ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ,ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.....ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΑΥΤΟ εχεις βρει ξεκαθαρα το μπινελικι που ψαχνεις διακαως ,ενω σιγουρα εχεις και σε αλλα φορουμ παρουσια για να ρουφας και να αναπνεεις μισος και γαμωσταυρισμα που ξεκαθαρα σε φτιαχνει......ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΙΣΑΙ ,ΜΙΑ ΨΩΛΟΖΗΤΙΑΝΑ ΛΙΓΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑΣ .....Και βεβαια δεν ειναι οπαδικη η μαλακια που σε δερνει και εισαι απευθειας για τρελογιατρο να σε μπουκωσει χαπια μπας και βρεις καποια ακρη στη θολουρα σου ...εισαι απλα ενας ακομα τρελακιας με συνδεση στο ιντερνετ ,μη το ξεχασεις ποτε αυτο,δεν εισαι οπαδος και βεβαια δεν θα γινεις ποτε .....οποτε τραβα γαμησου ......
Ok BIZIM PAOK!
Pustoturk Atletik Omil Konstantinoupol
Βρε καραγκιόζη αρχικομπλεξικε βλαχε που βλέπεις φαντασματα μια ζωή για το κράτος των Αθηνών τολμάς να μιλάς?
Που ανέβαινε η Εθνική Ελλάδος για αγώνα στη Θεσσαλονίκη και τους λέγατε Εθνική Αθηνών και τους βριζατε τουρκικά σκουπίδια.
Άντε βρες κανένα συντουρκο να μιλήσετε στη γλώσσα σας και να κάνετε οθωμανικό
Αυτή είναι η σημαία σου και βάλε τη στον πάτο σου.
Φυσικά και δεν είμαι οπαδός ρε γκαγκα.
Για κακό το λες αυτό?
Σκέψου πόσο μογγολο είσαι που θεωρείς τίτλο τιμής να είσαι οπαδός της ανώνυμης εταιρείας προεδρων εγκληματιών (Ρώσων ή Ελλήνων).
Δεν είμαι πρεζακι, μαχαιροβγάλτης, καθυστερημένος προσκυνητής εγκληματιων χούλιγκαν.
Ούτε είμαι χούλιγκαν των μπουρδελοφορουμ όπως εσύ.
Την πλάκα μου κάνω.
Εσυ μου συγχιζεσαι λόγω νοητικής ανεπάρκειας.
Πήγαινε τώρα να προσκυνήσεις Ρώσο και Αλβανούς δολοφόνους