Επισκέπτης
μα εκανα ολοκληρο σεναριο
μια απαντηση δεν αξιζω?
ναι αυτο θελω να ξερω
Σε ξαναρωτώ...
Η ερώτηση αφορά το μεταξύ μας ματς??
μα εκανα ολοκληρο σεναριο
μια απαντηση δεν αξιζω?
ναι αυτο θελω να ξερω
μαλακιες βλεπετε συνεχεια κ παντου ρε συΟΚ,απο τωρα δηλωνω(και ξερεις πως δεν ειμαι γυριστρουλα)αν ερθεις και με κερδισεις στα ισα οπως κερδισες τον γαυρο,χωρις κορακια και Γκαγκατσηδες,θα σε παραδεχτω και θα σε υποστηριζω να παρεις το πρωταθλημα κι ας με λες ατιτλο,δεν πειραζει,να χαρουν τα φιλαρακια μου που ειναι και πολλα.Κρατα το ποστ μου αν θες και θα με θυμηθεις.Αλλα ειπαμε...στα ισα,οχι μαλακιες,οκ?
ναι ειπαμεΣε ξαναρωτώ...
Η ερώτηση αφορά το μεταξύ μας ματς??
ρε συ ζεις στην γυαλα σου?ρε ξαδερφε τι δεν καταλαβαινεις δεν εξαρτομαστε λεμε απο τον μπαοκ η τον καθε μπαοκ...
απλα περιγραφω την κατασταση..πριν τον αγωνα με τον ολυμπιακο ο τοξικομανης ζητουσε εισαγγελεις στο καραισκακη και δυναμιτιζε το κλιμα..ολοι ηταν ετοιμοπολεμοι λες και παιζαν τελικο τσ λου(εδω γελαμε ο οφη του βορρα τσ λου) και τωρα λεει να χαμηλωσουν οι τονοι και παμε και δν τρεχει τιποτα και καλα να χασουμε δεν χαθηκε ο κοσμος...
με νικη στο οακα τελειωσαν τα ψεματα οφη του βορρα οσο και να συγγαουν τα μπουτακια σου απ την τριβη..
εν τω μεταξυ προμηθευστε με καμια ενδοφλεβια και κανα κρακ τον προεδρο σας γιατι παραπαταει τελευταια και αυτος και ο βρυζας τεστοστερονη λεει 78977 εχουν πω πω κατι αντρες...
Παραθετω δικο σου ποστ για την διατησια στο προσεχες ματς,μην μου το παιζεις και υπερανω τωρα...Ολοι ανησυχουμε για τα κορακια,ειδικα οταν εχουμε σοβαρο λογο να το κανουμε...αν ηταν στο χερι του σαντος δεν θα ειχα αγχος....
το θεμα ειναι οτι ειναι στο χερι του κακου κ του σπαθα κ του δαλουκα κ του καθε σκατομαλακουλη
ναι ειπαμε
το ειπα γιατι ετσι ειναιΠαραθετω δικο σου ποστ για την διατησια στο προσεχες ματς,μην μου το παιζεις και υπερανω τωρα...Ολοι ανησυχουμε για τα κορακια,ειδικα οταν εχουμε σοβαρο λογο να το κανουμε...
Εγώ δεν είμαι μπαοκ, που σημαίνει:
Θέλω να το πάρω το ματς όπως ακριβώς θα ήθελα να πάρω το ματς με γαυροβάζελο ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι θα έπαιρνες εσύ πρωτάθλημα.
Με την ίδια ακριβώς λογική που δε σε έριξα στο μπάσκετ.
Δεν περιμένω όμως να το καταλάβεις εσύ αυτό διότι:
είσαι μπαοκ...
Εσυ εχεις τον Μινο να βγαζει"ανακοινωσεις",καθε Κυριακη,δεν χρειαζεσαι τιποτ'αλλο,ο εμμισθος ρεπορτερ κανει την βρωμικη δουλεια,εμεις εχουμε μονο τις ανακοινωσεις για να μας ακουσει(!!)κανενας και να συγκινηθει απο το δραμα μας με τα κορκια και φετος...το ειπα γιατι ετσι ειναι
οχι οτι θα το κανω θεμα ομως κ ποσο μαλλον να βγαζω ανακοινωσεις οπως κανετε εσεις σε καθε ματς
αυτο κουραζει κ σας κατανταει γραφικους
στο τελος δεν θα τις διαβαζει κανενας,οχι πως τωρα το κανει
αυτο θα κανωντεκερ πιασε καναπε και αστους να τραγουδανε οι τελευταιοι μιλαν-μαντσεστερ λεμε
χθες ειδε κανενας στο νοβα την εκπομπη για τις μεγαλες ομαδες που διεκδικουν το πρωταθλημα?
τον αρη γιατι δεν τον ειχε?
σα δεν ντρεπεσαιγιατι ειναι τελευταιοι ειπαμε και ανυπαρκτοι
καλως τονΝατσο και αγκιους...
Μην πειράζετε τον ντεκερ ρε παλιοχαρακτήρες...
κ εγωΣας αφηνω γιατι εχει Μαντσεστερ,καλο βραδυ.