argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.856
- Πόντοι
- 9.297
Pε όλα τα παιχνίδια γίνεται να τα δίνουμε οξω φέτος;Ουτε ΄την Καλλιθέα ρε γυφτορουμάνε;
Μόνο μέσα χάνουμε πόντους...
Pε όλα τα παιχνίδια γίνεται να τα δίνουμε οξω φέτος;Ουτε ΄την Καλλιθέα ρε γυφτορουμάνε;
Pε όλα τα παιχνίδια γίνεται να τα δίνουμε οξω φέτος;
Μόνο μέσα χάνουμε πόντους...
Eλπιζω να το δουν έτσι και οι Αμερικανοί μας...γιατί όποιος χάσει θα τον έχει πιει και σε μπάσκετ και σε μπάλα...δεν χωνεύεται αυτό ούτε με μια κάσα Σουρωτή.Ωραίες οι στολές σας στο μπάσκετ,μου θυμιζουν Ορλαντο Μάτζικ,Σακιλ-Χαρνταγουέι κλπ![]()
κλαιγεται για 2 μπεναλτι (κατα τη γνωμη μου εκεινο το σουτ που βρηκε στο χερι επειδη πηγαινε εστια οντως θα μπορουσε να ειναι αλλα προτιμουν να δινουν πιο γελοια πχ να βρει πρωτα σωμα και μετα χερι οπως στη σαλτζμπουργκ)Ουτε ΄την Καλλιθέα ρε γυφτορουμάνε;
Eλπιζω να το δουν έτσι και οι Αμερικανοί μας...γιατί όποιος χάσει θα τον έχει πιει και σε μπάσκετ και σε μπάλα...δεν χωνεύεται αυτό ούτε με μια κάσα Σουρωτή.
Όλοι ελπίζουν ότι θα βρουν τον επόμενο Πένι και Σακίλ ανάμεσα σε μαυρακια με συμβόλαια ίσαμε το εισόδημα ενός Δ.Υ....!!Αμερικανοί απ'τα πανέρια,κι εσεις κι ο Άρης,θα μου πεις με 1 εκατομμύριο μπάτζετ τί να φέρεις...
Oι εποχές που οι φανέλες παίρνανε τα ματς περάσανε ανεπιστρεπτί.
Ο Ατρόμητος του Μέγα ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΑΥΛΑΡΑ Γκαρσία έκοψε στα χασομερια πόντους από τον βάζελο...δεν την πατάμε μόνο εμείς!!
Όλοι ελπίζουν ότι θα βρουν τον επόμενο Πένι και Σακίλ ανάμεσα σε μαυρακια με συμβόλαια ίσαμε το εισόδημα ενός Δ.Υ....!!
Η Ελλάδα εμπνέει ταλέντα ...που συνήθως δεν πιάνουν αλλού!!!Μονο Στηβαρας Γιατζόγλου μπορούσε να το κάνει αυτό![]()
Όχι μόνο αυτός...ο Μελβιν Τσιτουμ αυτή η μορφή ήταν ανακάλυψη Γιατζόγλου;Δεν νομίζω...Μονο Στηβαρας Γιατζόγλου μπορούσε να το κάνει αυτό![]()
παντα ολα ηρεμα τα γραφω ,κανονικος ειμαι δεν ειμαι επιθετικοςΞέχασες να συμπληρώσεις στο τέλος πως "Ήρεμα τα γράφεις όλα αυτά".![]()
Πολύ εύκολα ζητάτε αλλαγή προπονητή στα δύσκολα, πιστεύεις αν έρθει νέος προπονητής θα βελτιωθούν τα πράγματα; Ο Ρουμάνος μπορεί να έχει κολλήματα αλλά είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία μας με 2 πρωταθλήματα +1 κλεμμένο και 2 κύπελλα. Μην ξεχνάς τι πρωτάθλημα μας πήρε πέρυσι με μισό ρόστερ...Δεν θυμαμαι προπονητη στην ιστορια του ΠΑΟΚ και με πολυ μικροτερα μπατζετ να εχει να κερδισει στην Τουμπα σχεδον 3 μηνες.. αυτα μονο αυτος που κανει τον προπονητη στον ΠΑΟΚ και πληρωνεται κι απο πανω.
Ενταξει στηριξτε τον και αποθεωστε τον.. μπορει να μας παει και πιο κατω.
Η διαιτησια βρισκει και κανει αφου ολοι ασχολουνται με τον κλοουν που κανει τον προπονητη, γιατι να μην μας σφαξουν;; εμεις εκει θα στηριζουμε λουτσε γιατι εφερε τιτλους.. με τα μεγαλυτερα μπατζετ εβερ βεβαια, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τους δεν νιωθω απο μπαλα.
Θελει παιχτες (τουλαχιστον 4) και προπονητη.. αλλιως στο τελος δεν θα παρουμε τιποτα.. το λεω τωρα 2-12-24 που ακομα ειμαστε μεσα στους στοχους. Το μαη θα ειναι αργα αν δεν γινουν αλλγες.