pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
φιλε,θεικο το βιτεακι....εχω καιρο να γελασω ετσι..πως θα το βρω στο youtube?
Αμα πατησεις πανω στο βιντεακι σου ανοιγει στο youtube!!
φιλε,θεικο το βιτεακι....εχω καιρο να γελασω ετσι..πως θα το βρω στο youtube?
πάτα πάνω γαμώ τον δενδροπόταμό μουφιλε,θεικο το βιτεακι....εχω καιρο να γελασω ετσι..πως θα το βρω στο youtube?
Αμα πατησεις πανω στο βιντεακι σου ανοιγει στο youtube!!
πάτα πάνω γαμώ τον δενδροπόταμό μου
Το ότι ξέρω πως γίνεται, δεν σημαίνει ότι βλέπω ότι μαλακία ποστάρετε τρελόπαιδακαι εσυ το πατισες ε?σε αρεσε/
Το ότι ξέρω πως γίνεται, δεν σημαίνει ότι βλέπω ότι μαλακία ποστάρετε τρελόπαιδα
αχαχαχαχαχαχααααααελα αφου καυλωσες
αχαχαχαχαχαχαααααα
τον έχω βγάλει και τον χτυπάω στο γραφείο μπας και μαλακώσει
πηρες και μερος στην ψηφοφορια για το ποιος την εχει πιο μεγαλη και τον βαρας για να απλωσει?αχαχαχαχαχαχαααααα
τον έχω βγάλει και τον χτυπάω στο γραφείο μπας και μαλακώσει
Είμαι μετριόφρων αγόρι, δεν παίρνω μέρος σε διαγωνισμούςπηρες και μερος στην ψηφοφορια για το ποιος την εχει πιο μεγαλη και τον βαρας για να απλωσει?
τρεχω μωρη κουραδα για καποια θεματακια δικα μου κ δνε εχω χρονο ουτε να μπω να γραψωΤο κορίτσι μου η ντέκερ πού χάθηκε? Έχω πάθει στερητικό
τρεχω μωρη κουραδα για καποια θεματακια δικα μου κ δνε εχω χρονο ουτε να μπω να γραψω
γαμησε τα
τελικά προβλέπω πως η "πιο συναρπαστική και ανατρεπτική αγωνιστική" σύμπφωνα με το Novasport fm δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα στη βαθμολογία ....
όχιγιατι το λες αυτο?
ειναι στημενο συμφωνα με σενα?
δεν ξέρω τι ομάδα είσαι, αλλά δεν σε βλέπω να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά.το πρωταθλημα ειναι του γαυρου παλι ξυπνηστε ;)
γιατι την ομαδα σου μιλας ε;Γαμήστε την ομάδα των δοσίλογων και των γλυτσιάρηδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ 2 ημέρες ακόμη!!!!