AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ολοι αλητες ειμαστε εδω μεσα...Και συ αρχίδι ήθελες πανό για τη νεκρή μάνα του Γκαρσία. Σε θυμάμαι καλά
Ολοι αλητες ειμαστε εδω μεσα...Και συ αρχίδι ήθελες πανό για τη νεκρή μάνα του Γκαρσία. Σε θυμάμαι καλά
Ασε τα σάπια ρε ερπετό...
Φίδια κολοβά πάτε να ρίξετε το φταίξιμο σ'ένα φτωχό πλήν τίμιο τσοπάνη...
Και συ αρχίδι ήθελες πανό για τη νεκρή μάνα του Γκαρσία. Σε θυμάμαι καλά
Λογικό είναι ρε συ!Πότε θα τους ξαναπετύχουν?Σε 5 χρόνια,σε 10 χρόνια?Ποιος ξέρει!!!Τσαπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.............
Καριόλες Πασολέδες....ούτε ένα fair play δεν εφαρμόσατε με τα γυφτάκια!!!!!!!!!!!
Το φωτογράφησα αλλά δεν φαίνεται το γαμήδιΝαι αλλά το καλό δε μου το φωτογράφησες γαμώ το κινητό σου,παλιοτσίπη.........
Κακός πούστηςΛογικό είναι ρε συ!Πότε θα τους ξαναπετύχουν?Σε 5 χρόνια,σε 10 χρόνια?Ποιος ξέρει!!!
φορτοσε γαττεΛογικό είναι ρε συ!Πότε θα τους ξαναπετύχουν?Σε 5 χρόνια,σε 10 χρόνια?Ποιος ξέρει!!!
ποια γερμανιδα ρε?Αστα τα αθλητικα,δεν σου πανε,την Γερμανιδα στην Μητροπολεως την εχεις πετυχει τελευταια?Αν ναι,στειλε πμ,με ενδιαφερει.
Λογικό είναι ρε συ!Πότε θα τους ξαναπετύχουν?Σε 5 χρόνια,σε 10 χρόνια?Ποιος ξέρει!!!
Μιλαμε για αρκετα παλια,τα ιχνη της εχουν χαθει και την ψαχνουμε.ποια γερμανιδα ρε?
μια γυμναστρια κοντα στην αριστοτελους
ενα ψηλο ξανθο?
"ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ"η τελευταία ήταν πριν 3 χρόνια...το 3-1 με τον ΠΑΟΚ διαλυμένο
η δε προηγούμενη από αυτό το 3-1....τί να πω,νομίζω ζούσε ο Παπάγος ακόμα...
ρε φιλε τι μωρο ηταν αυτο...την ειχα παρει μερικες φορες πριν απο 10 χρονια περιπου...Μιλαμε για αρκετα παλια,τα ιχνη της εχουν χαθει και την ψαχνουμε.
Ηταν Μητροπολεως η βαση της αλλα εκανε και ντελιβερι...ρε φιλε τι μωρο ηταν αυτο...την ειχα παρει μερικες φορες πριν απο 10 χρονια περιπου...
15 χιλιαρικα εσκαγα θυμαμαι η 10
Είμαστε χωριάτες εμείς δεν ξέρουμε από σαβουάρ βιβρ...Τσαπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.............
Καριόλες Πασολέδες....ούτε ένα fair play δεν εφαρμόσατε με τα γυφτάκια!!!!!!!!!!!
Γαμήσου λέμεεε...Λογικό είναι ρε συ!Πότε θα τους ξαναπετύχουν?Σε 5 χρόνια,σε 10 χρόνια?Ποιος ξέρει!!!
μονο εκει πηγαινα...τι να εκανα να ελεγα ελα και μετα να ελεγα στη μανα μου οτι η κοπελα ηρθε για ενα μασαζακι γιατι ποναει το κατω το κεφαλι?????16-17 ημουν τοτεΗταν Μητροπολεως η βαση της αλλα εκανε και ντελιβερι...
η τελευταία ήταν πριν 3 χρόνια...το 3-1 με τον ΠΑΟΚ διαλυμένο
η δε προηγούμενη από αυτό το 3-1....τί να πω,νομίζω ζούσε ο Παπάγος ακόμα...
ΚΙ εγω πιτσιρικας ημουν αλλα εμενα μονος ευτυχως,πως μπορουμε να την εντοπισουμε ρε γαμωτη?μονο εκει πηγαινα...τι να εκανα να ελεγα ελα και μετα να ελεγα στη μανα μου οτι η κοπελα ηρθε για ενα μασαζακι γιατι ποναει το κατω το κεφαλι?????16-17 ημουν τοτε
Ασ τον,εκανε στραπ ον ολη νυχτα,τωρα ειναι πιασμενος...Palermooooooooooooooooo
είμαι σίγουρος οτι έκανες χάλια ύπνο χθες βράδυ. Επειδή είμαι όμως ψυχάρα σου ετοίμασα δωράκι. Για να μην σου λείπω