Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η πολη της καβαλας ηταν που ηταν ασπρομαυρη εγινε ακομα πρισσοτερο.πανω απο 8 χιλιαδες ΠΑΟΚΙΑ εφεραν τον πανικο κ η ομαδα με μεγαλη μπαλα για κακη της τυχη δεν μπορεσε να παροει το αποτελεσμα.δεν πειραζει ομως.....
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
βρε καημενε δες την ομαδα σου.αυτο το εδειξε η τηλεοραση γιατι δεν ειχε στησει την μπαλα.......εκανε αλλαγη
μη λεμε οτι θελουμε.μολις μπηκα σπιτι ημουν καβαλα.μεγαλη ομαδα μεγαλος λαος......αρειανα κοιταξτε τα χαλια σας κ αφηστε μας στην ησυχια μας.......ρεζιλια.σας παιρνουν διπλα ολοι μεσα στην μαλακια που εχετε για γηπεδο κ το εχετε κ αδειο
Ντεκερ ζαλιστηκες απο τις μαλαματινες στην Καβαλα και λες μαλακιες?Τα κορνερ που εκτελουσε ο λινο ηταν ολα ακυρα με την ανοχη του Κακου,αλλο λιγο θα τα εκτελουσε απο τη γραμμη της περιοχης,μην τρελλαθουμε δηλαδη,τουρκακια παραδεχτειτε το ειστε προκλητικα ευνοουμενοι,το μουφα φαουλ εξω απο την περιοχη πως το ειδες?Για 0-1 σας πηγε,αλλα δεν του εκατσε...

Επισκέπτης
η πολη της καβαλας ηταν που ηταν ασπρομαυρη εγινε ακομα πρισσοτερο.πανω απο 8 χιλιαδες ΠΑΟΚΙΑ εφεραν τον πανικο κ η ομαδα με μεγαλη μπαλα για κακη της τυχη δεν μπορεσε να παροει το αποτελεσμα.δεν πειραζει ομως.....
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.......

Ρε μαλάκα μήπως έφαγες τπτ χαλασμένους κουραμπιέδες εκεί και σε πείραξαν;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μαλάκα μήπως έφαγες τπτ χαλασμένους κουραμπιέδες εκεί και σε πείραξαν;
Καλά παίξανε ρε όσο είδα. Απλά ΄ηταν λίγο γκαντέμηδες και απλά δεν άρχισε ακόμα να ρολάρει η μεγάλη μεταγραφή του Παπάζογλου.

Επισκέπτης
Καλά παίξανε ρε όσο είδα. Απλά ΄ηταν λίγο γκαντέμηδες και απλά δεν άρχισε ακόμα να ρολάρει η μεγάλη μεταγραφή του Παπάζογλου.

Δε λέω γι'αυτό ρε
Τον βλέπω να παθαίνει παράκρουση και να παραλληρεί και κάποιον μου θυμίζει :think:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δε λέω γι'αυτό ρε
Τον βλέπω να παθαίνει παράκρουση και να παραλληρεί και κάποιον μου θυμίζει :think:
Λες να τον τάισε η δικιά του κανένα χαλασμένο λύκο πάλι? αχαχαχαχαααααααααααααααααα

Επισκέπτης
Λες να τον τάισε η δικιά του κανένα χαλασμένο λύκο πάλι? αχαχαχαχαααααααααααααααααα

παραβαίνει τον κανόνα γι'αυτό τα παθαίνει αυτά!
μόνο όταν πας για γάμο και αφού σ'έχει ταϊσει η πεθερά πρώτα!

που πας ξεβράκωτος στ'αγγούρια ρεεεεεεεεεεεεεεεε???????????

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Προκλητικος ο κακος ακομη μια φορα,χαρισε την κοκκινη στον Λινο στη φαση με τον Σουλτανιδη,χαρισε καρτες γενικως στον παοκ ενω καθε φαουλ της Καβαλας ισοδυναμουσε με καρτα.Προσπαθησε να σας κανει και ενα δωρο με το ανυπαρκτο φαουλ στον Ιβιτς εξω απο την περιοχη,ενω αφηνε τον Λινο να εκτελει τα κορνερ απ'οπου γουσταρε(θυμιζω οτι για τετοιο λογο σε αλλες ομαδες ακυρωνονται γκολ!!!).Για να δουμε,ποτε θα σταματησει το κακο με σας...
εχετε γινει χειροτεροι απο τις αδελφες τους gayρους.σας παει η διαιτησια και θελετε την παραμικρη φαση να την σφυραει υπερ σας.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παρταλια......δειτε την μπαλαρα που επαιξα κ δειτε κ την βαθμολογια κ κλαψτε.απλα ατυχος ημουν.τωρα καθεστε ρε κομπλεξικοι κ μιλατε για ενα φαουλ το οποιο ηταν μουφα κ τα κορνερ.ρε ρουφιανοι,τα δοκαρια κι τα τε τα τετ ηταν κ αυτα μουφα?
αντε γεια κ προσπαθηστε να μπειτε πλει οφ.ο ηρακλακος σας φτανει ρεεεεεεε
οι τελευταιοι της πολης θα εισαστε.σας γαμαει για πλακα οποιος θελει μεσα στη σκουληκοφωλια σας.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε παρταλια......δειτε την μπαλαρα που επαιξα κ δειτε κ την βαθμολογια κ κλαψτε.απλα ατυχος ημουν.τωρα καθεστε ρε κομπλεξικοι κ μιλατε για ενα φαουλ το οποιο ηταν μουφα κ τα κορνερ.ρε ρουφιανοι,τα δοκαρια κι τα τε τα τετ ηταν κ αυτα μουφα?
αντε γεια κ προσπαθηστε να μπειτε πλει οφ.ο ηρακλακος σας φτανει ρεεεεεεε
οι τελευταιοι της πολης θα εισαστε.σας γαμαει για πλακα οποιος θελει μεσα στη σκουληκοφωλια σας.
Καλά λέει ο άλλος. Τι σου δώσανε ρε τα κωλόπαιδα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλά λέει ο άλλος. Τι σου δώσανε ρε τα κωλόπαιδα?
κανε την πιπα σου εσυ στον αστερα κ ασε τι πηρα εγω.......
κ τωρα που θα σε ξεκωλιασει κ ο γαυρος κ θα παρω εστω κ το χ εγω να δεις κ την βαθμολογια.
αντε γεια σας ρε τελευταιοι.ουτε τον νιονιο δεν φτανετε πλεον η τον τελη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
θελω να βγουν οσοι παοκτσηδες λεγανε για την μπαλα που επαιζε ο ΠΑΟΚ κ επαιρνε με μισο μηδεν τα αποτελεσματα να μας πουνε αν τους αρεσε η ομαδα.......τωρα που επαιξε μπαλα αλλα δεν πηρε το αποτελεσμα που μπορουσε να παρει.
μην πεταχτει κανενας ρουφιανος.εσεις να κοιταξτε την μικρη ομαδα σας μπας κ περασετε απο τον γαμια σας,αστερα,στο κυπελο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κ τωρα που θα σε ξεκωλιασει κ ο γαυρος κ θα παρω εστω κ το χ εγω να δεις κ την βαθμολογια.
Χαλάρωσε τρελόπαιδο. Σε παράτησε ο γκόμενος και έχεις νευράκια?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ποια μπαλα βρε πεθαμενε,που εκανες ενα καλο παιχνιδι στα 14 και το κανεις και θεμα,για τη διατησια πες μας βρε,μη κολωνεις,δε βρεχει,σε φτυνουν βρε...

Επισκέπτης

Κοίτα μαλάκα μην ξαναπάρεις κουραμπιέδες απ'τη Ν.Καρβάλη γιατί δεν πρέπει να τους πασπαλίζουν με άχνη. Κάτι άλλο πρέπει να είναι και σε χαλάει! :zombie:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ποια μπαλα βρε πεθαμενε,που εκανες ενα καλο παιχνιδι στα 14 και το κανεις και θεμα,για τη διατησια πες μας βρε,μη κολωνεις,δε βρεχει,σε φτυνουν βρε...
κοιτα την βαθμολογια κ κανε μου μια πιπα
σαν κλαμενα μουνια κανετε ρεεεεεεεεεεεεε
αλλα μ αρεσει
παρ τε τ αρχιδια μου τωρα κ τους 6 βαθμους στο κεφαλι κ αντε γεια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κοίτα μαλάκα μην ξαναπάρεις κουραμπιέδες απ'τη Ν.Καρβάλη γιατί δεν πρέπει να τους πασπαλίζουν με άχνη. Κάτι άλλο πρέπει να είναι και σε χαλάει! :zombie:
δωστε του εναν κουραμπιε του παιδιου,επαιξε μπαλα την Κυριακη...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αλλα μ αρεσει
Ο κλασικος παοκτσης,μολις στριμωχτει αρχιζει τις βρισιες...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αλλα μ αρεσει