Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΡΕ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΟΣΚΩΤΑΣ??? ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...
εδω μιλατε εσεις που πααιζετε σε πρωταθλημα λαθος χωρας και στερειτε θεση-οταν βγαινετε ευρωπη-απο μια ελληνικη ομαδα
σας στοιχειωνει η αλαμανα και οτι εχετε να μας νικησετε τοσα χρονια

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
5/5 νικες εχω στην ευρωπη και αποκλειστηκες απο τις καρδουλες  :pipa3:
σε γαμανε στας ευρωπας  :jerking: και στην ελλαδα για αυτο ειστε βουλγαροι
Εμένα δεν με ξέρουν στην Ευρώπη, ενώ εσύ έχεις μέινει ως η καλύτερη πουτάνα. Παντού σας εκθειάζουν. Όλες οι ομάδες σας θέλουν στον όμιλό τους. Εκτός από το αμερικάνικο ναυτικό πλέον εξυπηρετείτε και Ευρωπαίους πέους. Αν και να σε πω από γόνος αμερικάνων κατώτερης διαλογής που στην χώρα της ευκαιρίας το μόνο που κατάφεραν ήταν να γίνουν καραβανάδες (που δεν αναγνωρίζουν και τα παιδιά τους) καλύτερα αυτό που είμαι  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εδω μιλατε εσεις που πααιζετε σε πρωταθλημα λαθος χωρας και στερειτε θεση-οταν βγαινετε ευρωπη-απο μια ελληνικη ομαδα

:jerking: επιχειρήματα με νόημα και μετα εμείς ειμαστε οι ουγκα ουγκα αγοράκι αντε διάβασε κανά πρωταθλητή και δες κανά τσουκαλά μπας και εξπερματώσεις απο το κώλο πάντα...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαλακοβιόλη μη ξεχνάς ότι οι σλάβοι έφτασαν μέχρι τον Μοριά. Η αμερικάνικη πούτσα δεν σας έφτασε. Μη μιλήσω και για τον Ιμπραήμ και τους αρβανίτες

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εμένα δεν με ξέρουν στην Ευρώπη, ενώ εσύ έχεις μέινει ως η καλύτερη πουτάνα. Παντού σας εκθειάζουν. Όλες οι ομάδες σας θέλουν στον όμιλό τους. Εκτός από το αμερικάνικο ναυτικό πλέον εξυπηρετείτε και Ευρωπαίους πέους. Αν και να σε πω από γόνος αμερικάνων κατώτερης διαλογής που στην χώρα της ευκαιρίας το μόνο που κατάφεραν ήταν να γίνουν καραβανάδες (που δεν αναγνωρίζουν και τα παιδιά τους) καλύτερα αυτό που είμαι  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: μου θυμιζεις το πρωτοσελιδο της score
η αδεκαρα εχει φαει 4 στο χαλαρο απο τους ουραγους της πρεμιερ και εγραφε απο κατω για τον παναθηναικο"3 και λιγα ηταν"
οταν με ξεπερασεις σε κατι τοτε να μιλησεις
ιστορια,τιτλους,λαο,διακρισεις σε εχω πολυ κατω
οσο για το αμερικανικο ναυτικο και η θεσσαλονικη λιμανι ειναι και απο οτι θυμαμαι προσφατα περασε και νατο απο εκει
δηλαδη εσεις ειστε τουρκοι,βουλγαροι,αμερικανοι,αγγλοι,σομαλοι,αυστραλοι,κενυατες?οχι
ειστε ολοι κρυφοολυμπιακοι λογω πατρος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
που ειναι ο αλλος ρε?ο μποντος?εφαγε την πουτσα απο τον αστερα κ δεν εχει μουτρα να ξαναμπει εδω να πει τις μαλακιες του?τι λεει ο αλλος ο μαλακας?για τη βουλγαρα μανα του?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα σας γαμήσουμε πουστράκια του λιμανιού με τα κόκκινα φωτάκια.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν το καταλάβατε ακόμη ότι η παράδοση θα συνεχιστεί?απο το 1997 αήττητος μέσα στη τούμπα ο θρύλος! :rockon: :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΜΠΑΟΚ!!!!!!!ΜΠΑΟΚ!!!!!!!!!ΜΠΑΟΚ!!!!!!!ΜΠΑΟΚ!!!!!!!ΜΠΑΟΚ!!!!!!!ΜΠΑΟΚ!!!!!!!ΜΠΑΟΚ!!!!!!!
ΜΠΑΟΚ!!!!!!!!ΜΠΑΟΚ!!!!!!!

:2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφού είσαι χαρουμενος που παίρνατε τις νίκες και τις ισοπαλίες με τους τρόπους που τις πήρατε δεν χρειάζεται καν να ασχοληθώ περισσότερο με την πάρτη σου. Ομαδιτσα της πουστιάς και της ρουφιανιάς.

Επισκέπτης
που ειναι ο αλλος ρε?ο μποντος?εφαγε την πουτσα απο τον αστερα κ δεν εχει μουτρα να ξαναμπει εδω να πει τις μαλακιες του?τι λεει ο αλλος ο μαλακας?για τη βουλγαρα μανα του?
εγωφιλε μου εδω ειμαι. εσεις βγαζετε γλωσσα και μετα εξαφανιζεστε!!!! και παντα σας φταιει το κατεστημενο των αθηνων η διατησια ο καιρος !!!!! εγω οταν χανω εχω και το γνωθι να παραδεχτω οτι εχασα χωρις να μου φταιει κανενας. εσεις το εχετε;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε κομπλεξικε ποιος μιλησε για καταστημενο των Αθηνων
το καταστημενο ανηκει σημερα στον γαυρο αυριο μπορει στον βαζελο στην ΑΕΚ ή στον ΠΑΟΚ
διαφωνεις;

Επισκέπτης
ρε κομπλεξικε ποιος μιλησε για καταστημενο των Αθηνων
το καταστημενο ανηκει σημερα στον γαυρο αυριο μπορει στον βαζελο στην ΑΕΚ ή στον ΠΑΟΚ
διαφωνεις;
ποιος μιλησε ρε βλαχακο; εσεις ρε κομλεηαρες οταν τρωτε τις πουτσες δεν σας φταιει η διατησια και το κατεστημενο του γαυρου οπως μονος σου λες; παντου βλεπετε φαντασματα περσι ποος σας φταιει στα πλει οφ που φαγατε τις πουτσες η διατησια η το κατεστημενο!!!!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποιος μιλησε ρε βλαχακο; εσεις ρε κομλεηαρες οταν τρωτε τις πουτσες δεν σας φταιει η διατησια και το κατεστημενο του γαυρου οπως μονος σου λες; παντου βλεπετε φαντασματα περσι ποος σας φταιει στα πλει οφ που φαγατε τις πουτσες η διατησια η το κατεστημενο!!!!!!
τι κανσ γιανν,κια σπερνω
ποιος μιλησε για κατεστημενο των Αθηνων;
γνωστη καραμελα εαν δεν εχουμε επιχειρηματα
οταν σας κλεβανε τους παιχτες και σας ριχνανε κατηγορια αλλα λεγατε
Ο φιογκο θα έρθει? :coffee:
ΝΑΙ :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy:

Επισκέπτης
τι κανσ γιανν,κια σπερνω
ποιος μιλησε για κατεστημενο των Αθηνων;
γνωστη καραμελα εαν δεν εχουμε επιχειρηματα
οταν σας κλεβανε τους παιχτες και σας ριχνανε κατηγορια αλλα λεγατεΝΑΙ :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy:
καλα ρε φλε μας δουλευεις μετα απο καθε ηττα σας εδω μεσα γινεται της πουτανας τη να θυμηθω απο το περσινο αποκλεισμο στο κυπελλο το τη λεγατε εδω μεσα!!! οσο για τους παιχτες που μας κλεβανε κοιταξε γιατι μαλλον εσυ ξεχνας τη εχεις κανει που υποτιθεται λες οτι εισαι και μεγαλη ομαδα . εγω πουλησα παιχτη σε αυτον που εχει κατεστημενο;[βενετιδη] εγω πουλαω παιχτες στο βαζελο χριστοδουλοπουλο μελλιση]; εγω καλος η κακος ανεκαθεν εβγαζα και θα βγαζω παιχτες και για να επιβιωσει μια ομαδα σαν το πανιωνιο πρεπει να πουλησει. εσυ με μια ομαδα με λαο με δυναμη πως καταδεχεσαι να πουλας στους ανταγωνιστες σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom