Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ευχομαι να χρησιμοποιουν 2 τον λογαριασμο αυτο αλλιως εχεις σοβαρο προβλημα
με λιγα λογια χρειαζεσαι ψυχιατρο :uglystupid: :uglystupid:

επειδή δηλαδή υποστηρίζουμε μια ομάδα,δεν μπορούμε να κατακρίνουμε τα κακώς κείμενα και όλους αυτούς τους αλήτες των γηπέδων,από όπου και αν προέρχονται?....και δυστυχώς σε μας είναι πολλοί και ακόμα αρκετά ισχυροί γιατί τους χαιδέυουν όλες οι διοικήσεις,είναι ο στρατός τους...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επειδή δηλαδή υποστηρίζουμε μια ομάδα,δεν μπορούμε να κατακρίνουμε τα κακώς κείμενα και όλους αυτούς τους αλήτες των γηπέδων,από όπου και αν προέρχονται?....και δυστυχώς σε μας είναι πολλοί και ακόμα αρκετά ισχυροί γιατί τους χαιδέυουν όλες οι διοικήσεις,είναι ο στρατός τους...
ρε παλερμο παω πασο αρκει να μου δωσεις αυτο που πινεις
:2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε παλερμο παω πασο αρκει να μου δωσεις αυτο που πινεις
:2funny:
Τον ρωτησα και εγω και δεν το δινει...παντως ο [παλερμο Νο 2 εχει δικιο,ποια αστυνομια?Μια ζωη το αλλοθι για τους αληταραδες...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τον ρωτησα και εγω και δεν το δινει...παντως ο [παλερμο Νο 2 εχει δικιο,ποια αστυνομια?Μια ζωη το αλλοθι για τους αληταραδες...
ο παλερμο νο 2 οντως εχει δικιο και συμφωνω μαζι σε του πολλα
με τον 1 δεν τα παω καλα και ομολογω οτι πολλες φορες λεω δεν γινεται πρεπει να μας κανει πλακα,ποιος ξερει :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άλλο οπαδική πλάκα και άλλο βία...

ΥΓ μόλις βγήκε ένα ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΠΑΟΚΤΣΗΣ στο Λίμπερο και τι είπε ο γελοίος?
προκληθήκαμε και απαντήσαμε,φοβούνται τα 16 χιλ διαρκείας του ΠΑΟΚ για αυτό μας προκαλούν!!!
ντρέπομαι που υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα με αυτόν τον ανεκδιήγητο...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

προκληθήκαμε και απαντήσαμε,φοβούνται τα 16 χιλ διαρκείας του ΠΑΟΚ για αυτό μας προκαλούν!!!
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
παλερμο κοψε τις μαλακιες και ελα να ποσταρουμε κανα πανο και κανα αποκομμα απο επεισοδια να γελασουμε δεν εχει πλακα ετσι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

δε μπορει,ο αδερφος του θα'ναι(κανω πλακα παλερμο,συνεχισε ετσι αγορι μου)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και το πρωτοσέλιδο της ξεφτύλας του κ.Νίκου Πετρουλάκη

Συνημμένα

• 01metrosport93.jpg
    01metrosport93.jpg
    233,4 KB · Εμφανίσεις: 28

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παντου ακρες εχετε δημοσιογραφους ΕΠΟ νταβαδες ουτε να σας κοιταξει κανεις δεν θα μπορει φετος
ενώ εσάς οι δημοσιογράφοι σας σφάζουν με το βαμβάκι.
εδώ γελάμε.και ειδικά ο συγκεκριμένος όμιλος.
να μην πω ονόματα δημοσιογράφων τα ξερετε καλύτερα, όπως κια σε ποια θύρα πήγαιναν τόσα χρόνια

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πολυ σωστος ο pakara ΠΗΓΑΙΝΑΝ σωστος ο χρονος που βαζεις. στα @@ μου που κανατε επεισοδια δεν ειναι η ομαδα μου οποτε με αφηνει αδιαφορο, ειστε μαο μαο το ξερουμε -και πιστευω εξαιρεισε- αλλα ρε πουστη πετρες με μικρα παιδια; δεν ξερω αν εχεις παιδια η οχι και εγω ελπιζω καποια στιγμη να αξιοθω να κανω αλλα ειτε παοκσης ειτε ολυμπιακος ειτε Αρειανος ειτε γηινος το παραμικρο να κανει εναντιον του η σε οποιοδηποτε αλλο μικρο παιδακι θα τον γαμησω ορθιο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το λάθος όλων σας εδώ μέσα είναι πως πάτε με τη λογική να εξηγησετε τις πράξεις ατόμων υπό την επίρρεια μαστούρας και αλκοόλ.  Που να καταλάβει ρε ο άλλος, στον κόσμο του είναι, τί παιδάκια και παππούδες μου λέτε

Το φταίξιμο είναι όλων αυτών που δεν μπορούν να τους αστυνομέψουν (αδόκιμος όρος), είτε αυτοί είναι διοικήσεις, είτε σεκιούριτι, είτε αστυνομία, είτε εκπρόσωποι συνδέσμων

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτος ο βλακας στον οποιον αναφεροταν ο παλερμο βγηκε και στο μετροπολις και ειπε οτι τα επεισοδια τα προκαλεσαν οι του πανσεραικου που υποστηριζουν τον Αρη,αικιου ραδικιου δηλαδη,μια ζωη τα φορτωνουμε σε αλλους.Τα επεισοδια εγιναν γιατι πολυ απλα καποιοι ανεγκεφαλοι πηγαν για να τα κανουν.Μηπως αυτοι ανηκουν και σε συνδεσμους?Ποια αστυνομια τωρα,αν εγω και 150 δικοι μου θελουμε να παμε να τα σπασουμε η να τα καψουμε,εχει πολλακις αποδειχτει οτι καμια αστυνομια δε μπορει να μας σταματησει.Το θεμα ειναι αυτοι που μπορουν,να τους απομονωσουν και οχι να τους ενθαρρυνουν.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και το πρωτοσέλιδο της ξεφτύλας του κ.Νίκου Πετρουλάκη
Κολλητε κανα γ.... η Αθηνα ο Πειραιας και οι Γαυροι δεν θα γραψεις,μηπως εκανεσ μεταμοσχευση μιαλου....ή γραφει και κανα αλλος με το ιδιο παρατσουκλι!!!!!!!!!!!!!
Ο Πετρουλακης και ο Μινος ειναι ΘΕΟΙ ξεπερνουν και τον ΤΑΚΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα επεισόδια έγιναν γιατί μαζεύτηκαν 10000 κόσμος, φίλαθλοι και των 2 (ή και παραπάνω) ομάδων χωρίς την ύπαρξη αστυνομίας.  Προσωπικά ρίχνω φταίξιμο στις διοικήσεις ΠΑΟΚ και Πανσεραϊκού που δεν μερίμνησαν για αυτό.  Οι περσινοί, προπέρσινοι και παραπροπέρσινοι αγώνες δεν αποτελόυν άλλοθι καθώς όλοι γνωρίζουν οτι αρκεί μία σπίθα για να ξεσπάσει φωτιά, όπερ και εγένετο χθές.  Αν γινόταν το πολύ απλό, να υπάρχει αστυνομία δηλαδή έξω από τις θύρες, δεν θα συνέβαινε τίποτα

Σε 10000 κόσμο δεν μπορείς να απαιτείς να μην υπάρχουν 100 τσογλάνια.  Επεσαν όλοι οι ηθικολόγοι τώρα να βγάλουν τη χολή τους...
Λές και τα μαστουρωμένα που από το πρωί έπιναν ότι έπιναν καταλαβαίνουν άν το ματς είναι φιλικό ή όχι
φυσικά...πάλι άλλοι φταίνε...
φυσικά....είναι της αστυνομίας πρόβλημα που δεν μερίμνησε σε ΦΙΛΙΚΟ ανάμεσα σε ΦΙΛΙΚΑ σωματεία, σε έναν αγώνα που πήγανε να δούνε ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ να στείλουν ΜΑΤ. Και φυσικά ποτέ δεν φταίει ο ΠΑΟΚ και κάθε άλλη ομάδα που δεν μαζεύει τους οπαδούς του.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παοκτσήδες για τους οποίους πρέπει να ντρεπόμαστε...είπαν χθες και σήμερα στα ράδια

1.είμαστε το 80% της Β.Ελλάδας και εμείς συντηρούμε τα μαγαζιά,τα σούπερ μάρκετ και τα γυράδικα....άρα πρέπει να μας σέβονται!!!!!(47 χρονος που το έλεγε πολύ σοβαρά)
2.μας φοβούνται γιατί κόψαμε 16 χιλ διαρκείας!!!
3.οι αρειανοί γιατί χτύπησαν την οικογένεια του...Γράντα πριν 10 χρόνια!!!!!!
κα παρόμοια

ντρέπομαι που υποστηρίζω την ίδια ομάδα με αυτούς....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• garcia.jpg
    garcia.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 17

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ξεκίνησε η νέα προσπάθεια στο μπάσκετ.
Με πρόεδρο αρρωστο με το άθλημα, γεν. διευθυντή έναν από τους καλύτερους παίκτες που περασαν από την ομάδα με φοβερό μπασκετικό μυαλό.
και με πρώτη μεταγραφή παίκτη μία από τις εκπλήξεις του περυσινού πρωταθλήματος τον οποίο είχαν πλησιάσει χωρίς επιτυχία και άλλες ομάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom