Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε ξαδερφε τι δεν καταλαβαινεις δεν εξαρτομαστε λεμε απο τον μπαοκ η τον καθε μπαοκ...
απλα περιγραφω την κατασταση..πριν τον αγωνα με τον ολυμπιακο ο τοξικομανης ζητουσε εισαγγελεις στο καραισκακη και δυναμιτιζε το κλιμα..ολοι ηταν ετοιμοπολεμοι λες και παιζαν τελικο τσ λου(εδω γελαμε ο οφη του βορρα τσ λου) και τωρα λεει να χαμηλωσουν οι τονοι και παμε και δν τρεχει τιποτα και καλα να χασουμε δεν χαθηκε ο κοσμος...
με νικη στο οακα τελειωσαν τα ψεματα οφη του βορρα οσο και να συγγαουν τα μπουτακια σου απ την τριβη..
εν τω μεταξυ προμηθευστε με καμια ενδοφλεβια και κανα κρακ τον προεδρο σας γιατι παραπαταει τελευταια και αυτος και ο βρυζας τεστοστερονη λεει 78977 εχουν πω πω κατι αντρες...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΟΚ,απο τωρα δηλωνω(και ξερεις πως δεν ειμαι γυριστρουλα)αν ερθεις και με κερδισεις στα ισα οπως κερδισες τον γαυρο,χωρις κορακια και Γκαγκατσηδες,θα σε παραδεχτω και θα σε υποστηριζω να παρεις το πρωταθλημα κι ας με λες ατιτλο,δεν πειραζει,να χαρουν τα φιλαρακια μου που ειναι και πολλα.Κρατα το ποστ μου αν θες και θα με θυμηθεις.Αλλα ειπαμε...στα ισα,οχι μαλακιες,οκ?
μαλακιες βλεπετε συνεχεια κ παντου ρε συ
κ εκει που δεν υπαρχουν εσεις τις βλεπετε
κ δεν μιλαω για τα μεταξυ μα ς παιχνιδια μιλαω γενικα
ετσι ηταν κ η ομαδα μου
πλεον με την τακτικη της παε μου να μην βγαζει ανακοινωσεις επειδη εκλασε ο κακος η επειδη του καυλωσε του σπαθα τα εχω κοψει.εσεις ομως τρεφεστε με αυτα γιατι ετσι σας εχει μαθει ο κοντης,ο οποιος πιστευω πως δεν κανει καλο στην ομαδα σας
κ ειναι κ κουμπαρος του βαζελου
αντε τωρα να δουμε ποιος ανοιγει τα ποδια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το ποστ θα το θυμαμαι
αλλα κ εσυ να το θυμασαι γιατι αν ειμαι κοντα στο πρωταθλημα θα περασω ευκολα απο εκει μεσα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ξαδερφε τι δεν καταλαβαινεις δεν εξαρτομαστε λεμε απο τον μπαοκ η τον καθε μπαοκ...
απλα περιγραφω την κατασταση..πριν τον αγωνα με τον ολυμπιακο ο τοξικομανης ζητουσε εισαγγελεις στο καραισκακη και δυναμιτιζε το κλιμα..ολοι ηταν ετοιμοπολεμοι λες και παιζαν τελικο τσ λου(εδω γελαμε ο οφη του βορρα τσ λου) και τωρα λεει να χαμηλωσουν οι τονοι και παμε και δν τρεχει τιποτα και καλα να χασουμε δεν χαθηκε ο κοσμος...
με νικη στο οακα τελειωσαν τα ψεματα οφη του βορρα οσο και να συγγαουν τα μπουτακια σου απ την τριβη..
εν τω μεταξυ προμηθευστε με καμια ενδοφλεβια και κανα κρακ τον προεδρο σας γιατι παραπαταει τελευταια και αυτος και ο βρυζας τεστοστερονη λεει 78977 εχουν πω πω κατι αντρες...
ρε συ ζεις στην γυαλα σου?
εισαι πρεζακιας κ υον παιρνεις κιολας?
τι δεν καταλαβαινεις εσυ?
οταν ηρθες περσυ στην ΤΟΥΜΠΑ ο θειος εκανενα κακακια κ ειχε 25 κλουβες των ματ απο εκει εξω κ μας εριχναν μεχρι κ μεσα στην 4 δακρυγωνα πριν το παιχνιδι
ηρθες με 3 εισαγγελεις κ φετος ο ζαγορ σε εκανε πλακα κ ζητησε οτι κ εσυ οταν ειχες ερθει ετσι για να σου σπασει τ αρχιδια
σε εκανε πλακα εκει κατω κ ακομα να το καταλαβεις
τον ηπιες κ γουσταρες.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν ηταν στο χερι του σαντος δεν θα ειχα αγχος....
το θεμα ειναι οτι ειναι στο χερι του κακου κ του σπαθα κ του δαλουκα κ του καθε σκατομαλακουλη
Παραθετω δικο σου ποστ για την διατησια στο προσεχες ματς,μην μου το παιζεις και υπερανω τωρα...Ολοι ανησυχουμε για τα κορακια,ειδικα οταν εχουμε σοβαρο λογο να το κανουμε...

Επισκέπτης

Εγώ δεν είμαι μπαοκ, που σημαίνει:
Θέλω να το πάρω το ματς όπως ακριβώς θα ήθελα να πάρω το ματς με γαυροβάζελο ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι θα έπαιρνες εσύ πρωτάθλημα.
Με την ίδια ακριβώς λογική που δε σε έριξα στο μπάσκετ.
Δεν περιμένω όμως να το καταλάβεις εσύ αυτό διότι:

είσαι μπαοκ...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παραθετω δικο σου ποστ για την διατησια στο προσεχες ματς,μην μου το παιζεις και υπερανω τωρα...Ολοι ανησυχουμε για τα κορακια,ειδικα οταν εχουμε σοβαρο λογο να το κανουμε...
το ειπα γιατι ετσι ειναι
οχι οτι θα το κανω θεμα ομως κ ποσο μαλλον να βγαζω ανακοινωσεις οπως κανετε εσεις σε καθε ματς
αυτο κουραζει κ σας κατανταει γραφικους
στο τελος δεν θα τις διαβαζει κανενας,οχι πως τωρα το κανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ δεν είμαι μπαοκ, που σημαίνει:
Θέλω να το πάρω το ματς όπως ακριβώς θα ήθελα να πάρω το ματς με γαυροβάζελο ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι θα έπαιρνες εσύ πρωτάθλημα.
Με την ίδια ακριβώς λογική που δε σε έριξα στο μπάσκετ.
Δεν περιμένω όμως να το καταλάβεις εσύ αυτό διότι:

είσαι μπαοκ...

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αντε βρε μαλακες αρειανοι παντε γαμηθειτε τελευταιοι ανυπαρκτοι παπαρες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθες ειδε κανενας στο νοβα την εκπομπη για τις μεγαλες ομαδες που διεκδικουν το πρωταθλημα?
τον αρη γιατι δεν τον ειχε?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το ειπα γιατι ετσι ειναι
οχι οτι θα το κανω θεμα ομως κ ποσο μαλλον να βγαζω ανακοινωσεις οπως κανετε εσεις σε καθε ματς
αυτο κουραζει κ σας κατανταει γραφικους
στο τελος δεν θα τις διαβαζει κανενας,οχι πως τωρα το κανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ εχεις τον Μινο να βγαζει"ανακοινωσεις",καθε Κυριακη,δεν χρειαζεσαι τιποτ'αλλο,ο εμμισθος ρεπορτερ κανει την βρωμικη δουλεια,εμεις εχουμε μονο τις ανακοινωσεις για να μας ακουσει(!!)κανενας και να συγκινηθει απο το δραμα μας με τα κορκια και φετος...

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ντεκερ πιασε καναπε και αστους να  τραγουδανε οι τελευταιοι μιλαν-μαντσεστερ λεμε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Νατσο και αγκνιους... :grin:
Μην πειράζετε τον ντεκερ ρε παλιοχαρακτήρες... :s&m_2:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σας αφηνω γιατι εχει Μαντσεστερ,καλο βραδυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom