχα σε ολα τα παιχνιδια καλα 25λεπτα κ μισαωρα μεσα στα οποια η ομαδα επαιρνε το αποτελεσμα.οπως κ με τον ηρακλη επαιξα μπαλα μιση ωρα κ το παστελωσα εστω κ στο 90.σκεψου επισης οτι με ελειψεις ολη τη χρονια κ με τα βασικα μου φορ να μην εχουν πανω απο 5 παιχνιδια ο καθενας που ειμαι στην βαθμολογια κ τι μπαλα επαιξα χθες.εσυ αυτο που εκανα εγω χθες δεν θα το κανεις φετος κ μπορει ουτε κ του χρονου.θελετε μηπως να μας πειτε για τα παλτα σας μιας κ μπηκε για τα καλα ο χειμωνας κ επιασαν τα κρυα?η μηπως για το 6μηνο συμβολαιο του λοκο?
να μας πεις για το μουφα πεναλτυ που σας εδωσε με την λαρσα
και γιατι μαλωνε ο γιος γκαγκατση με εναν οπαδο στα επισημα οταν ο οπαδος εβρισε τον διαιτητη :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να μας πεις για το μουφα πεναλτυ που σας εδωσε με την λαρσα
και γιατι μαλωνε ο γιος γκαγκατση με εναν οπαδο στα επισημα οταν ο οπαδος εβρισε τον διαιτητη :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
τωρα αυτα που λες τα πιστευεις? ο σαουριδης γιατι πηγε κ χτυπησε εναν οπαδο στα επισημα οταν επεσε η γιουχα κ βριζαν τον διαιτητη αλλα κ την ομαδα στο τελος του παιχνιδιου με τον αστερα?
ελεος εισαι ρε γαμαικανε.
οσο για το πεναλντυ τι να πω?εγω το εδωσα?ηταν μουφα αλλα μπορω να κανω κατι?
λιγους βαθμους μου εκοψαν φετος?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τωρα αυτα που λες τα πιστευεις? ο σαουριδης γιατι πηγε κ χτυπησε εναν οπαδο στα επισημα οταν επεσε η γιουχα κ βριζαν τον διαιτητη αλλα κ την ομαδα στο τελος του παιχνιδιου με τον αστερα?
ελεος εισαι ρε γαμαικανε.
οσο για το πεναλντυ τι να πω?εγω το εδωσα?ηταν μουφα αλλα μπορω να κανω κατι?
λιγους βαθμους μου εκοψαν φετος?
βρε μην λες συκοφαντιες....
ο σαουρμαν δεν εμφανιζεται πλεον....
αυτο που σου ειπα οσανω ισχυει 100%
εγω οταν βγαινω και λεω κατι ειναι τσεκαρισμενο
οπως οτι κλεινει ο ονουατσι στην ζμπαουκαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom