Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Σε ΠΕΡΙΜΕΝΩ...δε σε ΓΑΜΑΩ.
ΑΚΟΜΑ.
Πρώτα θα μου κάνεις ένα περιποιημένο ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ
Σε ΠΕΡΙΜΕΝΩ...δε σε ΓΑΜΑΩ.
ΑΚΟΜΑ.
Πρώτα θα μου κάνεις ένα περιποιημένο ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ
σιγουρα;Άρης-ΠΑΟΚ είναι 1Χ
χεστηκαμε ειτε μας αφησουν ειτε οχιΝομίζω ναι
ο Άρης δεν θα αφήσει τον ΠΑΟΚ και θα πέσουν πολλές φάπες
πιθανό και το Under
εγω πιο πολυ φοβαμαι την αεκ φιλε αν κ πονταρω στο οτι θα ειναι μεσα στα πλει οφ κ επειδη δεν πολυγουσταρει βαζελο κ γαυρο μπορει κ να ερθει πολυ μα παρα πολυ χαλαρα να παιξει στην ΤΟΥΜΠΑο παοκ εχει 2 ματς..
την αδιαφορη αεκ μακαρι να την παρει...
με τον αρη θα'ναι δυσκολο..
ο παοκ εχει 2 ματς..
με τον αρη θα'ναι δυσκολο..
ναι η απόδοση του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλήχεστηκαμε ειτε μας αφησουν ειτε οχι
εμεις θα το παρουμε διπλο
μολις γυρισα απο ξανθη,ημουν μεσα κ εμεινα κ μια μερα για να δω κατι φιλαρακια
τεραστια διαφορα των δυο ομαδων
οποτε θελαμε βαζαμε γκολ οποτε θελαμε παιζαμε κ καναμε συντηρηση δυναμεων
ελπιζω οι αποδοσεις της ομαδας να κρατηθουν σε ψηλα επιπεδα μεχρι το τελος του πρωταθληματος κ να φτασουμε στην κορυφη
το θεμα ειναι να μεταδωθει αυτη η χαλαροτητα στους παικτες φιλε..εγω πιο πολυ φοβαμαι την αεκ φιλε αν κ πονταρω στο οτι θα ειναι μεσα στα πλει οφ κ επειδη δεν πολυγουσταρει βαζελο κ γαυρο μπορει κ να ερθει πολυ μα παρα πολυ χαλαρα να παιξει στην ΤΟΥΜΠΑ
οπως εσυ περσυ με τα τυρια στο καραισκακι??έχετε χαμηλώσει πάρα πολύ τον πήχη εκεί στην ΑΕΚ...οι μεγάλες ομάδες παίζουν ΚΑΙ για την ιστορία τους...
δηλαδη μας λες οτι θα περασεις μπαι απο το χαριλαουεγω πιο πολυ φοβαμαι την αεκ φιλε αν κ πονταρω στο οτι θα ειναι μεσα στα πλει οφ κ επειδη δεν πολυγουσταρει βαζελο κ γαυρο μπορει κ να ερθει πολυ μα παρα πολυ χαλαρα να παιξει στην ΤΟΥΜΠΑ
ετσι και αλλιως ο αρης θα ματωνε να κοψει τιτλο απο τον παοκ...o άρης έχει χρωστούμενα από τον υποβιβασμό......
μακελειό θα γίνει.........
ρε γαμα αυτοι ειναι οι μπραβοι που ανεβασες την αλλη φορα??δηλαδη μας λες οτι θα περασεις μπαι απο το χαριλαου
εχουμε προσλαβει ειδικα για αυτο το ματς 30 καζανοκεφαλους τσετσενους
για να τραμποκισουν τους παικτες του παοκ
ειναι τσεκαρισμενο
...οπως εσυ περσυ με τα τυρια στο καραισκακι??
...μακαρι να χασουμε...
δες τι εγινε με βάζελο μετά τη Λάρισα..........ναι η απόδοση του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή
δεν σημαίνει αυτό ότι μπορεί να είναι κάθε μέρα έτσι
ακριβώςδες τι εγινε με βάζελο μετά τη Λάρισα..........
θα εχει παει φωτια ο κωλος σου γιατι θα παιζεις μετα απο 3 μερες με την καβαλα κ θα κοιταξεις να μου κοψεις βαθμους?δηλαδη μας λες οτι θα περασεις μπαι απο το χαριλαου
εχουμε προσλαβει ειδικα για αυτο το ματς 30 καζανοκεφαλους τσετσενους
για να τραμποκισουν τους παικτες του παοκ
ειναι τσεκαρισμενο
ξεχασε το
δεν παιρνεις διπλο....