Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Τους μιλας για το επιπεδο τους μετα και παρεξηγιουνται ρε πουστη μου...

Ποιο επιπεδο βρε AGNIUS μια κουβεντα ειπα και ο αλλος αρχισε να ριχνει

τα μπινελικια που ξερει απο το σπιτι του. Δειξε μου που εριξα εγω το επιπεδο

και ελα να τα πουμε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

και ελα να τα πουμε.
Το συνεχίζεις ρε παλιόπουστα????????????????
Μας συκοφαντείς οτι βρίζουμε τη νεκρή μάνα του Γκαρσία και περιμένεις να περάσει στο ντούκου? Τράβα γαμήσου επιτέλους

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

και ελα να τα πουμε.
Σου εξηγησα το λαθος σου παραπανω.Δεν μπορει να πετας ετσι μια κατηγορια χωρις να το τσεκαρεις,αρκετα με την προπαγανδα σας.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Σου εξηγησα το λαθος σου παραπανω.Δεν μπορει να πετας ετσι μια κατηγορια χωρις να το τσεκαρεις,αρκετα με την προπαγανδα σας.
αρκετα με την προπαγανδα σας της προπαγανδας μας
(δεν μου δινει κανενας σημασια ετσι?) :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μονος μου λοιπον

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Το συνεχίζεις ρε παλιόπουστα????????????????
Μας συκοφαντείς οτι βρίζουμε τη νεκρή μάνα του Γκαρσία και περιμένεις να περάσει στο ντούκου? Τράβα γαμήσου επιτέλους

Καλα ρε δεν βριζετε την νεκρη μανα του Garcia αλλα την ζωντανη του Βιτολο..... :idiot: :idiot:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αρκετα με την προπαγανδα σας της προπαγανδας μας
(δεν μου δινει κανενας σημασια ετσι?) :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μονος μου λοιπον
Εσυ δεν φταις σε τιποτα ρε,τζαμπα μπινελικια θες ν'ακουσεις?Ασχολουμαστε με τις μαλακιες που ακουγονται με μονο σκοπο την παραπληροφορηση...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα ρε δεν βριζετε την νεκρη μανα του Garcia αλλα την ζωντανη του Βιτολο..... :idiot: :idiot:
Γιατι σε χαλασε,εσεις στο τσαντηρι τις μανες των αλλων τις εχετε σε εικονισμα?Αλλα για νεκρους δεν μπορεις να αναφερεσαι στον Αρη.Νεκρους βρισατε μονο εσεις και αυτο ΔΕΝ ειναι συκοφαντια...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απο το τι γραφω και το τι κραζεις εδω σαν ξεσαλωμενος φενεται ποιος εχει προβλημα.
Φαίνεται οτι είσαι μια σκατόπουστα που συκοφαντεί αβάσιμα επειδή δεν μπορείς να δικαιολογήσεις αλλιώς την πούτσα που έφαγες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φαίνεται οτι είσαι μια σκατόπουστα που συκοφαντεί αβάσιμα επειδή δεν μπορείς να δικαιολογήσεις αλλιώς την πούτσα που έφαγες

μη βρίζεις Τάκη μη βρίζεις....
ααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

Ειμαι απο τους πρωτους που εγραψαν εδω οτι δεν παιξαμε και δεν αξιζαμε

την νικη. Ουτε δικαιολογιες ψαχνω ουτε τιποτα, και σου ξαναλεω τα μπινελικια σου αλλου

μαθε να μιλας χωρις να βριζεις ευκολο ειναι αν καταλαβεις οτι δεν ειναι ολλοι σαν και σενα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

την νικη. Ουτε δικαιολογιες ψαχνω ουτε τιποτα, και σου ξαναλεω τα μπινελικια σου αλλου

μαθε να μιλας χωρις να βριζεις ευκολο ειναι αν καταλαβεις οτι δεν ειναι ολλοι σαν και σενα.
Έτσι, μάθε μας ωραία πράγματα. Μάθε μας να μιλάμε πούστικα και να λέμε ότι μαλακία μας κατέβει στο κεφάλι χωρίς να είμαστε σίγουροι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Φιλε και μονο η αντιδραση του Πετρου στα γραφομενα σου φανερωνει τον χαρακτηρα του,σε καποια πραγματα υπαρχουν ευσαιθησιες.Την επομενη φορα που θα γραψεις μια κατηγορια ψαξτο καλα...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Έτσι, μάθε μας ωραία πράγματα. Μάθε μας να μιλάμε πούστικα και να λέμε ότι μαλακία μας κατέβει στο κεφάλι χωρίς να είμαστε σίγουροι

Ρε παπαρα τι αλλο θες να σου πω????  Λεω αν ηταν για τον Βιτολο παω πασο.

Ποιος ειναι αυτος εδω που βριζει λες και του γαμησα δεν ξερω εγω τι???????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom