Επισκέπτης
αχαχαχαχα
και στο μοκάλι να δεις
Πέρυσι εκεί που ήμουν τα Σ/Κ έπρεπε να το παραγγείλεις μποχάλι
αχαχαχαχα
και στο μοκάλι να δεις
Πορνηρίδηηηη...
Ποιος πίνει τσίπρο με παγάκια????
Κλασικός μοναχοφαγάςΠορνηρίδηηηη...
Γι'αυτό με ρωτούσες αν νηστεύω,για να σ'κάνω πάσα τ'ρίτσα μ'...
Πριιιιιιιιιτςςςςςςςςς...
Το δικό μου είναι βίτσιο,το δικό σου έγκλημα...Εγω πινω τσιπουρο με παγακια.
Εσυ που πηδας κατσικες σου ειπα τιποτε?
Τα λόγια μου θα είναι απλά και σταράτα. Μην τολμήσουν!!!!!!!!!!!!!
Που και που λες και κανα καλό.Πάρτους πάμπερς πριν δουν το ποστ σου αυτό και τρομάξουν
Ρε μην κάνετε σημαίες τους παίκτες, ιδίως τους ξένους. Σε χαλάει να βγάλετε καλά φράγκαΠου και που λες και κανα καλό.
ΑΛλά η αλήθεια είναι ότι έτσι και κάνουν καμιά τέτοια μαλακία να πα'να γαμηθούν.
Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε το να κάνουμε μια τέτοια πώληση σε ελληνική ομάδα είναι πισωγύρισμα. Το δέχομαι ότι έχω οικονομικά προβλήματα. Αν όμως θέλεις να τον πουλήσεις βρες του ομάδα στο εξωτερικό. Όχι στην Ελλάδα. Εγώ εκεί είναι που κολλάω.Ρε μην κάνετε σημαίες τους παίκτες, ιδίως τους ξένους. Σε χαλάει να βγάλετε καλά φράγκα
όποιος δώσει τα περισσότερα ας τον πάρει, μην κολλάςΣε αυτό το σημείο που φτάσαμε το να κάνουμε μια τέτοια πώληση σε ελληνική ομάδα είναι πισωγύρισμα. Το δέχομαι ότι έχω οικονομικά προβλήματα. Αν όμως θέλεις να τον πουλήσεις βρες του ομάδα στο εξωτερικό. Όχι στην Ελλάδα. Εγώ εκεί είναι που κολλάω.
Ναι ρε, σε χαλάσανε τα 2 μύρια για Μελίσση και 2,5 για Χριστοδουλόπουλο. Δεν εξετάζω κι ούτε είναι της παρούσης το πως και γιατί και ακόμα περισσότερο το γιατί τόσα, αλλά μη μου μιλάς για δυσαρέσκεια όταν τους δίνεις στην Ελλάδα.Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε το να κάνουμε μια τέτοια πώληση σε ελληνική ομάδα είναι πισωγύρισμα. Το δέχομαι ότι έχω οικονομικά προβλήματα. Αν όμως θέλεις να τον πουλήσεις βρες του ομάδα στο εξωτερικό. Όχι στην Ελλάδα. Εγώ εκεί είναι που κολλάω.