Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν σου ειπα αυτο...
αλλα περοκειται να εκτυλιχθουν απιστευτα γεγονοτα στο μας με τους γυφτους
ασε σε λεω...
ξερω σε λεω...
4.000 θα ξοδευσει ο συνδεσμος για να φτιαξει ατμοσφαιρα
Εξαρταται τι εννοεις απιθανα,γιατι αν υποκινησεις ενα πληθος σε μαλακιες ποτε δεν ξερεις πως καταληγει...Ασε που αν με το παραμικρο αντικειμενο καποιος γυφτος προφασισθει τραυματισμο,τετελεσθαι...Τον φανατισμο πρεπει να τον εχουν οι παιχτες,εμεις απλα απο την κερκιδα ξελαρυγγισμα.

Επισκέπτης
άρχισαν τα όργανα

Ο ορισμός του πέναλτυ στον Ατρόμητο

Ανύπαρκτο πέναλτυ στον Νίνη

αλλοίωση πρωταθλήματος

γαμώ την σκατοπρωτεύουσά σας

00020461.gif

Αφθαρτος

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
άρχισαν τα όργανα

Ο ορισμός του πέναλτυ στον Ατρόμητο

Ανύπαρκτο πέναλτυ στον Νίνη

αλλοίωση πρωταθλήματος

γαμώ την σκατοπρωτεύουσά σας
ετσι...
μια ζωη στη μιρλα και στο παπατζιλικι..βγαλανε γλωσσα και οι πουθεναδες του 0.5-0.
αμα εισαι καλο παιδι μπορει να σου δωσω 5 μυρια για το μαλεζα το καλοκαιρι,μηπως βγαλεις τη χρονια...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ετσι...
μια ζωη στη μιρλα και το παπατζιλικι..βγαλανε γλωσσα και οι πουθεναδες του 0.5-0.
αμα εισαι καλο παιδι μπορει να σου δωσω 5 μυρια για το μαλεζα το καλοκαιρι...
Ποιον Μαλεζα ρε?Εχω Κουλοχερη εγω...Μανια να τους παιρνετε τους παιχτες... :2funny: :2funny:

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ποιον Μαλεζα ρε?Εχω Κουλοχερη εγω...Μανια να τους παιρνετε τους παιχτες... :2funny: :2funny:
κατσε να παρει και κανενας αλλος σειρα!!εχω κοντοε :2funny:και για σενα εχω μπεθερα δανεικο ομως γιατι τετοιο πουλεν δεν τον δινω :grin:

Επισκέπτης
Ρε παλέρμε πόσους βαθμούς θέλω για να σωθώ ρε???

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κατσε να παρει και κανενας αλλος σειρα!!εχω κοντοε :2funny:και για σενα εχω μπεθερα δανεικο ομως γιατι τετοιο πουλεν δεν τον δινω :grin:
Τον Μπεθερα στειλτον στον γαυρο για αντιΝΙκοπολιδη :2funny: :2funny:
Απο σημερα εγινε το πουλεν μου,απιστευτα προσοντα...εμενα μου κανει για πλει μεικερ στο μπασκετ...

Αφθαρτος

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κιεγω το εχω ακουσει,μακαρι να βρεις τιποτ'αλλο γιατι ο Νασουτι για μας ειναι ολη η αμυνα...
με τους μαλακες που'χω για σκαουτερ δυσκολο...
εδω σκασαμε 3.5Μ για το ζομπι τον κατσουρανη.. :jerking:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτά ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ(που έπαιξαν το μισό πρωτάθλημα εναντίον 10,9 και 8 παικτών)ο Σάντος θα τα κάνει μια χαψιά....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 3843.gif
    3843.gif
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 12

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
με τους μαλακες που'χω για σκαουτερ δυσκολο...
εδω σκασαμε 3.5Μ για το ζομπι τον κατσουρανη.. :jerking:
στην αρχη που σας ξελασπωνε ηταν καλος τωρα εγινε παλτο :headbang:ρε παιδια ελεος ενταξει ειπαμε ειναι ντεφιρμε αλλα οχι και ετσι.οταν νο σισε ειχε να βαλει γκολ 6 αγωνιστικες ηταν παλτο :birdman:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτά ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ(που έπαιξαν το μισό πρωτάθλημα εναντίον 10,9 και 8 παικτών)ο Σάντος θα τα κάνει μια χαψιά....
Χαρισε και μια δευτερη κιτρινη στον Μπλαζεκ αν θες να μιλας σοβαρα...καταλαβαινω οτι ηθελες το τυρι αδιαφορο στο μεταξυ σας αγωνα,αλλα μαλλον σε κοβω να εισαι εσυ ο αδιαφορος...

Αφθαρτος

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κοριτσια
κουκου τζα....
:2funny: :2funny:
στην αρχη που σας ξελασπωνε ηταν καλος τωρα εγινε παλτο :headbang:ρε παιδια ελεος ενταξει ειπαμε ειναι ντεφιρμε αλλα οχι και ετσι.οταν νο σισε ειχε να βαλει γκολ 6 αγωνιστικες ηταν παλτο :birdman:
κατ'αρχην εγω δε βγαζω συμπερασμα απο 5 και 7 ματς...περιμενω και κρινω με βαση πολυ περισσοτερα παιχνιδια...
φιλε ο κεντρικος χαφ πρεπει πρωτα να καλυπτει χωρους,να μοιραζει σωστα και να κοβει και μετα να εχει στο νου το σκοραρισμα...
δε γινεται σε καθε ματς το κεντρο να'ναι γυμνο επειδη ο μηναρας την εχει δει λαμπαρντ..ελεος!
ειναι δυνατον να τρωει παγκο ο σιμαο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom