κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.978
- Πόντοι
- 19.795
Pε όλα τα παιχνίδια γίνεται να τα δίνουμε οξω φέτος;Ουτε ΄την Καλλιθέα ρε γυφτορουμάνε;
Pε όλα τα παιχνίδια γίνεται να τα δίνουμε οξω φέτος;
Μόνο μέσα χάνουμε πόντους...
Eλπιζω να το δουν έτσι και οι Αμερικανοί μας...γιατί όποιος χάσει θα τον έχει πιει και σε μπάσκετ και σε μπάλα...δεν χωνεύεται αυτό ούτε με μια κάσα Σουρωτή.Ωραίες οι στολές σας στο μπάσκετ,μου θυμιζουν Ορλαντο Μάτζικ,Σακιλ-Χαρνταγουέι κλπ
κλαιγεται για 2 μπεναλτι (κατα τη γνωμη μου εκεινο το σουτ που βρηκε στο χερι επειδη πηγαινε εστια οντως θα μπορουσε να ειναι αλλα προτιμουν να δινουν πιο γελοια πχ να βρει πρωτα σωμα και μετα χερι οπως στη σαλτζμπουργκ)Ουτε ΄την Καλλιθέα ρε γυφτορουμάνε;
Eλπιζω να το δουν έτσι και οι Αμερικανοί μας...γιατί όποιος χάσει θα τον έχει πιει και σε μπάσκετ και σε μπάλα...δεν χωνεύεται αυτό ούτε με μια κάσα Σουρωτή.
Όλοι ελπίζουν ότι θα βρουν τον επόμενο Πένι και Σακίλ ανάμεσα σε μαυρακια με συμβόλαια ίσαμε το εισόδημα ενός Δ.Υ....!!Αμερικανοί απ'τα πανέρια,κι εσεις κι ο Άρης,θα μου πεις με 1 εκατομμύριο μπάτζετ τί να φέρεις...
Oι εποχές που οι φανέλες παίρνανε τα ματς περάσανε ανεπιστρεπτί.
Ο Ατρόμητος του Μέγα ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΑΥΛΑΡΑ Γκαρσία έκοψε στα χασομερια πόντους από τον βάζελο...δεν την πατάμε μόνο εμείς!!
Όλοι ελπίζουν ότι θα βρουν τον επόμενο Πένι και Σακίλ ανάμεσα σε μαυρακια με συμβόλαια ίσαμε το εισόδημα ενός Δ.Υ....!!
Η Ελλάδα εμπνέει ταλέντα ...που συνήθως δεν πιάνουν αλλού!!!Μονο Στηβαρας Γιατζόγλου μπορούσε να το κάνει αυτό
Όχι μόνο αυτός...ο Μελβιν Τσιτουμ αυτή η μορφή ήταν ανακάλυψη Γιατζόγλου;Δεν νομίζω...Μονο Στηβαρας Γιατζόγλου μπορούσε να το κάνει αυτό