AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Την μια ο Κακος,την αλλη το που θα παιξουν,ρε αντε απο δω,αποφασιστε πρωτα αν θελετε να βγειτε Τσου Λου και σταματηστε την κλαψα.θα τους δεις. Στα τέσσερα
Την μια ο Κακος,την αλλη το που θα παιξουν,ρε αντε απο δω,αποφασιστε πρωτα αν θελετε να βγειτε Τσου Λου και σταματηστε την κλαψα.θα τους δεις. Στα τέσσερα
ασε μας να κλαιμε να χτυπιομαστε να κανουμε οτι γουσταρουμε...εσυ τι ζορι τραβας δεν μας λες ομωςΤην μια ο Κακος,την αλλη το που θα παιξουν,ρε αντε απο δω,αποφασιστε πρωτα αν θελετε να βγειτε Τσου Λου και σταματηστε την κλαψα.
Τι ζορι να χω ρε μαλακα,σου ειπα οτι εχω παιξει τα αντερα μου στο ματσακι και σας βλεπω να στηνετε κωλαρακι,αυτο το ζορι εχω.ασε μας να κλαιμε να χτυπιομαστε να κανουμε οτι γουσταρουμε...εσυ τι ζορι τραβας δεν μας λες ομως
Τώρα είδα αυτό το ταπεινωτικό για την ομάδα μου και τον λαό της, ποστάρισμα. Με έχεις συγκλονίσει, έχεις διαμελίσει τα πιστεύω μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην ξανασχοληθώ με τον αθλητισμό. Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια και κατέβηκα επιτέλους από το σύννεφο της άγνοιας. Να σαι πάντα καλά και πριν σε αποχαιρετήσω θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση:Ρε φλωρούμπες σκουλήκια, έφτασε στ' αυτιά μου μια πληροφορία ότι μέσα στα πούλμαν όταν κατεβαίνατε στην Αθήνα στον τελικό κυπέλλου πίνατε Bacardi, ισχύει;;;
οπα,τοτε παω πασο,αλλα μην μασας να μας γαμησουν θα ερθουν αλλα με τον κωλο...οπως εσειςΤι ζορι να χω ρε μαλακα,σου ειπα οτι εχω παιξει τα αντερα μου στο ματσακι και σας βλεπω να στηνετε κωλαρακι,αυτο το ζορι εχω.
τι κακοπουστας...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΤώρα είδα αυτό το ταπεινωτικό για την ομάδα μου και τον λαό της, ποστάρισμα. Με έχεις συγκλονίσει, έχεις διαμελίσει τα πιστεύω μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην ξανασχοληθώ με τον αθλητισμό. Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια και κατέβηκα επιτέλους από το σύννεφο της άγνοιας. Να σαι πάντα καλά και πριν σε αποχαιρετήσω θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση:
Το μοσχαράκι το τρώς με πατάτες ή πιλάφι?
όπως έχεις ήδη καταλάβει είμαι παμφάγοτι κακοπουστας...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
με πουρε μωρη τι θελεις;;;;;
ναι αλλα την αλλη φορα να φαμε οχι να τσιμπησουμεόπως έχεις ήδη καταλάβει είμαι παμφάγο
ουγκναι αλλα την αλλη φορα να φαμε οχι να τσιμπησουμε
συγγνωμη που θελαμε να γινουν οι αγωνες οπως ειχε αποφασισθει εξ αρχης. με αυτο το γαυρο, κακο διαιτητη και τουμπα εβαλες τα λεφτα σου στο γαυρο? κακο του κεφαλιου σου τυπε εμεις δε φταιμε σε τιποτα.Χαλασατε τον κοσμο να γινει η τριτη αγωνιστικη την Κυριακη,αντε τωρα να σας δω κλαψες...
Στον γαυρο εβαλα τα λεφτα μου??Αλλα αντι αλλον τυπε,σου μεταφερω την ερωτηση του ομοιδεατη μου και συστηνω πιλαφι...συγγνωμη που θελαμε να γινουν οι αγωνες οπως ειχε αποφασισθει εξ αρχης. με αυτο το γαυρο, κακο διαιτητη και τουμπα εβαλες τα λεφτα σου στο γαυρο? κακο του κεφαλιου σου τυπε εμεις δε φταιμε σε τιποτα.
Λες να τον βασανίσει καμιά διάρροια?Στον γαυρο εβαλα τα λεφτα μου??Αλλα αντι αλλον τυπε,σου μεταφερω την ερωτηση του ομοιδεατη μου και σσυστηνω πιλαφι...
Τι ζορι να χω ρε μαλακα,σου ειπα οτι εχω παιξει τα αντερα μου στο ματσακι και σας βλεπω να στηνετε κωλαρακι,αυτο το ζορι εχω.
Ηδη αρχισε να τον βασανιζει...Λες να τον βασανίσει καμιά διάρροια?
γιατι τι σε ενοχλησε παλι?Εδω δεν διαμαρτυρεται ο παθων,παλι εσυ θιγεσαι?Ρε τι θα κανω με δαυτον...ΚΙ εσυ πιλαφι ρε.εσυ ειπες οτι δεν βριζεις ή κανω λαθος?
αυτόν καλύτερα να τον ποτίζεις παρά να τον ταίζειςγιατι τι σε ενοχλησε παλι?Εδω δεν διαμαρτυρεται ο παθων,παλι εσυ θιγεσαι?Ρε τι θα κανω με δαυτον...ΚΙ εσυ πιλαφι ρε.
Καταλαβα,ειναι απο αυτους που συντηρουν τα μαγαζια στις περιοδους κρισης...αυτόν καλύτερα να τον ποτίζεις παρά να τον ταίζεις
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα
καλημέρα πίπη μουυυυυυυυυυ
Καταλαβα,ειναι απο αυτους που συντηρουν τα μαγαζια στις περιοδους κρισης...
γιατι τι σε ενοχλησε παλι?Εδω δεν διαμαρτυρεται ο παθων,παλι εσυ θιγεσαι?Ρε τι θα κανω με δαυτον...ΚΙ εσυ πιλαφι ρε.