Θα σου στείλω και την Κυριακή το πρωί κάτι πράσινα που βγάζω με τον τσιγαρόβηχα να του πετάξεις!
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.clicksmilies.com/s1106/wuerg/vomit-smiley-026.gif[/img[/URL]])
Θα σου στείλω και την Κυριακή το πρωί κάτι πράσινα που βγάζω με τον τσιγαρόβηχα να του πετάξεις!
Τώρα με το συμπάθειο αλλά να σε λένε Πίπη και να λες τον άλλον πουστράκο είναι λίγο οξύμωροΠουστράκο!!
[move][size=22pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΛΑΟΥ!![/size][/move]
Τώρα με το συμπάθειο αλλά να σε λένε Πίπη και να λες τον άλλον πουστράκο είναι λίγο οξύμωρο
Είμαι Πουστράκος!!
Τα χαζά είναι η ειδικότητά μου και δεν τα αφήνω ποτέΕνω το νατσο ειναι πολυ αντρικο!!
Ελα ρε πετρο ασε τα χαζα μεσημεριατικα!!
και στρακι και ρατσιστηςΔε σε γαμάω ρε πουστράκι...
Τράβα χαμουρέψου παραπέρα.
Είμαι ρατσίσταρος λέμε...
Δε σε γαμάω ρε πουστράκι...
Τράβα χαμουρέψου παραπέρα.
Είμαι παλιοπουσταρος λέμε...
γαμιεται ο αρης και ο συνδεσμος σας στην νεαποληΤα χαζά είναι η ειδικότητά μου και δεν τα αφήνω ποτέ
[size=30pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ[/size]
Δεν συχνάζουμε σε πουστοσυνοικίεςγαμιεται ο αρης και ο συνδεσμος σας στην νεαπολη
α ξεχασα δεν εχετε συνδεσμο στη νεαπολη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και στρακι και ρατσιστης
???????????????????
υποκριτη
Γάμα με και χύσε με στη μάπα
Ζηλευω, σε παρακαλω πες κατι τον leleoura..
εχετε ξεφυγει γαμω τον μπελα μου μεσα ρεΔεν γαμαω ασχημομουρες!
Που να πέσετε και στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα την Κυριακήεχετε ξεφυγει γαμω τον μπελα μου μεσα ρε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που να πέσετε και στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα την Κυριακή
κοιτα μην ζητατε εσεις κανα κλαδι να βγειτε απο εκει μεσαΠου να πέσετε και στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα την Κυριακή
εχετε ξεφυγει γαμω τον μπελα μου μεσα ρε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ααααααααααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααΈκανε δουλειά η τυρόπιτα έτσι???![]()
![]()