και πιτσα ΜΕ παπαρι ακούγετε καλύτερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Μάλιστα βάση κανονισμών UEFA ο Άρης είναι στους ομίλους του EuroCup ανεξάρτητα αν θα πάρει κούπα ή όχι , ενώ το κλαψιάρικο πουλερικό θα τρέχει μέσα στον Ιούλιο σε καμιά Ουκρανογεωργία ! Τζάμπα τα όνειρα !!!
Χωρίς προκριματικά??
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Χωρίς προκριματικά??
Ο κυπελούχος ή ο φιναλίστ σε περίπτωση που ο κυπελούχος είναι Champions League , πάει χωρίς προκριματικούς στους ομίλους , ψάχνω να βρώ το link για επιβεβαίωση !
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Ο κυπελούχος ή ο φιναλίστ σε περίπτωση που ο κυπελούχος είναι Champions League , πάει χωρίς προκριματικούς στους ομίλους , ψάχνω να βρώ το link για επιβεβαίωση !
Διόρθωση : κανείς δεν πάει κατ`ευθείαν σε ομίλους . Όμως, η κυπελλούχος κερδίζει το «καλό» εισιτήριο καθώς θα αγωνιστεί στα Play-off του Europa League.
ψαξε μεγαλε γιατι εχω την εντυπωση μονο αν σηκωσεις κουπα.αν το βρεις το λινκ βαλτοΟ κυπελούχος ή ο φιναλίστ σε περίπτωση που ο κυπελούχος είναι Champions League , πάει χωρίς προκριματικούς στους ομίλους , ψάχνω να βρώ το link για επιβεβαίωση !
Επισκέπτης
Βγάζουμε τρεις ομάδες στο Europa League. Καμιά δεν πάει απευθείας στους ομίλους. Όμως, η κυπελλούχος κερδίζει το «καλό» εισιτήριο καθώς θα αγωνιστεί στα Play-off του Europa League. Σύμφωνα με τα όσα ΙΣΧΥΟΥΝ τώρα που μιλάμε, εάν στον τελικό του κυπέλλου βρεθεί η πρωταθλήτρια ομάδα, τότε η φιναλίστ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, παίρνει απευθείας το «χρυσό» εισιτήριο για τα Play-Offs του Europa League.
Άρα τώρα που μιλάμε, και εν αναμονή της οριστικής ενημέρωσης της UEFA προς την ΕΠΟ με κοινοποίηση στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (Σούπερ Λίγκα), ο Άρης εάν προκριθεί στον τελικό και εκεί είναι ο Παναθηναϊκός τότε στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα ο Άρης πάει απευθείας στα Play-offs του Europa League.
Εκτός εάν ο Άρης πάρει τη 2η θέση στα Play-offs του Ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε θα πάει στα Play-off Champions League και στα Play-offs του Europa League θα πάει η 3η ομάδα της τελικής κατάταξης.
Αυτά μέχρι νεοτέρας!
Αλλά με πρόλαβες..
και γω αυτο ηξερα.οτι ειναι ετσι.και αυτος που θα βγει τελευταιος στα πλει οφ(πλην αρη)θα παιξει 2 προκριματικους και αυτος που θα βγει προτελευταιος στα πλει οφ θα παιξει 1 προκριματικο.αντε παοκαρα ετοιμασου για προετοιμασια απο ιουνιο.Βγάζουμε τρεις ομάδες στο Europa League. Καμιά δεν πάει απευθείας στους ομίλους. Όμως, η κυπελλούχος κερδίζει το «καλό» εισιτήριο καθώς θα αγωνιστεί στα Play-off του Europa League. Σύμφωνα με τα όσα ΙΣΧΥΟΥΝ τώρα που μιλάμε, εάν στον τελικό του κυπέλλου βρεθεί η πρωταθλήτρια ομάδα, τότε η φιναλίστ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, παίρνει απευθείας το «χρυσό» εισιτήριο για τα Play-Offs του Europa League.
Άρα τώρα που μιλάμε, και εν αναμονή της οριστικής ενημέρωσης της UEFA προς την ΕΠΟ με κοινοποίηση στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (Σούπερ Λίγκα), ο Άρης εάν προκριθεί στον τελικό και εκεί είναι ο Παναθηναϊκός τότε στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα ο Άρης πάει απευθείας στα Play-offs του Europa League.
Εκτός εάν ο Άρης πάρει τη 2η θέση στα Play-offs του Ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε θα πάει στα Play-off Champions League και στα Play-offs του Europa League θα πάει η 3η ομάδα της τελικής κατάταξης.
Αυτά μέχρι νεοτέρας!
Αλλά με πρόλαβες..
Επισκέπτης
Που χάθηκαν τα κορίτσια μου???
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σαν Σήμερα 26 Μαρτίου 1991.
Γενεύη , ο τεράστιος ΠΑΟΚ των Πρέλεβιτς, Μπαρλοου και Σταυρόπουλου, κερδίζει την Σαραγόσα με 76-72 και ντύνει το κύπελλο κυπελλούχων στα ασπρόμαυρα.
Ο πρώτος σύγχρονος ευρωπαϊκός τίτλος ελληνικής ομάδας (μετά της ΑΕΚ στην δεκαετία του 60), είναι γεγονός.
Περασμένα μεγαλεία.
Γενεύη , ο τεράστιος ΠΑΟΚ των Πρέλεβιτς, Μπαρλοου και Σταυρόπουλου, κερδίζει την Σαραγόσα με 76-72 και ντύνει το κύπελλο κυπελλούχων στα ασπρόμαυρα.
Ο πρώτος σύγχρονος ευρωπαϊκός τίτλος ελληνικής ομάδας (μετά της ΑΕΚ στην δεκαετία του 60), είναι γεγονός.
Περασμένα μεγαλεία.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Πουστροτουρκοι,ξανανοιξατε βεντετα μετα τα χθεσινα,παλι σε κακο θα σας βγει.Τα πλει οφφ ειναι πολυ κοντα,ετοιμαστειτε για νεα πουτσα.Και στον τελικο θελω να σας δω να υποστηριζετε τον χορηγο και αφεντικο σας στο γηπεδο για να μην το παρει η μεγαλη ομαδα της πολης που σας φιλοξενει...
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
[move][size=10pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΦΑΠΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ[/size][/move]
Επισκέπτης
Πουστροτουρκοι,ξανανοιξατε βεντετα μετα τα χθεσινα,παλι σε κακο θα σας βγει.Τα πλει οφφ ειναι πολυ κοντα,ετοιμαστειτε για νεα πουτσα.Και στον τελικο θελω να σας δω να υποστηριζετε τον χορηγο και αφεντικο σας στο γηπεδο για να μην το παρει η μεγαλη ομαδα της πολης που σας φιλοξενει...
Kαι στον τελικό και στα πλέϊ οφφ
φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφαααααααααααααααααααααααααααααααπππππππππππππππππππππππ
Υ.Γ. Δεν πιστεύω να λείπεις από τον τελικό....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Προσβάλλουν βαρύτητα το μέγεθος του ΠΑΟΚ, κατά την ταπεινή μας άποψη, όλοι οι αρμόδιοι και οι αναρμόδιοι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, που προσπαθούν να μεταθέσουν την ευθύνη της κυριακάτικης αποτυχίας, εφευρίσκοντας και βαφτίζοντας "κολάσεις" και "κλίματα τρομοκρατίας" .....
καποια παοκια αρχιζουν και ξυπναν και βλεπουν την γυμνια της ομαδος του γυφτοπροεδρου....
καποια παοκια αρχιζουν και ξυπναν και βλεπουν την γυμνια της ομαδος του γυφτοπροεδρου....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
Συνεχίζεται η υπερπαραγωγή τρικυμία εν κρανίω. Μετά από ένα αποτέλεσμα και μια εμφάνιση που σκόρπισαν απογοήτευση και πιθανώς να καταστήσουν το Νιόπλια πρωταθλητή-προπονητή (ήμαρτον), ο Γκαρσία βρίσκει κουράγιο να προτείνει στη διοίκηση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λίνο, ο Λίνο ανακαλύπτει ότι η καλή πορεία του ΠΑΟΚ ίσως να ενόχλησε την Αθήνα, ο Μουσλίμοβιτς απαγγέλλει το νέο του ποίημα δεν μπορώ να βάλω γκολ μπρος σε μια κενή εστία, ΠΑΟΚ μου είσαι θρησκεία.
Αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα γεμάτα αίμα και οι απαραίτητες ραδιοπλύσεις εγκεφάλου, το μόνο που θα καταφέρουν στο τέλος είναι να καταστήσουν γραφική την όντως εντεταλμένη υπηρεσία του υιού Σπάθα και να χτίσουν την κλασική δικαιολογία πίσω από την οποία θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να κρύψει την ανεπάρκειά του και τις αστοχίες του.
Το σενάριο η ομάδα δεν μπόρεσε ακόμα να συνέλθει από τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής, υπαρκτό ή ανύπαρκτο, αντί να χρησιμοποιείται σαν παράδειγμα προς αποφυγή και δείγμα αποτυχίας, έχει καταστεί σημαία, υπονομεύοντας ουσιαστικά τη συνέχεια της ομάδας (της οποίας οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχουν ακόμα τελειώσει). Προφανώς, τα περσινά παθήματα, όχι μόνο δεν γίνανε μαθήματα, αλλά συνεχίζουν να αποτελούν το βασικό εργαλείο πολιτικής και διαχείρισης κρίσεων. Η δε διοίκηση της ομάδας συνεχίζει να δηλώνει με έμφαση απούσα και απλός παρατηρητής. Είτε εκούσια, είτε ακούσια, το αποτέλεσμα δυστυχώς παραμένει το ίδιο. Δυστυχώς.
ακομα να συνελθετε απο το πρωκτικο στον ναο
και ρε γαμωτο βαλαμε διπλη καποτα....
αλλα φαινεται ειναι μικρουλα η τρυπουλα...
Αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα γεμάτα αίμα και οι απαραίτητες ραδιοπλύσεις εγκεφάλου, το μόνο που θα καταφέρουν στο τέλος είναι να καταστήσουν γραφική την όντως εντεταλμένη υπηρεσία του υιού Σπάθα και να χτίσουν την κλασική δικαιολογία πίσω από την οποία θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να κρύψει την ανεπάρκειά του και τις αστοχίες του.
Το σενάριο η ομάδα δεν μπόρεσε ακόμα να συνέλθει από τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής, υπαρκτό ή ανύπαρκτο, αντί να χρησιμοποιείται σαν παράδειγμα προς αποφυγή και δείγμα αποτυχίας, έχει καταστεί σημαία, υπονομεύοντας ουσιαστικά τη συνέχεια της ομάδας (της οποίας οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχουν ακόμα τελειώσει). Προφανώς, τα περσινά παθήματα, όχι μόνο δεν γίνανε μαθήματα, αλλά συνεχίζουν να αποτελούν το βασικό εργαλείο πολιτικής και διαχείρισης κρίσεων. Η δε διοίκηση της ομάδας συνεχίζει να δηλώνει με έμφαση απούσα και απλός παρατηρητής. Είτε εκούσια, είτε ακούσια, το αποτέλεσμα δυστυχώς παραμένει το ίδιο. Δυστυχώς.
Συνημμένα
Προσβάλλουν βαρύτητα το μέγεθος του ΠΑΟΚ, κατά την ταπεινή μας άποψη, όλοι οι αρμόδιοι και οι αναρμόδιοι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, που προσπαθούν να μεταθέσουν την ευθύνη της κυριακάτικης αποτυχίας, εφευρίσκοντας και βαφτίζοντας "κολάσεις" και "κλίματα τρομοκρατίας" .....
καλημεραΣυνεχίζεται η υπερπαραγωγή τρικυμία εν κρανίω. Μετά από ένα αποτέλεσμα και μια εμφάνιση που σκόρπισαν απογοήτευση και πιθανώς να καταστήσουν το Νιόπλια πρωταθλητή-προπονητή (ήμαρτον), ο Γκαρσία βρίσκει κουράγιο να προτείνει στη διοίκηση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λίνο, ο Λίνο ανακαλύπτει ότι η καλή πορεία του ΠΑΟΚ ίσως να ενόχλησε την Αθήνα, ο Μουσλίμοβιτς απαγγέλλει το νέο του ποίημα δεν μπορώ να βάλω γκολ μπρος σε μια κενή εστία, ΠΑΟΚ μου είσαι θρησκεία.
1ον χαιρομαι που υπαρχουν φωνες αντιπολιτευσης στην ομαδα μου οχι σαν καποιους αλλους που αν βγει καποιος και μιλησεις απο την ομαδα τους πεφτει πανω του ο θουπερ 35+4 και τον τρωει ζωντανο...αυτο σημαινει δημοκρατια το να μπορει ο καθενας να λεει αυτο που πιστευει...
οσο για τις αναρτησεις απο οπαδο αλλης ομαδας κειμενων της ομαδας μου και γραφοντας απο κατω σχολια με κανουν και καταλαβαινω η οτι ειναι οπαδος της ομαδος μου τελικα εισαι η επιβεβαιωνομαι στο οτι ο σκοπος υπαρξης σου ειναι μονο για να ασχολησε μαζι μου και πιανεις το ταβανι σου μονο οταν με νικας...
και εξακολουθω να λεω οτι χαιρομαι που υπαρχουν φωνες που δεν συμφωνουν με οσα κανει η διοικηση μου και μπορουν και βγαινουν και λενε ελευθερα την αποψη χωρις να τους το απογορευει κανενας σε αντιθεση με τον συνδεσμο διοικηση αλλης ομαδας...
μην μου πει κανενας οτι ασχολουμαι με αλλους γιατι αυτοι εξακολοθουν να ασχολουνται μαζι μου
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλημερα
1ον χαιρομαι που υπαρχουν φωνες αντιπολιτευσης στην ομαδα μου οχι σαν καποιους αλλους που αν βγει καποιος και μιλησεις απο την ομαδα τους πεφτει πανω του ο θουπερ 35+4 και τον τρωει ζωντανο...αυτο σημαινει δημοκρατια το να μπορει ο καθενας να λεει αυτο που πιστευει...
οσο για τις αναρτησεις απο οπαδο αλλης ομαδας κειμενων της ομαδας μου και γραφοντας απο κατω σχολια με κανουν και καταλαβαινω η οτι ειναι οπαδος της ομαδος μου τελικα εισαι η επιβεβαιωνομαι στο οτι ο σκοπος υπαρξης σου ειναι μονο για να ασχολησε μαζι μου και πιανεις το ταβανι σου μονο οταν με νικας...
και εξακολουθω να λεω οτι χαιρομαι που υπαρχουν φωνες που δεν συμφωνουν με οσα κανει η διοικηση μου και μπορουν και βγαινουν και λενε ελευθερα την αποψη χωρις να τους το απογορευει κανενας σε αντιθεση με τον συνδεσμο διοικηση αλλης ομαδας...
μην μου πει κανενας οτι ασχολουμαι με αλλους γιατι αυτοι εξακολοθουν να ασχολουνται μαζι μου
Ψιτ......
1ον Ολοι ασχολουνται με ολους, ειδικα στο "χωριο" μας...... ;)
2ον Ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε και τα λεμε και τα βλεπουμε οπως μας βολευει....... ;)
Απλα εσεις ειστε πολυ πιο σκατα, απο ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ειστε κατι πολυ κατωτερο απο αυτο ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ενω "ξερετε" πολυ λιγοτερα για τον super3 απο αυτα ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ........ πιστεψε με, απο τα σκατα που εχετε θα θελατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εναν αντιστοιχο super3....... θα με θυμηθεις οταν (συντομα πιστευω) την κανει 'η τον..... "κανετε" τον τοντωρα....... ζειτε μια αντιστοιχη εποχη μπατμαν και γουμενου..... τα ιδια σκατα τοτε κανατε, τα ιδια κανετε τωρα....... θα με θυμηθεις, οταν θυμηθειτε ...... τι ομαδα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο προεδρας!!!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ετσι κοταρες μολις μπαινουν οι μπλεδες στην κερκιδα βαρατε προσοχη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K