Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γερα ρε παοκαρα..
παρ'το να τεζαρουν τα σκουληκια! :2funny: :2funny:
υ.γ. στο μεταξυ μας παντως καλο θα'ναι ο βατραχας να μη βαλει σκοκκο-ραφικ και κανουν κανα λαθος ;) :rolleyes:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπλόκο στα Πηγάδια

Δημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2010 13:10

Το παιχνίδι της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς από την αναμενόμενη ώρα έναρξης. Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι για τα μέτρα ασφαλείας οι γηπεδούχοι τόνισαν πως δεν θα τυπώσουν εισιτήρια για το ματς αποκλείοντας έτσι όσους φίλους του ΠΑΟΚ θα ήθελαν να δουν τον αγώνα.

Είναι γνωστό πως οι μετακινήσεις οπαδών έχουν απαγορευτεί αλλά σε κάθε αγώνα υπάρχουν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι σε μία εξέδρα χωρίς διακριτικά, οι οποίοι έχουν βρεθεί εκεί μεμονωμένα.

Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ οι Κασναφέρης, Επιτρόπου μετέφεραν την απόφαση του Πανόπουλου ότι δεν θα ανοίξει το πέταλο του γηπέδου, ενώ δεν θα τυπωθούν εισιτήρια! Τον αγώνα θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν μόνο οι 2.600 κάτοχοι διαρκείας.

Ο ΠΑΟΚ όπως ήταν φυσικό αντέδρασε αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Στη σύσκεψη από πλευράς Δικεφάλου βρέθηκε ο Γκαγκάτσης.

Το γνωστό Πανοπουλομουνόπανο. Πούτσα ρε μουνιά

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ισως να εχεις δικιο.
Αλλα δικαιωμα στο ονειρο εχουν ολοι (Εκτός απο εσας, δεν προλαβαινετε).  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Α δηλαδή θες να πεις ότι αν προλάβαιναν ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ;;; Ρε παοκάρα μεθυσμένος απ' το θρίαμβο της Κυριακής είσαι ακόμα & σου ξεφεύγουν αυτά ή τώρα που έχουμε πατήσει το συμπολίτη στο κεφάλι σ' έπιασε η συμπόνοια & άρχισες τις γλυκές κουβέντες; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ, Ή ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Εδώ το κύπελλο δεν καταφέρνει να πάρει, θα πάρει το πρωτάθλημα;;;

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μπλόκο στα Πηγάδια

Το παιχνίδι της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς από την αναμενόμενη ώρα έναρξης. Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι για τα μέτρα ασφαλείας οι γηπεδούχοι τόνισαν πως δεν θα τυπώσουν εισιτήρια για το ματς αποκλείοντας έτσι όσους φίλους του ΠΑΟΚ θα ήθελαν να δουν τον αγώνα.
Είναι γνωστό πως οι μετακινήσεις οπαδών έχουν απαγορευτεί αλλά σε κάθε αγώνα υπάρχουν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι σε μία εξέδρα χωρίς διακριτικά, οι οποίοι έχουν βρεθεί εκεί μεμονωμένα.
Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ οι Κασναφέρης, Επιτρόπου μετέφεραν την απόφαση του Πανόπουλου ότι δεν θα ανοίξει το πέταλο του γηπέδου, ενώ δεν θα τυπωθούν εισιτήρια! Τον αγώνα θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν μόνο οι 2.600 κάτοχοι διαρκείας.
Ο ΠΑΟΚ όπως ήταν φυσικό αντέδρασε αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Στη σύσκεψη από πλευράς Δικεφάλου βρέθηκε ο Γκαγκάτσης.

τον πούστη τον Πανόπουλο...τί σκαρφίστηκε...θα βάλει μόνο τα διαρκείας... :2funny: :2funny:

Καλά και τα διαρκείας να βάλει...πάλι περισσότερα θα είναι τα Παόκια...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τετοια κανουνε,θα γινει παλι ντου και θα πηδανε απ'τα παραθυρα οι πουστρες..
Δεν πειραζει...Θεαμα και ξυλο.
Πουσταρα πανοπουλε..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ετσι ηταν παντα το μουνοπανο,τωρα θα αλλαξει?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Μπλόκο στα Πηγάδια

Τί άλλο θα κάνουν ρε πούστη μου για να αντιμετωπίσουν το λαό του Π.Α.Ο.Κ., πόσο ακόμη θα εκτεθούν;;; Αλλά τί άλλο θα έκαναν ο Πανόπουλος, ο Κασναφέρης & η παρέα του; Ας μην ήμασταν σε κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα & αυτό που όφειλε να κάνει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. θα ήταν ΝΤΟΥ στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, αυτή η απάντηση τους αρμόζει. Μας έχουν πρήξει τ' αρχίδια τα τελευταία χρόνια μια τα εισιτήρια των 50 ευρώ στο πέταλο (!!!), μια τώρα τα καραγκιοζιλίκια που δε θα τυπώσουν εισιτήρια ούτε καν για τους ίδιους τους οπαδούς τους!!! Μα αν είναι δυνατόν. ΠΟΥΤΣΑ στην Ξάνθη ΠΑΟΚΑΡΑ το Σάββατο, μόνο αυτή πρέπει να είναι η απάντηση στην ΠΟΥΣΤΙΑ του ξανθιώτικου λόμπι. Και επιτέλους αυτή η κωλοομάδα να πέσει κάποια στιγμή στη Β', άντε γιατί πολύ μας τα έπρηξαν. Ο Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να βοηθάει τις ομάδες της Βορείου Ελλάδος, αλλά στα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Κ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αλλο ειναι το ζορι σου μωρη πουστρα
δεν ασχολουμαι πλεον μαζι σου γιατι γαμαω βαζελους κ γαυρους πλεον
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου έλλειψε το παπάρι μου αγάπη μου? Μη μασάς, εδώ είμαι. Και μην ανησυχείς. Όταν χαίρεται η κοπέλα μου, χαίρομαι και εγώ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Α δηλαδή θες να πεις ότι αν προλάβαιναν ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ;;; Ρε παοκάρα μεθυσμένος απ' το θρίαμβο της Κυριακής είσαι ακόμα & σου ξεφεύγουν αυτά ή τώρα που έχουμε πατήσει το συμπολίτη στο κεφάλι σ' έπιασε η συμπόνοια & άρχισες τις γλυκές κουβέντες; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ, Ή ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Εδώ το κύπελλο δεν καταφέρνει να πάρει, θα πάρει το πρωτάθλημα;;;
Για να παρεις τιτλο δεν χρειαζεσαι αρχιδια,χρειαζεσαι αλλα πραγματα που εμεις δεν εχουμε και δεν με χαλαει καθολου,εδω εσεις που εχετε τα μεγαλα μεσα και δεν το εχετε αγγιξει εδω και 25 χρονια(και ουτε προκειται)...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σου έλλειψε το παπάρι μου αγάπη μου? Μη μασάς, εδώ είμαι. Και μην ανησυχείς. Όταν χαίρεται η κοπέλα μου, χαίρομαι και εγώ
βρωμοκωλη ουστ
σ αρεσε προχθες που γαμησα τον βαζελο μωρη λουμπινα?
τωρα ποιανου παραρτημα ειμαι?

Επισκέπτης
Ας μην ήμασταν σε κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα & αυτό που όφειλε να κάνει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. θα ήταν ΝΤΟΥ στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, αυτή η απάντηση τους αρμόζει.
με τα τσιμεντα-μπουκαλι που ριχνατε στον ψωλετο τι εγινε???
γαργαρα ο υποτροπος ζμπαουγκ???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
& το δικο μου..
μονομερως θα εφαρμοζεται???
δεν καταλαβα..

Ρε μαλακιστήρι μονομερώς για τον Π.Α.Ο.Κ. εφαρμόζεται παντού, οι οπαδοί σου μια χαρά μπήκαν στην Καβάλα & τα έσπασαν κιόλας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom