Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

ManPower

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
254
Πόντοι
20
Περσι χτύπησε άσχημα ο μπαμπα κ μείναμε με 10 λόγο 5 αλλαγων που γίνανε, κατάφερε ο ζελας να μειώσει στο σκορ στα τελευταία λεπτά κ να κερδισει στα πέναλτι..φέτος κόκκινη ο μπαμπά και κατάφερε ο ζελας να κερδίσει στο τέλος.. α ρε μπαμπα τραγικός ήρωας πρέπει να νιώθει..
Και με 12 να έπαιζες χθες θα έχανες άσε τις δικαιολογίες

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.349
Πόντοι
2.046
IMG_1315.jpeg
Χρόνια Πολλά είπαμε;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.578
Πόντοι
2.356
Και με 12 να έπαιζες χθες θα έχανες άσε τις δικαιολογίες
ηταν απο το σοκ που επαθαν απο το ντου του ηλιοπουλου και των οπαδων στο ανυπερασπιστο πουλμαν και απο την τιμωρια του στρατηγου τους και δε μπορεσαν να συγκεντρωθουν στον αγωνα και να αποδωσουν...

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.627
Πόντοι
5.595
sportfm
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κούγιας: «Δίωξη με βίντεο που δεν ξέρουμε από πού είναι-Ο Λουτσέσκου δεν έχει προκαλέσει ποτέ-Ψευτόμαγκας ο Ηλιόπουλος»​

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για την τιμωρία του Ραζβάν Λουτσέσκου.​

Κούγιας: «Ασκήθηκε δίωξη στον Λουτσέσκου με βίντεο που δεν ξέρουμε από πού είναι»

www.sport-fm.gr
08/01/2025, 17:25

Ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε το βίντεο από τα γεγονότα του πάρκινγκ της OPAP Arena στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για την τιμωρία του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως δεν προκύπτει από πουθενά βιαιοπραγία ή εξύβριση από τον Ρουμάνο προπονητή, για τον οποίο υποστήριξε πως δεν προκάλεσε ποτέ. Αντίθετα, άφησε αιχμές για τον Μάριο Ηλιόπουλο και για το πώς βρέθηκαν φίλοι της ομάδας στο χώρο του πάρκινγκ. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να σκεφτεί και να φύγει από την Ελλάδα αν διατηρηθεί η ποινή, καθώς έχει προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506

Στο καλό και από το πεζοδρόμιο ο γυφτομαλακας.
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-08, 18.37.11.png

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.787
Πόντοι
12.756

Στο καλό και από το πεζοδρόμιο ο γυφτομαλακας.
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-08, 18.37.11.png
καλησπερα μπραδερινι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.374
Πόντοι
34.538
Τι βλακας θεε μου αυτος ο Κουγιας?
Με αυτη τη μαλακια επιχειρημα παει να ριξει την πρωτοδικη αποφαση?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.039
Πόντοι
2.606
Τι βλακας θεε μου αυτος ο Κουγιας?
Με αυτη τη μαλακια επιχειρημα παει να ριξει την πρωτοδικη αποφαση?
o κουγιας ειναι αυτος που ειναι ,οι μαλακες που τον προσελαβαν φταινε....ειναι ποτε δυνατον η ομαδα του ΠΑΟΚ να παρει για συνηγορο τον κουγια?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.578
Πόντοι
2.356
sportfm
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κούγιας: «Δίωξη με βίντεο που δεν ξέρουμε από πού είναι-Ο Λουτσέσκου δεν έχει προκαλέσει ποτέ-Ψευτόμαγκας ο Ηλιόπουλος»​

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για την τιμωρία του Ραζβάν Λουτσέσκου.​

Κούγιας: «Ασκήθηκε δίωξη στον Λουτσέσκου με βίντεο που δεν ξέρουμε από πού είναι»

www.sport-fm.gr
08/01/2025, 17:25

Ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε το βίντεο από τα γεγονότα του πάρκινγκ της OPAP Arena στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για την τιμωρία του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως δεν προκύπτει από πουθενά βιαιοπραγία ή εξύβριση από τον Ρουμάνο προπονητή, για τον οποίο υποστήριξε πως δεν προκάλεσε ποτέ. Αντίθετα, άφησε αιχμές για τον Μάριο Ηλιόπουλο και για το πώς βρέθηκαν φίλοι της ομάδας στο χώρο του πάρκινγκ. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να σκεφτεί και να φύγει από την Ελλάδα αν διατηρηθεί η ποινή, καθώς έχει προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία.
ο Κουγιας τι εχει παθει και εχει γινει σαν αναποδο γαμωτο (εμφανισιακα)? επιασαν οι ευχες ολων των υγειων φιλαθλων του ποδοσφαιρου τοπο?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.578
Πόντοι
2.356
o κουγιας ειναι αυτος που ειναι ,οι μαλακες που τον προσελαβαν φταινε....ειναι ποτε δυνατον η ομαδα του ΠΑΟΚ να παρει για συνηγορο τον κουγια?
προσωπικη επιλογη του σαββιδη ειναι τυπε. αγνωστο γιατι... μαλλον για την εξυγειανση... η για να δειξει οτι θα εκανε και συμμαχια με τον διαβολο για τον παοκ.

πιστευω οτι θα περασει αυριο ανετα η ΑΕΚ και ολα αυτα εγιναν για το επικοινωνιακο κομματι...

σιγουρα οι παε τα εχουν βρει μεταξυ τους απο την αρχη για το σκηνικο και οπως παντα απλα οι οπαδοι και των με και των δε, ειναι οι χρησιμοι ηλιθιοι που γεμιζουν τα γηπεδα, ξεπουλανε οι φυλλαδες κλπ...

αλλιως θα ειχαν γινει και μηνυσεις και κλησεις αθλητων και ολα τα αυτα τα χαριτωμενα με το μαχαιρι που θα φτασει στο κοκκαλο κλπ κλπ κλπ...

παντως μετα το ολο σκηνικο προτιμω να ενημερωνομαι απο το γαυρικο σπορτ24 παρα απο το σδνα το οποιο εφαγε γερη καρτα με οσο παπατζηλικι και πολωση πουλησε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Γιατί ρε, δυο πόλεις
μια ομάδα
αλλά χρώματα
αδέρφια για πάντα

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
καλα εκαναν ας το κανει σοου για γελια ειναι ετσι+αλλιως

εδω εχουμε αλλο θεμα ομως:
ο προπονητης του παοκ εχει στοχοποιηθει και ειναι ανεπιθυμητος στην ελλαδα (!?) απο τον ηρακλη της αθηνας και απο τον 2ρο μρ.μαλακα του μπουρδελα.κομ...:2funny:

που αν με ρωτας δλδ παιζει η γνωμη του τυπου μπαροκ να εχει πιο πολυ αξια απο του σαπιου αθηνακλη

και ο ιβαν να το παρει λιγο πανω του γιατι με γκιοργκο και την συντροφισσα ο παοκ παει φετος σαν τον χατζηχρηστο που εκανε τον θυμιο με το ψαθινο κοφινι στα κτελ

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
ντισουνταλι δεν μας κανει παει στις κελεμπιες λεει

αλλο ενα φορ που αφησε εποχη στον παοκ :headbang2:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
καλα εκαναν ας το κανει σοου για γελια ειναι ετσι+αλλιως

εδω εχουμε αλλο θεμα ομως:
ο προπονητης του παοκ εχει στοχοποιηθει και ειναι ανεπιθυμητος στην ελλαδα (!?) απο τον ηρακλη της αθηνας και απο τον 2ρο μρ.μαλακα του μπουρδελα.κομ...:2funny:

που αν με ρωτας δλδ παιζει η γνωμη του τυπου μπαροκ να εχει πιο πολυ αξια απο του σαπιου αθηνακλη

και ο ιβαν να το παρει λιγο πανω του γιατι με γκιοργκο και την συντροφισσα ο παοκ παει φετος σαν τον χατζηχρηστο που εκανε τον θυμιο με το ψαθινο κοφινι στα κτελ
Έχεις δίκιο τύπε μου, είμαι εμμονικος, μόνο εγώ και ο αθηνακλης βλέπουμε έναν καραγκιοζη που είναι για απέλαση, οι χιλιάδες υγιείς οπαδοί σου στα πέρατα της γης θέλουν αυτό το διαμάντι, τον μπουν βιβέρ και μπουν φιλε να του στήσουν και αδριάντα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
Έχεις δίκιο τύπε μου, είμαι εμμονικος, μόνο εγώ και ο αθηνακλης βλέπουμε έναν καραγκιοζη που είναι για απέλαση, οι χιλιάδες υγιείς οπαδοί σου στα πέρατα της γης θέλουν αυτό το διαμάντι, τον μπουν βιβέρ και μπουν φιλε να του στήσουν και αδριάντα.
ε καλα αμα ειναι ετσι να φυγει ρε παιδια

δεν μου λες
μονο ο παοκ η ολες οι ομαδες για να φερουν παιχτες προπονητες κλπ πρεπει να παρουν το οκ απο εσενα και τον αθηνακλη?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
ε καλα αμα ειναι ετσι να φυγει ρε παιδια

δεν μου λες
μονο ο παοκ η ολες οι ομαδες για να φερουν παιχτες προπονητες κλπ πρεπει να παρουν το οκ απο εσενα και τον αθηνακλη?
Τύπε μου, εγώ δεν είπα να φύγει, μια χαρά είναι εκεί που είναι, στο περιβάλλον που ταιριάζει και του αρμόζει. Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του μας "απειλεί" πως αν τιμωρηθεί τον περιμένουν οι κελεμπίες, ε, πουτσα μας, ότι λέει ο νόμος και στο καλό από το πεζοδρόμιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom