Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Γιατι εγω το βλεπω περισσοτερο ως διεκδίκηση της μπαλας.Εφόσον υπήρχε "ολόκληρο κλωτσίδι" γιατί δεν σου αρέσει να δίνονται τέτοια πέναλτι;
Γιατι εγω το βλεπω περισσοτερο ως διεκδίκηση της μπαλας.Εφόσον υπήρχε "ολόκληρο κλωτσίδι" γιατί δεν σου αρέσει να δίνονται τέτοια πέναλτι;
Όχι τόσο αυτό κατά τη γνώμη μου. Ο λόγος που, δεν θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι είναι ότι δεν υπήρξε "κλωτσίδι", αλλά μια επαφή των ποδιών των παικτών την ώρα που ο παίκτης του ΠΑΟΚ κατέβαινε από το άλμα που έκανε και ενώ δεν είχε καμία κατοχή της μπάλας, την οποία είχε κλωτσήσει μακριά.Γιατι εγω το βλεπω περισσοτερο ως διεκδίκηση της μπαλας.
Κλωτσιδι υπηρξε και παρα υπηρξε το θεμα ειναι οτι οντως δεν το εκανε εσκεμμενα...Όχι τόσο αυτό κατά τη γνώμη μου. Ο λόγος που, δεν θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι είναι ότι δεν υπήρξε "κλωτσίδι", αλλά μια επαφή των ποδιών των παικτών την ώρα που ο παίκτης του ΠΑΟΚ κατέβαινε από το άλμα που έκανε και ενώ δεν είχε καμία κατοχή της μπάλας, την οποία είχε κλωτσήσει μακριά.
Εσκεμμένα σίγουρα δεν το έκανε, αλλά η πρόθεση δεν έχει σημασία στις ανατροπές.Κλωτσιδι υπηρξε και παρα υπηρξε το θεμα ειναι οτι οντως δεν το εκανε εσκεμμενα...
Τότε γιατί δε συμφωνείτε μεταξύ σας?Εσκεμμένα σίγουρα δεν το έκανε, αλλά η πρόθεση δεν έχει σημασία στις ανατροπές.
Ανα γεια σου γι'αυτο και η φιφα εχει ορισει τετοιες φασεις να δινονται πεναλντι.Γιατι δεν μπορει να μπει μεσα στο μυαλο του καθε παιχτη και να αναλυσει το σκεπτικο του και το τι ηθελε να κανει.Εσκεμμένα σίγουρα δεν το έκανε, αλλά η πρόθεση δεν έχει σημασία στις ανατροπές.
τότε γιατί δε συμφωνείτε μεταξυ σας?Κλωτσιδι υπηρξε και παρα υπηρξε το θεμα ειναι οτι οντως δεν το εκανε εσκεμμενα...
Αυτος δεν συμφωνει μαζι μουτότε γιατί δε συμφωνείτε μεταξυ σας?
Μόνο που αυτό πάντα ίσχυε, δεν έχει αλλάξει κάτι.Ανα γεια σου γι'αυτο και η φιφα εχει ορισει τετοιες φασεις να δινονται πεναλντι.Γιατι δεν μπορει να μπει μεσα στο μυαλο του καθε παιχτη και να αναλυσει το σκεπτικο του και το τι ηθελε να κανει.
Δεν ισχυε παντα...προηγουμενες δεκαετιες τετοια πεναλντι δεν τα εδινε τοσο ευκολα ο ρεφ.Εχει αλλαξει παρα πολυ το ποδοσφαιρο και οχι στο καλυτερο.Μόνο που αυτό πάντα ίσχυε, δεν έχει αλλάξει κάτι.
Γιατί εγω λέω ότι η επαφή που είχαν δεν δικαιολογεί την υπόδειξη πέναλτι αφού η μπάλα είχε φύγει, δεν είχε κατοχή ο παίκτης του ΠΑΟΚ και ήταν μικρής έντασης (όχι σκληρό μαρκάρισμα). Μια επαφή όπως πολλές από αυτές που γίνονται όταν η μπάλα είναι διεκδικίσημη.Τότε γιατί δε συμφωνείτε μεταξύ σας?
Ρουφα πουτσα σκουλικιων ανυπαρκτε.
Τι Ολυμπιακός, τι αρηςΟλυμπιακός είμαι.
Σε γαμάω μια ζωή σε όλα τα αθλήματα
Μην το συζητήσουμε περαιτέρωΓιατί εγω λέω ότι η επαφή που είχαν δεν δικαιολογεί την υπόδειξη πέναλτι αφού η μπάλα είχε φύγει, δεν είχε κατοχή ο παίκτης του ΠΑΟΚ και ήταν μικρής έντασης (όχι σκληρό μαρκάρισμα). Μια επαφή όπως πολλές από αυτές που γίνονται όταν η μπάλα είναι διεκδικίσημη.
Πάλι τσαπού το "αφεντικό της πόλης" λέει...
* Φοβάμαι μονάχα ΜΗΝ ματώσουν την φανέλα στο επόμενο ματσάκι μέσα στον Πειραιά και κόψουν βαθμούς απ'τα συνεταιράκια τους....
γιατι με τον βαζελο που δωσανε τον Μαντσινι θα την ματωσουν ?
Έτσι ακριβώςΘα έρθουν κλασικά για το Χ στη τουμπα τα οαριανα..ένα ματς έμεινε Γ να τελειώσει η χρονιά τους..