You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Φάκιου ρε σκατόστομεΓερα ρε παοκαρα..
παρ'το να τεζαρουν τα σκουληκια!
Επισκέπτης
Γερα ρε παοκαρα..
παρ'το να τεζαρουν τα σκουληκια!
ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Απο τοτε που εχασε στο στοιχημα,μας παει κοντρα...Φάκιου ρε σκατόστομε
Μπλόκο στα Πηγάδια
Δημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2010 13:10
Το παιχνίδι της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς από την αναμενόμενη ώρα έναρξης. Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι για τα μέτρα ασφαλείας οι γηπεδούχοι τόνισαν πως δεν θα τυπώσουν εισιτήρια για το ματς αποκλείοντας έτσι όσους φίλους του ΠΑΟΚ θα ήθελαν να δουν τον αγώνα.
Είναι γνωστό πως οι μετακινήσεις οπαδών έχουν απαγορευτεί αλλά σε κάθε αγώνα υπάρχουν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι σε μία εξέδρα χωρίς διακριτικά, οι οποίοι έχουν βρεθεί εκεί μεμονωμένα.
Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ οι Κασναφέρης, Επιτρόπου μετέφεραν την απόφαση του Πανόπουλου ότι δεν θα ανοίξει το πέταλο του γηπέδου, ενώ δεν θα τυπωθούν εισιτήρια! Τον αγώνα θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν μόνο οι 2.600 κάτοχοι διαρκείας.
Ο ΠΑΟΚ όπως ήταν φυσικό αντέδρασε αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Στη σύσκεψη από πλευράς Δικεφάλου βρέθηκε ο Γκαγκάτσης.
Το γνωστό Πανοπουλομουνόπανο. Πούτσα ρε μουνιά
Το παιχνίδι της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς από την αναμενόμενη ώρα έναρξης. Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι για τα μέτρα ασφαλείας οι γηπεδούχοι τόνισαν πως δεν θα τυπώσουν εισιτήρια για το ματς αποκλείοντας έτσι όσους φίλους του ΠΑΟΚ θα ήθελαν να δουν τον αγώνα.
Είναι γνωστό πως οι μετακινήσεις οπαδών έχουν απαγορευτεί αλλά σε κάθε αγώνα υπάρχουν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι σε μία εξέδρα χωρίς διακριτικά, οι οποίοι έχουν βρεθεί εκεί μεμονωμένα.
Στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ οι Κασναφέρης, Επιτρόπου μετέφεραν την απόφαση του Πανόπουλου ότι δεν θα ανοίξει το πέταλο του γηπέδου, ενώ δεν θα τυπωθούν εισιτήρια! Τον αγώνα θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν μόνο οι 2.600 κάτοχοι διαρκείας.
Ο ΠΑΟΚ όπως ήταν φυσικό αντέδρασε αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Στη σύσκεψη από πλευράς Δικεφάλου βρέθηκε ο Γκαγκάτσης.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Ισως να εχεις δικιο.
Αλλα δικαιωμα στο ονειρο εχουν ολοι (Εκτός απο εσας, δεν προλαβαινετε).
Α δηλαδή θες να πεις ότι αν προλάβαιναν ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ;;; Ρε παοκάρα μεθυσμένος απ' το θρίαμβο της Κυριακής είσαι ακόμα & σου ξεφεύγουν αυτά ή τώρα που έχουμε πατήσει το συμπολίτη στο κεφάλι σ' έπιασε η συμπόνοια & άρχισες τις γλυκές κουβέντες; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ, Ή ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Εδώ το κύπελλο δεν καταφέρνει να πάρει, θα πάρει το πρωτάθλημα;;;
Μπλόκο στα Πηγάδια
τον πούστη τον Πανόπουλο...τί σκαρφίστηκε...θα βάλει μόνο τα διαρκείας...
Καλά και τα διαρκείας να βάλει...πάλι περισσότερα θα είναι τα Παόκια...
Επισκέπτης
δεν καταλαβα..Μπλόκο στα ΠηγάδιαΤο γνωστό Πανοπουλομουνόπανο. Πούτσα ρε μουνιά
τι ζορι τραβας???
απαγορευμενες δεν ειναι οι μετακινησεις???
οκ εχω περασει με διπλο αφου το ειπες εσυελατε στο χαριλαου με φορα πρωταθλητη
ω...ρε τα πρωκτικα θα πεσουν
ω...ρε θα βογγιξουν οι γλαροι...
αυτό ακριβώς είναι το ζόρι μου.δεν καταλαβα..
τι ζορι τραβας???
απαγορευμενες δεν ειναι οι μετακινησεις???
αλλο ειναι το ζορι σου μωρη πουστρααυτό ακριβώς είναι το ζόρι μου.
δεν ασχολουμαι πλεον μαζι σου γιατι γαμαω βαζελους κ γαυρους πλεον
Επισκέπτης
& το δικο μου..αυτό ακριβώς είναι το ζόρι μου.
μονομερως θα εφαρμοζεται???
δεν καταλαβα..
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Μπλόκο στα Πηγάδια
Τί άλλο θα κάνουν ρε πούστη μου για να αντιμετωπίσουν το λαό του Π.Α.Ο.Κ., πόσο ακόμη θα εκτεθούν;;; Αλλά τί άλλο θα έκαναν ο Πανόπουλος, ο Κασναφέρης & η παρέα του; Ας μην ήμασταν σε κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα & αυτό που όφειλε να κάνει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. θα ήταν ΝΤΟΥ στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, αυτή η απάντηση τους αρμόζει. Μας έχουν πρήξει τ' αρχίδια τα τελευταία χρόνια μια τα εισιτήρια των 50 ευρώ στο πέταλο (!!!), μια τώρα τα καραγκιοζιλίκια που δε θα τυπώσουν εισιτήρια ούτε καν για τους ίδιους τους οπαδούς τους!!! Μα αν είναι δυνατόν. ΠΟΥΤΣΑ στην Ξάνθη ΠΑΟΚΑΡΑ το Σάββατο, μόνο αυτή πρέπει να είναι η απάντηση στην ΠΟΥΣΤΙΑ του ξανθιώτικου λόμπι. Και επιτέλους αυτή η κωλοομάδα να πέσει κάποια στιγμή στη Β', άντε γιατί πολύ μας τα έπρηξαν. Ο Π.Α.Ο.Κ. οφείλει να βοηθάει τις ομάδες της Βορείου Ελλάδος, αλλά στα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Π.Ο.Κ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!
Σου έλλειψε το παπάρι μου αγάπη μου? Μη μασάς, εδώ είμαι. Και μην ανησυχείς. Όταν χαίρεται η κοπέλα μου, χαίρομαι και εγώαλλο ειναι το ζορι σου μωρη πουστρα
δεν ασχολουμαι πλεον μαζι σου γιατι γαμαω βαζελους κ γαυρους πλεον
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Για να παρεις τιτλο δεν χρειαζεσαι αρχιδια,χρειαζεσαι αλλα πραγματα που εμεις δεν εχουμε και δεν με χαλαει καθολου,εδω εσεις που εχετε τα μεγαλα μεσα και δεν το εχετε αγγιξει εδω και 25 χρονια(και ουτε προκειται)...Α δηλαδή θες να πεις ότι αν προλάβαιναν ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ;;; Ρε παοκάρα μεθυσμένος απ' το θρίαμβο της Κυριακής είσαι ακόμα & σου ξεφεύγουν αυτά ή τώρα που έχουμε πατήσει το συμπολίτη στο κεφάλι σ' έπιασε η συμπόνοια & άρχισες τις γλυκές κουβέντες; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ, Ή ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Εδώ το κύπελλο δεν καταφέρνει να πάρει, θα πάρει το πρωτάθλημα;;;
βρωμοκωλη ουστΣου έλλειψε το παπάρι μου αγάπη μου? Μη μασάς, εδώ είμαι. Και μην ανησυχείς. Όταν χαίρεται η κοπέλα μου, χαίρομαι και εγώ
σ αρεσε προχθες που γαμησα τον βαζελο μωρη λουμπινα?
τωρα ποιανου παραρτημα ειμαι?
Επισκέπτης
με τα τσιμεντα-μπουκαλι που ριχνατε στον ψωλετο τι εγινε???Ας μην ήμασταν σε κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα & αυτό που όφειλε να κάνει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. θα ήταν ΝΤΟΥ στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, αυτή η απάντηση τους αρμόζει.
γαργαρα ο υποτροπος ζμπαουγκ???
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
& το δικο μου..
μονομερως θα εφαρμοζεται???
δεν καταλαβα..
Ρε μαλακιστήρι μονομερώς για τον Π.Α.Ο.Κ. εφαρμόζεται παντού, οι οπαδοί σου μια χαρά μπήκαν στην Καβάλα & τα έσπασαν κιόλας!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 740
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 88K