Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.271
Πόντοι
6.536
Έλα τύπε κρουασάν Μολτο

Και πάρε και αυτό.

hqdefault.jpg

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι είστε και 'σείς αδελφά σωματεία απ το ότι μου πρήζεις πρωί πρωί τις μπάλες για να υπερασπιστείς τη ντροπή της Μακεδονίας. :rockon::rockon::rockon:
Παπαριές 12χρονου λες....
Καμμία απάντηση....
Και φυσικά μόκο για το μπαράζ το 1980...

Το ξεπουλημένο,αυτό που σε έσβησε σαν μεγάλη ομάδα και που έχασες πολύ κόσμο,μίκρυνες...
Ήταν το σημείο καμπής στην ιστορία σου.
Μου τα έχει εξηγήσει αναλυτικά καλός φίλος του πατέρα μου,άρρωστος Αρειανός,δεν είναι εν ζωή δυστυχώς.
Τα ξέρεις και εσύ αλλά κωφεύεις....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.953
Πόντοι
5.506
Παπαριές 12χρονου λες....
Καμμία απάντηση....
Και φυσικά μόκο για το μπαράζ το 1980...

Το ξεπουλημένο,αυτό που σε έσβησε σαν μεγάλη ομάδα και που έχασες πολύ κόσμο,μίκρυνες...
Ήταν το σημείο καμπής στην ιστορία σου.
Μου τα έχει εξηγήσει αναλυτικά καλός φίλος του πατέρα μου,άρρωστος Αρειανός,δεν είναι εν ζωή δυστυχώς.
Τα ξέρεις και εσύ αλλά κωφεύεις....
Ωχου βρε μπουστη πρωί πρωί, τι να σου πω για το μπαράζ, εδώ σου έχω ζητήσει να μου πεις για τα 6 μυρια του Βγενο και συνεχίζεις τα ίδια και τα ίδια. Για το μπαράζ τι να σου πω, αφού σου τα έχει πει αναλυτικά φίλος του πατέρα σου εγώ περισσεύω. Και μάλιστα για ξεπούλημα. Ότι στήθηκε ο μπαοκ τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη ενώ έστω με χ έπαιρνε ο Άρης το πρωτάθλημα, σου το είπε;

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΜΟΥΘ ΜΕΛΙΣΣΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΛΤΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Για το πρωτάθλημα Πρεσπών; Για το κύπελλο που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και καπάκι πήγαν στο γαύρο παίκτες του μπαοκ θα πεις; Για το πλυντήριο του πασοκ;

Ρε μλκ, εμένα βρήκες;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.271
Πόντοι
6.536
Πόσοι παίκτες του Άρη πήγαν καπάκια στον γαύρο μετα το μπαράζ δεν μας είπες ακόμα.
Τα δημόσια δικαστήρια την επόμενη χρονιά?
Την φυγή του κόσμου από το γήπεδο?

Τα 6 μύρια του Βγενό είναι στην φαντασία σου κατσαπλιά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.858
Πόντοι
12.756
Πόσοι παίκτες του Άρη πήγαν καπάκια στον γαύρο μετα το μπαράζ δεν μας είπες ακόμα.

ποιος Αρης ρε μαλακα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.953
Πόντοι
5.506

Στη φαντασια μου λεει ο φιλος μου ο μηναρας. :headbang::2funny::2funny::2funny::2funny:

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποιος Αρης ρε μαλακα
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ρε μπινε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.271
Πόντοι
6.536
Για το μπαράζ τι να σου πω, αφού σου τα έχει πει αναλυτικά φίλος του πατέρα σου εγώ περισσεύω. Και μάλιστα για ξεπούλημα. Ότι στήθηκε ο μπαοκ τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη ενώ έστω με χ έπαιρνε ο Άρης το πρωτάθλημα, σου το είπε?
Ο Άρης είχε ομαδάρα τότε.
Χάσατε την ευκαιρία του αιώνα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.271
Πόντοι
6.536
Στη φαντασια μου λεει ο φιλος μου ο μηναρας. :headbang::2funny::2funny::2funny::2funny:

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ρε μπινε.
Αν ο Άρης ειναι ο αυτοκράτωρ του μπάσκετ ο Παναθηναϊκός τι είναι ρε μλκ?
Στο μπάσκετ έχεις την νο3 φανέλα μαζί με την ΑΕΚ.

ΌΣΑ λινκ και να βάλεις δεν αποδεικνύεις τίποτα εμπαθή μπούσταρε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.953
Πόντοι
5.506
Ο Άρης είχε ομαδάρα τότε.
Χάσατε την ευκαιρία του αιώνα.
Ε και λοιπον; Απ οσα εχω ακουσει (ημουν μωρο τοτε) εχασε τα αχαστα στο πρωτο ημιχρονιο και στο δευτερο εφαγε ενα μπαλακι και μετα γεια σας. Τυπικος Αρης, τι να κανουμε τωρα. Ή νομιζεις οτι ηταν ευκαιρια του αιωνα και μετα θα σαρωνε τα παντα :2funny::2funny:

Και κλασσικα, ακομα πιο τυπικος Αρης, ξεπηδηξαν τα σκουληκια της εποχης να φωναζουν για στημενα και ξεπουλημα και αβαβα και παπαριες καμαρωτες.
Πες μου κι αλλα για Αρη και μπαοκ, φαινεται να τα ξερεις καλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.953
Πόντοι
5.506
Αν ο Άρης ειναι ο αυτοκράτωρ του μπάσκετ ο Παναθηναϊκός τι είναι ρε μλκ?
Στο μπάσκετ έχεις την νο3 φανέλα μαζί με την ΑΕΚ.

ΌΣΑ λινκ και να βάλεις δεν αποδεικνύεις τίποτα εμπαθή μπούσταρε.
Τι να σου κανω, εισαι μικρουλης και αγαθιαρουλης, αυτοκράτορας ειναι ενας, ο πρωτος, τον επομενο βαφτισε τον οπως θελεις, σμπουτσαμ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.271
Πόντοι
6.536
Ε και λοιπον; Απ οσα εχω ακουσει (ημουν μωρο τοτε) εχασε τα αχαστα στο πρωτο ημιχρονιο και στο δευτερο εφαγε ενα μπαλακι και μετα γεια σας. Τυπικος Αρης, τι να κανουμε τωρα. Ή νομιζεις οτι ηταν ευκαιρια του αιωνα και μετα θα σαρωνε τα παντα :2funny::2funny:

Και κλασσικα, ακομα πιο τυπικος Αρης, ξεπηδηξαν τα σκουληκια της εποχης να φωναζουν για στημενα και ξεπουλημα και αβαβα και παπαριες καμαρωτες.
Πες μου κι αλλα για Αρη και μπαοκ, φαινεται να τα ξερεις καλα.
Άρης αφού ρε μλκ.
Αν είχες πάρει το πρωτάθλημα δεν θα σου έφευγαν οι παίκτες να πάνε στον γαυρο ή όπου πήγανε.
Είχες προοπτικές για μια δεκαετία να πρωταγωνιστήσεις.
Και να καθιερωθείς δια παντός σαν μεγάλη ομάδα που τότε ήσουν.
Εγώ δεν τα ξέρω καλά.
Ο πατέρας μου,κύκλωνε 3 ημερομηνίες για εκτός ματς όταν έβγαινε το πρόγραμμα,Άρης έξω(για να δει τον κολλητό του),γαύρο έξω,Εθνικό έξω για να πάει στα πάτρια.
Αντε μήσουγα τώρα ν πάμε καμιά βολτάρα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.271
Πόντοι
6.536
Τι να σου κανω, εισαι μικρουλης και αγαθιαρουλης, αυτοκράτορας ειναι ενας, ο πρωτος, τον επομενο βαφτισε τον οπως θελεις, σμπουτσαμ.
Είσαστε μια αυτοκρατορική τρίχα από τα αρχιδια μας.

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom