Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Παιδες σας χαιρετω, παω στον χασαπη για ψωνια. (πανσετες, σουβλακια, παιδακια, κοκορετσακι κλπ κλπ)

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εχω στον καταψυκτη ενα αρνακι γαλακτος 5 κιλα (με την μια θα το χτυπησω).

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αντε γεια κλεινω θα χασω το ραντεβου με τον χασαπη (χειροτεροι απο γιατροι εγιναν αυτες τις Αγιες Μερες)

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
καλο πασχα και απο μενα σε ολους τους χριστιανους,μουσουλμανους και εβραιους :2funny: :2funny: :2funny:

προσοχη στους δρομους και μη πινετε πολυ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φήμες από την συμπρωτεύουσα, θέλουν τους πράσινους να έχουν κάνει κάποιες επαφές με την πλευρά του ΠΑΟΚ, για να μάθουν το ποσό με το οποίο παραχωρείται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μέσος είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι αυτή τη στιγμή.

Ευκαιρία να βγάλετε πολλά φράγκα άπλυτοι

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα λόγια μου θα είναι απλά και σταράτα. Μην τολμήσουν!!!!!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Που και που λες και κανα καλό.

ΑΛλά η αλήθεια είναι ότι έτσι και κάνουν καμιά τέτοια μαλακία να πα'να γαμηθούν.
Ρε μην κάνετε σημαίες τους παίκτες, ιδίως τους ξένους. Σε χαλάει να βγάλετε καλά φράγκα

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μην κάνετε σημαίες τους παίκτες, ιδίως τους ξένους. Σε χαλάει να βγάλετε καλά φράγκα
Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε το να κάνουμε μια τέτοια πώληση σε ελληνική ομάδα είναι πισωγύρισμα. Το δέχομαι ότι έχω οικονομικά προβλήματα. Αν όμως θέλεις να τον πουλήσεις βρες του ομάδα στο εξωτερικό. Όχι στην Ελλάδα. Εγώ εκεί είναι που κολλάω.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε το να κάνουμε μια τέτοια πώληση σε ελληνική ομάδα είναι πισωγύρισμα. Το δέχομαι ότι έχω οικονομικά προβλήματα. Αν όμως θέλεις να τον πουλήσεις βρες του ομάδα στο εξωτερικό. Όχι στην Ελλάδα. Εγώ εκεί είναι που κολλάω.
όποιος δώσει τα περισσότερα ας τον πάρει, μην κολλάς

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ναι ρε, σε χαλάσανε τα 2 μύρια για Μελίσση και 2,5 για Χριστοδουλόπουλο. Δεν εξετάζω κι ούτε είναι της παρούσης το πως και γιατί και ακόμα περισσότερο το γιατί τόσα, αλλά μη μου μιλάς για δυσαρέσκεια όταν τους δίνεις στην Ελλάδα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καμπορα και ντάριο;;;;;; Ούτε για πάγκο δεν χωράνε

Stories

Νέο!

Stories