Επισκέπτης
Γιατί είσαι ρατσιστής!!!ειλικρινα δεν θα τον ηθελα.
Γιατί είσαι ρατσιστής!!!ειλικρινα δεν θα τον ηθελα.
Σε καταλαβαίνω αλλά χτύπα μου την πισω πόρτα. Είμαι λογοδοσμένη
Τι να σου πω ρε φίλε, δεν κάθησα ποτέ να το σκεφτώ, δεν χρειάστηκεγίνομαι λουγκρητια από την πρώτη φορά?
Τι να σου πω ρε φίλε, δεν κάθησα ποτέ να το σκεφτώ, δεν χρειάστηκε
Ε για σήμερα τουλάχιστον είσαι τυχερός. Έχει ποδοσφαιρική πανδαισία, δεν θα σε χρειαστείμην μπεις στον κοπο ειναι κολοκατασταση να γαμας την λελε,
σε καταλαβαινω ειναι αχορταγη.
Ε για σήμερα τουλάχιστον είσαι τυχερός. Έχει ποδοσφαιρική πανδαισία, δεν θα σε χρειαστεί
Νίκη ΟΣΦΠ 2-0!!!πως τα βλεπεις τα πραματα σημερα?
Χ το δικό σας, νίκη του Αρη.πως τα βλεπεις τα πραματα σημερα?
Το ξέρω!!!η πολυ σιγουρια θα σε φαει εσενα.
Το ξέρω!!!
Πάντως έχω μία αίσθηση ότι το απόγευμα θα έχω δουλειά και δεν θα μπορέσω να γράψω στο site για τις επόμενες 10-20 ημέρες λόγω αυτής!!!
Μια σκέψη πίσω-πίσω,μην νομίζεις!!!καταλαβα οτι διαισθανεσαι:
Χ το δικό σας, νίκη του Αρη.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα σαπίσω στον καναπέ. Να πάνε να γαμηθούνε
Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να κάτσω στον καναπέ μου. και άμα μου την δώσουν κι αλλο, την κλείνω και πάω να παίξω με τα αυτοκινητάκια του γιού μουδλδ δεν θα πας σημερα?
γι'αυτο τον εφερε ο μπαμπης ε;Και συ μαλακίδης είσαι. Τραγουδιστής στους Bee Gees είναι ο άνθρωπος. Και μοντέλο σε διαφημήσεις ορθοδοντικών
εχω και κατι πλει μομπιλ αμα θες να σε φερωΜετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να κάτσω στον καναπέ μου. και άμα μου την δώσουν κι αλλο, την κλείνω και πάω να παίξω με τα αυτοκινητάκια του γιού μου
τετοις που εισαι τον γαμαι αμα βαλουμε να παιξει,πιο παθιασμενος θα ειναι...παλι ολη την δυσκολη δουλεια εγω θα την κανω?
εσυ θα καθεσαι και θα περιμενεις χοντροκωλα?
και από αυτά έχουμεεχω και κατι πλει μομπιλ αμα θες να σε φερω
ενταξει εισαι λυσσασμενη με τον πεο μου αλλα γαμησου και με κανεναν αλλον,ετσι για να αλλαζεις παραστασεις καμια φοραμην μπεις στον κοπο ειμαι ευχαριστημενος απο τα γαμησια που μου κανει ο λελε,
δεν θελω κανεναν αλλον πλεον...