φαε ενα ακομαΡε κουφάλες,δεν πρόλαβα να φάω ένα σάμαλι και φορτώσατε σελίδες??
Δε σας προλαβαίνω ρεεεεεεεεεεεε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
μας έχει λείψει αφάνταστα η τρυπούλα σουεγω τι να πω που μπαινω μια φορα τ μερα κ διαβαζω μονο μαλακιες?
και εσυ ολη μερα σαμαλι τρως?εγω τι να πω που μπαινω μια φορα τ μερα κ διαβαζω μονο μαλακιες?
Μου κάνεις μούτρα κάβλα μου?εγω τι να πω που μπαινω μια φορα τ μερα κ διαβαζω μονο μαλακιες?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εσενα μετα την πουτσα στο Βικελιδης σε διαβαζουμε μονο στα κωλομπαρα Θεσσαλονικης,που χαθηκες λαλιστατε πρωταθλητη?εγω τι να πω που μπαινω μια φορα τ μερα κ διαβαζω μονο μαλακιες?
-14Εσενα μετα την πουτσα στο Βικελιδης σε διαβαζουμε μονο στα κωλομπαρα Θεσσαλονικης,που χαθηκες λαλιστατε πρωταθλητη?
μην περιμένεις άλλη απάντηση
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Υπαρχει και αλλη +35...-14
μην περιμένεις άλλη απάντηση
μαλλον δεν μπαινεις τις ωρες που γραφωΕσενα μετα την πουτσα στο Βικελιδης σε διαβαζουμε μονο στα κωλομπαρα Θεσσαλονικης,που χαθηκες λαλιστατε πρωταθλητη?
στο θρεντ του ημιθεου σας
εχω πει οτι δεν ξαναγραφω
αλλα κ μετα απο το ματσακι μας βγηκα κ εγραψα αλλα δεν διαβασατε τιποτα τιατι σηκωνατε την κουπα στο θρεντ σας
νόμιζα πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ την τραγανή σου κωλοτρυπίδα αλλά ευτυχώς γελάστηκα. Βρήκα άλλο γκομενάκι εδώ μέσα και μου φαίνεται καλό τεφαρίκι. Λίγο χοντρούλα αλλά δεν μασάω. Ξέχνα λοιπόν το καβλί μου πεοεπέτη. Από δω και πέρα αγγουράκια και μελιτζάνες θα ταίζουν την σουφρίτσα σουγαμησε τα....αερος κιολας....
μωρη πουσταρα πετρο εμενα περιμενεις να γραψω να ποσταρεις?
ρε ουστ
δεν σε ξαναγαμαω ειπα ρε
μονο πιπα θα σ αφησω να μου παρεις
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ασε ρε που γραφεις,μπροστα στις εκθεσεις ιδεων που μας αραδιαζες για τον πρωταθλητη αυτα που γραφεις τωρα θυμιζουν υστερογραφο.Τουλαχιστον εσυ ντρεπεσαι και την κανεις,οχι σαν κατι αλλους που βγαζουν κλωναρια...μαλλον δεν μπαινεις τις ωρες που γραφω
στο θρεντ του ημιθεου σας
εχω πει οτι δεν ξαναγραφω
αλλα κ μετα απο το ματσακι μας βγηκα κ εγραψα αλλα δεν διαβασατε τιποτα τιατι σηκωνατε την κουπα στο θρεντ σας
πραγματικα το εχεις καψεινόμιζα πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ την τραγανή σου κωλοτρυπίδα αλλά ευτυχώς γελάστηκα. Βρήκα άλλο γκομενάκι εδώ μέσα και μου φαίνεται καλό τεφαρίκι. Λίγο χοντρούλα αλλά δεν μασάω. Ξέχνα λοιπόν το καβλί μου πεοεπέτη. Από δω και πέρα αγγουράκια και μελιτζάνες θα ταίζουν την σουφρίτσα σου
ρε δεν σε γαμαω σου λεω
ε οχι κ δεν γραφω εκθεσειςΑσε ρε που γραφεις,μπροστα στις εκθεσεις ιδεων που μας αραδιαζες για τον πρωταθλητη αυτα που γραφεις τωρα θυμιζουν υστερογραφο.Τουλαχιστον εσυ ντρεπεσαι και την κανεις,οχι σαν κατι αλλους που βγαζουν κλωναρια...
ολοκληρες αναλυσεις εκανα
τις εχασες
Δεν είναι μακρυά οι νύχτες που θα είσαι μόνη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και τα μάγουλά σου θα μουσκεύουν από τα δάκρυα που θα σου προκαλεί η απουσία του καβλιού μου.πραγματικα το εχεις καψει
ρε δεν σε γαμαω σου λεω
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ναι,ναι,οταν λειπουμε εμεις,γραφεις μονος σου,αυτα δεν μετρανε.Ενταξει,δεν λεω,κι εγω μετα το 4-1 το χα ριξει στο "ραδιο μπουρδελα" αλλα παραλληλα εγραφα και απαντουσα τις μαλακιες περι -20,+35 κτλ.ε οχι κ δεν γραφω εκθεσεις
ολοκληρες αναλυσεις εκανα
τις εχασες
εσενα παλι θα μουσκευουν απο χυσια μωρη αρρωστηΔεν είναι μακρυά οι νύχτες που θα είσαι μόνη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και τα μάγουλά σου θα μουσκεύουν από τα δάκρυα που θα σου προκαλεί η απουσία του καβλιού μου.
μαλακα εισαι αρρωστος...δεν πας καλα εσυΔεν είναι μακρυά οι νύχτες που θα είσαι μόνη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και τα μάγουλά σου θα μουσκεύουν από τα δάκρυα που θα σου προκαλεί η απουσία του καβλιού μου.
οχι ρε τρελε αφου κοροιδευω τον γαμα γιατι πετυχαινω μονο αυτον μεσαΝαι,ναι,οταν λειπουμε εμεις,γραφεις μονος σου,αυτα δεν μετρανε.Ενταξει,δεν λεω,κι εγω μετα το 4-1 το χα ριξει στο "ραδιο μπουρδελα" αλλα παραλληλα εγραφα και απαντουσα τις μαλακιες περι -20,+35 κτλ.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Οχι ρε,απλα εχει ξεθαψει τα παλια Αρλεκιν της δικιας του...μαλακα εισαι αρρωστος...δεν πας καλα εσυ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K