athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.687
- Πόντοι
- 12.756
βρε αντε γαμησου και πήγαινε να σε γαμησει η κουλα κωλομπαρα
βρε αντε γαμησου και πήγαινε να σε γαμησει η κουλα κωλομπαρα
Τσακο πουστραΣΚΑΣΜΟΣ ΕΡΥΘΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
ΡΟΥΦΑΈλα με τον κωλο...
ΦΑΡΟΥσκαμος ασπρόμαυρο μουνοσκυλο
ΟΝΤΩΣΚυριακή κοντή γιορτή σκυλοπούτανα
γαμιολαΤσακο πουστρα
ΜΠΟΥΞΑΡΟΣ θα μπει μετα φτιαγμενος να γαμησει,χυσει,ματσακωνιασει,ξεκωλιασει...
Έχει δουλεια μου είπε ακόμα πινειΜΠΟΥΞΑΡΟΣ θα μπει μετα φτιαγμενος να γαμησει,χυσει,ματσακωνιασει,ξεκωλιασει...
Πρώτον, εσύ λες ότι δεν υπάρχει ανατροπή, αλλά επαφή. Δεύτερον, εσύ λες ότι δεν γουστάρεις να δόνονται τέτοια πέναλτι, πράγμα στο οποίο συμφωνούμε. Τρίτον, δεν υπάρχει πουθενά η "αλλαγή κανονισμού" που επικαλείσαι.Ρε τυπε εχεις καποιο προβλημα με τα ματια σου?Που το ειδες οτι δεν υπηρχε ανατροπη?Στα ποδια κλωτσια τρωει...πλακα μας κανετε?Εγω δεν σου λεω οτι δεν ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια.Εγω προσωπικα δεν γουσταρω τετοια πεναλντι να δινονται,αλλα απο την στιγμη που το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει δεν μπορουμε να κανουμε κατι.
Tυπε Ελληνικα καταλαβαινεις?Σου γραφω ποτε δινονται τετοια πεναλντι.Οταν υπαρχει ανατροπη η επαφη(κλωτσια,αγκωνια κλπ) μεσα στην περιοχη.Η συγκεκριμενη φαση ειναι ξεκαθαρη επαφη(κλωτσια) χωρις να εχει βρει την μπαλα.Αυτο ακριβως λεει ο κανονισμος.Εαν εβρισκε την μπαλα πρωτα δεν θα το εδινε καν...ουτε καν θα πηγαινε στο βαρ.Εγω ειμαι της παλαιας σχολης αν και σχετικα πιο νεος ηλικιακα που το ποδοσφαιρο ειχε κλωτσιδι και δυνατες διεκδικησεις.Πλεον αυτο εχει αλλαξει απο την φιφα.Δεν αφηνουν να παιχτει δυνατο και σκληρο ποδοσφαιρο.Πρώτον, εσύ λες ότι δεν υπάρχει ανατροπή, αλλά επαφή. Δεύτερον, εσύ λες ότι δεν γουστάρεις να δόνονται τέτοια πέναλτι, πράγμα στο οποίο συμφωνούμε. Τρίτον, δεν υπάρχει πουθενά η "αλλαγή κανονισμού" που επικαλείσαι.
ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΣΤΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙΕΧΥΣΕ ΛΙΤΡΑ Ο ΜΠΟΥΞΟΣ...ΑΚΟΜΑ ΧΥΝΕΙ
Εννοείται ότι αν βρει πρώτα μπάλα ο αμυνόμενος, δεν είναι πέναλτι. Πάντα έτσι ήταν και φυσικά δεν έχει αλλάξει κάτι στον κανονισμό ούτε πρόκειται ποτέ να αλλάξει κάτι σε αυτό. Το θέμα είναι αν υπήρξε επαφή που να δικαιολογεί πέναλτι. Εσύ λες ότι δεν σου αρέσει να δίνονται τέτοια πέναλτι και σωστά το λες, συμφωνούμε. Η επαφή δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί καταλογισμό πέναλτι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;Tυπε Ελληνικα καταλαβαινεις?Σου γραφω ποτε δινονται τετοια πεναλντι.Οταν υπαρχει ανατροπη η επαφη(κλωτσια,αγκωνια κλπ) μεσα στην περιοχη.Η συγκεκριμενη φαση ειναι ξεκαθαρη επαφη(κλωτσια) χωρις να εχει βρει την μπαλα.Αυτο ακριβως λεει ο κανονισμος.Εαν εβρισκε την μπαλα πρωτα δεν θα το εδινε καν...ουτε καν θα πηγαινε στο βαρ.Εγω ειμαι της παλαιας σχολης αν και σχετικα πιο νεος ηλικιακα που το ποδοσφαιρο ειχε κλωτσιδι και δυνατες διεκδικησεις.Πλεον αυτο εχει αλλαξει απο την φιφα.Δεν αφηνουν να παιχτει δυνατο και σκληρο ποδοσφαιρο.
Πίνει συμπλήρωμα με ψευδάργυρο να αναπληρώσει ιχνοστοιχεία και ηλεκτρολύτες και επιστρέφει Δημήτριος.....ΕΧΥΣΕ ΛΙΤΡΑ Ο ΜΠΟΥΞΟΣ...ΑΚΟΜΑ ΧΥΝΕΙ
Όχι στις παντσετες με μπούκοβο;ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΣΤΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
Ρε θες να μας τρελανεις?Δεν υπηρχε επαφη?Ολοκληρο κλωτσιδι του ριχνει στα ποδια?Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?Πως δεν ειναι πεναλντι αφου δεν βρισκει την μπαλα και κλωτσαει τα ποδια?Και ποιος μηλισε για μισος?Εσεις βγαλατε μισος σημερα μεσα στο γηπεδο με τα αισχη που κανατε....Εννοείται ότι αν βρει πρώτα μπάλα ο αμυνόμενος, δεν είναι πέναλτι. Πάντα έτσι ήταν και φυσικά δεν έχει αλλάξει κάτι στον κανονισμό ούτε πρόκειται ποτέ να αλλάξει κάτι σε αυτό. Το θέμα είναι αν υπήρξε επαφή που να δικαιολογεί πέναλτι. Εσύ λες ότι δεν σου αρέσει να δίνονται τέτοια πέναλτι και σωστά το λες, συμφωνούμε. Η επαφή δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί καταλογισμό πέναλτι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;
ΈτσιΡε θες να μας τρελανεις?Δεν υπηρχε επαφη?Ολοκληρο κλωτσιδι του ριχνει στα ποδια?Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?Πως δεν ειναι πεναλντι αφου δεν βρισκει την μπαλα και κλωτσαει τα ποδια?Και ποιος μηλισε για μισος?Εσεις βγαλατε μισος σημερα μεσα στο γηπεδο με τα αισχη που κανατε....
τη γαμιολαΓΑΜΗΘΗΚΕ ΣΤΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
Ολυμπιακός είμαι.Σκάσε σε γαμησα
Χαχαχαχ
Εφόσον υπήρχε "ολόκληρο κλωτσίδι" γιατί δεν σου αρέσει να δίνονται τέτοια πέναλτι;Ρε θες να μας τρελανεις?Δεν υπηρχε επαφη?Ολοκληρο κλωτσιδι του ριχνει στα ποδια?Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?Πως δεν ειναι πεναλντι αφου δεν βρισκει την μπαλα και κλωτσαει τα ποδια?Και ποιος μηλισε για μισος?Εσεις βγαλατε μισος σημερα μεσα στο γηπεδο με τα αισχη που κανατε....
θα κουμπωσε κανα κοκτειλ αλκοολ, βαρβιτουρικων, σισας και υπνοστεντον για να αντεξει το 1ο μαρτυρικο ημιχρονο...θα εχει πεσει σε κωμα τωρα και θα συνελθει σε 1-2 μερες....
Δε γαμιεται....εμείς θα τον περιμένουμε με υπομονή και αγάπη και με το σύνθημα....θα κουμπωσε κανα κοκτειλ αλκοολ, βαρβιτουρικων, σισας και υπνοστεντον για να αντεξει το 1ο μαρτυρικο ημιχρονο...θα εχει πεσει σε κωμα τωρα και θα συνελθει σε 1-2 μερες....