HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.454
- Πόντοι
- 456
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ !!!!
Τύπε, δεν κατάλαβες, το σύστημα πάντα λειτουργεί εναντίον τους () αλλά τα κτπελλαπρωταθληματα είναι "μαγκικα" τύπου μόνοι εναντίον όλων σαςτυπε το "συστημα" κατα της ομαδας σου γιατι δε λειτουργουσε περυσι και το 2019 και οταν επαιρνες τα κυπελλα (ξεκινωντας με πετσινο η αλλιως οπως το λετε στη γλωσσα σας ΚΛΕΜΜΕΝΟ) και λειτουργει φετος που εχεις την επο δικια σου θα μου πεις?
εγω φταιω που περιμενω και σοβαρη απαντηση...γιατι εισαι μαλα.. γανας !
Σώθηκες και 'σύ τώρα, εδώ το τσετσενικο αρχιδι του έδωσε και συγχαρικια.εγω φταιω που περιμενω και σοβαρη απαντηση...
μια φορα να μη πεταξετε μαλακια, η εστω τη μπαλα στην εξεδρα δε μπορειτε...
παλι καλα που οι ΣΦ και η 4 δεν αντιπροσωπευουν τον οργανισμο σας...
αν και εχουν καταληξει απομιμηση της οριτζιναλ και αυτοι και "βαζουν χερι" στην ΠΑΕ
Το σιαξα φιλαράκι μου, ευχαριστώ για τη στήριξη αλλά έμεινα 2ος ο μαλακας.Μπαροκ και Κατσαπλιας δυο μαλακισμενες αδερφες μπαινοβγαινουν στο νημα τουΕνδοξουΣτημένου Πρωταθλητη ΠΑΟΚ.
Τους ψιφησα και τους 2 αλλα μονο ο μπαροκ βγηκε πρωτος. Τον κατσαπλια ουτε να τον φτυσουν...
Καλη Χρονια με Πρωταθλημα και Κυπελο στο, Πυργο τον Λευκο.....
Πρωτος απο τους 2...Το σιαξα φιλαράκι μου, ευχαριστώ για τη στήριξη αλλά έμεινα 2ος ο μαλακας.
Τίμησα τη φανέλα.Πρωτος απο τους 2...
του χρονου ψηφισε για μιστερ μαλακα αυτον που εβαλε τον κουγια ως εκπροσωπο του λουτσεσκου...Μπαροκ και Κατσαπλιας δυο μαλακισμενες αδερφες μπαινοβγαινουν στο νημα του Ενδοξου Πρωταθλητη ΠΑΟΚ.
Τους ψιφησα και τους 2 αλλα μονο ο μπαροκ βγηκε πρωτος. Τον κατσαπλια ουτε να τον φτυσουν...
Καλη Χρονια με Πρωταθλημα και Κυπελο στο, Πυργο τον Λευκο.....
Πρωτάθλημα και φέτος ο ΠΑΟΚΑυτό το πκφοπ τι σημαίνει?
Πρωτάθλημα και φέτος ο ΠΑΟΚ
γεγονός που θα γίνει.
Και εγώ για ΑΕΚτζή τον νόμιζα στην αρχή,αλλά είναι δικός μας.Έχει το 21 που παραπέμπει στη θύρα,έχει και τον Βιερίνια με το "τιναφτόρε".Το έχει βάλει όμως αυτοσαρκαστικά το δεύτερο.thanks, στατιστικα βεβαια λιγες φορες ηταν γεγονος αλλα οκ
το ονομα σου παραπεμπει σε ΑΕΚ