άρχισαν τα όργανα
Ο ορισμός του πέναλτυ στον Ατρόμητο
Ανύπαρκτο πέναλτυ στον Νίνη
αλλοίωση πρωταθλήματος
γαμώ την σκατοπρωτεύουσά σας
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
άρχισαν τα όργανα
αλλοίωση πρωταθλήματος
Τι να σου κανω,πανω που ξεκινησε καλα ο Νιονιος το πνιξε το δευτερο ο Μπεθερα και τους τελειωσε...μεσα επεσες πιτ παπαδακο!![]()
Εξαρταται τι εννοεις απιθανα,γιατι αν υποκινησεις ενα πληθος σε μαλακιες ποτε δεν ξερεις πως καταληγει...Ασε που αν με το παραμικρο αντικειμενο καποιος γυφτος προφασισθει τραυματισμο,τετελεσθαι...Τον φανατισμο πρεπει να τον εχουν οι παιχτες,εμεις απλα απο την κερκιδα ξελαρυγγισμα.δεν σου ειπα αυτο...
αλλα περοκειται να εκτυλιχθουν απιστευτα γεγονοτα στο μας με τους γυφτους
ασε σε λεω...
ξερω σε λεω...
4.000 θα ξοδευσει ο συνδεσμος για να φτιαξει ατμοσφαιρα
άρχισαν τα όργανα
αλλοίωση πρωταθλήματος
ετσι...άρχισαν τα όργανα
αλλοίωση πρωταθλήματος
Ποιον Μαλεζα ρε?Εχω Κουλοχερη εγω...Μανια να τους παιρνετε τους παιχτες...ετσι...
μια ζωη στη μιρλα και το παπατζιλικι..βγαλανε γλωσσα και οι πουθεναδες του 0.5-0.
αμα εισαι καλο παιδι μπορει να σου δωσω 5 μυρια για το μαλεζα το καλοκαιρι...
κουλοποδης ειναι αυτοςΠοιον Μαλεζα ρε?Εχω Κουλοχερη εγω...Μανια να τους παιρνετε τους παιχτες...![]()
![]()
κατσε να παρει και κανενας αλλος σειρα!!εχω κοντοεΠοιον Μαλεζα ρε?Εχω Κουλοχερη εγω...Μανια να τους παιρνετε τους παιχτες...![]()
![]()
Κιεγω το εχω ακουσει,μακαρι να βρεις τιποτ'αλλο γιατι ο Νασουτι για μας ειναι ολη η αμυνα...κουλοποδης ειναι αυτος
υ.γ.μπορει να σου αρπαξω καναν νασουτι ;)
κοντοέ δε δίνεις??κατσε να παρει και κανενας αλλος σειρα!!εχω κοντοεκαι για σενα εχω μπεθερα δανεικο ομως γιατι τετοιο πουλεν δεν τον δινω
![]()
Τον Μπεθερα στειλτον στον γαυρο για αντιΝΙκοπολιδηκατσε να παρει και κανενας αλλος σειρα!!εχω κοντοεκαι για σενα εχω μπεθερα δανεικο ομως γιατι τετοιο πουλεν δεν τον δινω
![]()
με τους μαλακες που'χω για σκαουτερ δυσκολο...Κιεγω το εχω ακουσει,μακαρι να βρεις τιποτ'αλλο γιατι ο Νασουτι για μας ειναι ολη η αμυνα...
αυτος παει δωρο με μπεθερακοντοέ δε δίνεις??
κοριτσιααυτά ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ(που έπαιξαν το μισό πρωτάθλημα εναντίον 10,9 και 8 παικτών)ο Σάντος θα τα κάνει μια χαψιά....
στην αρχη που σας ξελασπωνε ηταν καλος τωρα εγινε παλτομε τους μαλακες που'χω για σκαουτερ δυσκολο...
εδω σκασαμε 3.5Μ για το ζομπι τον κατσουρανη..![]()
Χαρισε και μια δευτερη κιτρινη στον Μπλαζεκ αν θες να μιλας σοβαρα...καταλαβαινω οτι ηθελες το τυρι αδιαφορο στο μεταξυ σας αγωνα,αλλα μαλλον σε κοβω να εισαι εσυ ο αδιαφορος...αυτά ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ(που έπαιξαν το μισό πρωτάθλημα εναντίον 10,9 και 8 παικτών)ο Σάντος θα τα κάνει μια χαψιά....
αυτά ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ(που έπαιξαν το μισό πρωτάθλημα εναντίον 10,9 και 8 παικτών)ο Σάντος θα τα κάνει μια χαψιά....
κοριτσια
κουκου τζα....
κατ'αρχην εγω δε βγαζω συμπερασμα απο 5 και 7 ματς...περιμενω και κρινω με βαση πολυ περισσοτερα παιχνιδια...στην αρχη που σας ξελασπωνε ηταν καλος τωρα εγινε παλτορε παιδια ελεος ενταξει ειπαμε ειναι ντεφιρμε αλλα οχι και ετσι.οταν νο σισε ειχε να βαλει γκολ 6 αγωνιστικες ηταν παλτο
![]()