You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
απο αυτην την αθηναικη ομαδα ομως
εχεις παρε δωσε
με παικτες,χορηγιες κτλ
Γαμαικανε καλα τα λες, αλλα σκεψου και εσεις ποσους παικτες μας δωσατε.
Εχουμε παρε δωσε μεταξυ μας?
Αστα ρε φιλε επαγγελματικο ποδοσφαιρο ειναι.
Σημερα ο κοκε ειναι σε εσας αυριο πιθανον σε εμας, κανεις δεν ξερει (το χρημα ειναι γλυκο).
την κυριακη στις 9 θα ειμαστε ενα βημα πιο κοντα στο ονειρο
γουσταρω που η μιση Ελλαδα κ πανω (παοκια,γαυροι) θα ειναι με την μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ
για κακη τους τυχη ομως ουτε σ αυτους (γαυρους) θα κανουμε την χαρη
φετος θελω να δω την ομαδα μου να ζηταει το πρωταθλημα περισσοτερο απ οτι εγω
γουσταρω που η μιση Ελλαδα κ πανω (παοκια,γαυροι) θα ειναι με την μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ
για κακη τους τυχη ομως ουτε σ αυτους (γαυρους) θα κανουμε την χαρη
φετος θελω να δω την ομαδα μου να ζηταει το πρωταθλημα περισσοτερο απ οτι εγω
δικεφαλε για παρτη σου θα τρελαθωωωωωω.........δικεφαλε αρρωστησα θελω γιατροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....
αν ηταν στο χερι του σαντος δεν θα ειχα αγχος....ειμαστε πιο κοντα απο ποτε!!!!!!!!!!!!! αρκει και ο μαλακοσαντος να το πιστεψει και να μην μαλακιστει
το θεμα ειναι οτι ειναι στο χερι του κακου κ του σπαθα κ του δαλουκα κ του καθε σκατομαλακουλη
δικεφαλε για παρτη σου θα τρελαθωωωωωω.........
για σενα εχω κανει κρατητηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο............
αν ηταν στο χερι του σαντος δεν θα ειχα αγχος....
το θεμα ειναι οτι ειναι στο χερι του κακου κ του σπαθα κ του δαλουκα κ του καθε σκατομαλακουλη
συμφωνω απλα ειμαι περιεργος τι σχημα θα κατεβασει.μην μαλακιστει κ ολο αμυνα αμυνα κ με αντεπιθεσεις μονο.
ποτε σου δεν θα παιζεις μονος να το ξες........για σενα εχω κανει κρατητηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο............
και σκοτωσα για ενα εισητηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο παραληφθηκεποτε σου δεν θα παιζεις μονος να το ξες........
ποτε σου δεν θα παιζεις μονος να το ξες.......
σταρχιδια μου οι μπατσοι και οι καμερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
παραρτημα του βαζελου δεν θα γινω ποτε....ποτε σου δεν θα παιζεις μονος να το ξες........
νομιζα το ειχες στειλει γιατι εγραφα σε ενα αλλο θεμακαι σκοτωσα για ενα εισητηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο παραληφθηκε
ποτε σου δεν θα παιζεις μονος να το ξες.......
σταρχιδια μου οι μπατσοι και οι καμερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
παραρτημα του βαζελου δεν θα γινω ποτε....
αντε καλα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ο παμπλο παιζει?αν ηταν στο χερι του σαντος δεν θα ειχα αγχος....
ετσι ακριβως πρεπει να παιξει...το παν ειναι να ανεβει η αμυνα του βαζελου ψηλα..συμφωνω απλα ειμαι περιεργος τι σχημα θα κατεβασει.μην μαλακιστει κ ολο αμυνα αμυνα κ με αντεπιθεσεις μονο.
οι καντεσαριεγκιδες ειναι για γελια οταν πρεπει να κανουν πισω βηματα ή να καλυψει ο ενας την πλατη του αλλου..
αν συνυπολογισεις τις επιστορφες(τις ποιες?)του σπυροπουλου και το γεγονος οτι ΔΕΝ θα ξεκινησει μαλλον το σιμαο,στην κοντρα θα'στε πολυ επικινδυνοι.
επεστρεψε σημερα κ αυριομπαινει στις προπονησειςο παμπλο παιζει?ετσι ακριβως πρεπει να παιξει...το παν ειναι να ανεβει η αμυνα του βαζελου ψηλα..
λογικα θα παιξει γιατι εχει χασει μονο μια προπονηση λογω ημερων κ τον κοβω να παιρνει κεφαλια.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 88K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME