Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κουκουλακης στην τουμπα,
ντακος στο τηγανι.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλο απογευμα αδερφια

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω εχω παιξει σε 5 και εχω παρει εναν
ξερεις ποιον.....

πήρατε ενα το 1970 με τον ΠΑΟΚ στο τελικό. Με ένχρωμη tv δεν θα δείτε ποτέ τίτλο. και δεν πήραμε 2 αλλά 4 κύπελλα, τα 3 εξ αυτών μέσα στην Αθήνα με αθηναική η πειραική ομάδα. Αντε καληνύχτα μετρ της προπαγάνδας.

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Μπραβο στην ΠΑΟΚαρα!!!!

Αντε να δουμε με τις κληρωσεις τωρα, παντως ειναι δυσκολο να περασουμε, για να δουμε....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα στρακια και τα συγχαρικια μου.........

Εχθες απεδειξε αυτη η ομαδα οτι ηταν η 2η λιγοτερο κακη απο τους υπολοιπους απιθανους αυτου του "υπεροχου" πρωταθληματος. Βεβαια ειναι και η ομαδα που εδειξε την πιο σταθερη αποδοση, το αγωνιστικο πλανο, οποιο και αν ειναι αυτο σε οποιους αρεσει (εμενα προσωπικα δε μου αρεσει καθολου,οκ? ουτε η ρεχαγκελιαδα του 2004 μου αρεσε ποτε), αλλα δειχνει οτι ειχε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και ΟΥΣΙΑ τα οποια στην τελικη μετρανε........ οποτε λυπαμαι που ειμαι αναγκασμενος να το πω, αλλα συγχαρητηρια. Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι ξεχναμε περα απο το αγωνιστικο αυτης της ομαδας ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ εφτασε οπου εφτασε και υπαρχουν πολλοι αλλοι παραγοντες που "παιζουν μπαλα" στην Ελλαδα και τους ξερουμε ΟΛΟΙ. Διαιτητες, γκαγκατσοσογια ειτε στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ειτε εντεχνως στην ΑΦΑΝΕΙΑ, πειθαρχικες επιτροπες, τιμωριες 'η μη, κουμπαριες, χορηγιες, τρυπηματα αλλων ομαδων ειναι πραγματα ΓΝΩΣΤΑ και χωρις να θελω να μειωσω το τελικο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που οπως ειπα ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ, απλα τα ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ. Και φυσικα αυτα δεν αποτελουν αλλωθι τουλαχιστον για τη δικη μου ομαδα, καθως τα ΞΕΡΟΥΜΕ απο την αρχη, ΤΙ και ΠΟΙΟΥΣ εχουμε να αντιμετωπισουμε οποτε πρεπει να ανταπεξελθουμε ΚΑΙ σε αυτα. Φυσικα και  συνεχιζω να προτιμω την καθαρη και ευθεια σταση του δικου μου σωματειου και δε θελω να μπει ποτε στη λογικη τετοιων διαδικασιων και φυσικα η ευθυνη και το πρωτο μελημα για εμας ειναι να διορθωσουμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ που ειναι ΠΟΛΛΑ (δεν ειναι της παρουσης ουτε του συγκεκριμενου thread) ειτε αγωνιστικα, ειτε στην προστασια της ομαδας απο λογης λογης "τρυπηματα".............

Ξανα, καλο καλοκαιρι και το νου σας, χαρειτε το με την ψυχη σας, αλλα οπως εγραφα ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ, ειναι ΚΑΙ παγιδα αυτη η θεση και η διαδικασια των προκριματικων, ειδικα για αυτους που θα εχουν την ευθυνη να φτιαξουν την επομενη ομαδα, οταν μαλιστα οι συγκεκριμενοι εχουν ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΡΑΧΝΑ ...... ΚΑΙ απο τη φετινη χρονια της "εξυγιανσης".........

:think: Αυτος ο τσε γκε βαρα....... ποτε θα "απολογηθει"??????? Φετος? Του χρονου? Αφου τελειωσει την καριερα του???????

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μπραβο στην ΠΑΟΚαρα!!!!

Αντε να δουμε με τις κληρωσεις τωρα, παντως ειναι δυσκολο να περασουμε, για να δουμε....
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
θα φαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πόσες φορές σας το είπα?

κάθε βδομάδα ή μήνα δίνετε αφορμή για ξεφτύλα....

στο ΟΑΚΑ προχθές....χθες στο Χαριλάου...την ώρα που όλη η Ελλάδα παραμιλούσε για τον ΠΑΟΚ,εσείς τρώγατε γκολ από τη  πεθαμένη ΑΕΚ...

τώρα τρέξτε από Ιούνιο προετοιμασία....

γιατί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ....ΌΛΑ δανεικά είναι στη ζωή...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πόσες φορές σας το είπα?

στο ΟΑΚΑ προχθές....χθες στο Χαριλάου...την ώρα που όλη η Ελλάδα παραμιλούσε για τον ΠΑΟΚ,εσείς τρώγατε γκολ από τη  πεθαμένη ΑΕΚ...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
τιποτα δεν καταφερες
θα φας μια πουτσα στου τσου λου και εν τελει στο ιδιο αεροπλανο θα μπουμε για το ουεφακι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πόσες φορές σας το είπα?

Ποια ακριβως εννοεις "δανεικα"?Μολις επιβεβαιωσες την ξεφτιλα αυτου του σωματειου...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παόκια,

respect ρε - τους πήρατε και τις κυλότες. ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αν και Αεκτζης ο Παοκ αξιζει συγχαρητηρια για την εξοδο στο τσαμπιονς,πραγματικα το αξιζε φετος.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λες να μην ξέρουμε πόσο ξεφτιλισμένο σωματείο είστε και ότι η φανέλα σας έχει το βάρος δύο τριχών από τα αρχίδια μου?

Καλημέρα στις υπόλοιπες

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
garciasmile.jpg

τι τραβάει ρε ο ταλαίπωρος

ααααααααααααααααχαχαχαχαχααααααααααααα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr//ast/cov/fr/freddosfilakia_b.jpg[/img[/URL]]

ΘΕΑ

Όχι ο Γκαρσία, η άλλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom