Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δηλαδή ολοι εσείς θεωρείτε ακατάλληλο για αναπληρωματικό του ΠΑΟΚ τον πρώτο σκόρερ και mvp της Β'Εθνικής; (κατά δήλωση των προπονητών της Β'εθνικής)
Αρχές της μεταγραφικής περιόδου και όλοι κράζετε λες και είναι ο μόνος παίχτης που θα αποκτηθεί.
Απλά θέλετε να κράζετε, μόνο αυτό
Μία σωστή ομάδα πρέπει να έχει 4-5 επιθετικούς.  Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ εκτός του Αθανασιάδη ποιόν είχε;  Μόνο τον οικοδόμο...
Στο τέλος εάν μείνουμε μόνο με αυτούς τους 3 θα είμαι ο πρώτος που θα κράξω.  Τώρα είναι νωρίς!!!

Και κάτι άλλο.
Μία ομάδα ψάχνει στην αγορά για 2 παίχτες: Πρωτοκλασάτο σεντερ φορ και μπακάπ του.  Βρίσκει και συμφωνεί με το μπακάπ.  Τι να κάνει; να μην υπογράψει γιατι πρώτα πρέπει να συμφωνήσει με το βασικό; 

Δεν γίνονται αυτά

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δηλαδή ολοι εσείς θεωρείτε ακατάλληλο για αναπληρωματικό του ΠΑΟΚ τον πρώτο σκόρερ και mvp της Β'Εθνικής; (κατά δήλωση των προπονητών της Β'εθνικής)
Αρχές της μεταγραφικής περιόδου και όλοι κράζετε λες και είναι ο μόνος παίχτης που θα αποκτηθεί.
Μία σωστή ομάδα πρέπει να έχει 4-5 επιθετικούς.  Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ εκτός του Αθανασιάδη ποιόν είχε;  Μόνο τον οικοδόμο...
Στο τέλος εάν μείνουμε μόνο με αυτούς τους 3 θα είμαι ο πρώτος που θα κράξω.  Τώρα είναι νωρίς!!!

Και κάτι άλλο.
Μία ομάδα ψάχνει στην αγορά για 2 παίχτες: Πρωτοκλασάτο σεντερ φορ και μπακάπ του.  Βρίσκει και συμφωνεί με το μπακάπ.  Τι να κάνει; να μην υπογράψει γιατι πρώτα πρέπει να συμφωνήσει με το βασικό; 

Δεν γίνονται αυτά
Αν δεν ηταν η ηλικια του ισως να μη φαινοταν ασχημο,τελος παντων δικος σας παιχτης ειναι,απλα οταν ερθουν οι στραβες μη ξεφωνιζετε σαν τυπικοι Ελληναραδες,σε διαβεβαιω παντως πως αν τον εφερνε ο Λαμπρος θα τον εκραζα ασχημα και το ιδιο θα εκανες και εσυ αν σου τον εφερνε ο Βουλινος...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αν δεν ηταν η ηλικια του ισως να μη φαινοταν ασχημο,τελος παντων δικος σας παιχτης ειναι,απλα οταν ερθουν οι στραβες μη ξεφωνιζετε σαν τυπικοι Ελληναραδες,σε διαβεβαιω παντως πως αν τον εφερνε ο Λαμπρος θα τον εκραζα ασχημα και το ιδιο θα εκανες και εσυ αν σου τον εφερνε ο Βουλινος...
Μήν ξεχνάς οτι τα βασικά σεντερ φορ της Εθνικής ήταν πριν 5 χρόνια πρώτοι σκόρερ σε Β' και Γ' εθνική.

Όσο για το εάν θα έκραζα, σου επαναλμβάνω θα έκραζα εάν ήταν ο μόνος που θα έφερναν.  Εξάλλου από τους υπάρχοντες και αυτούς που αντικατέστησε (φρουνζα σαλμον) είναι κλάσεις ανώτερος, όπως το έδειξε και στα μεταξύ μας παιχνίδι εξάλλου

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Και κάτι άλλο.

Δεν γίνονται αυτά
προσωπικα δεν διαφωνω με την αποκτηση του.
αυτο που λεω ειναι οτι αν τον πηραν για βασικο (που δεν το νομιζω)τα πραγματα δεν ειναι καλα, αν και αποκλειεται να ειναι χειροτερος απο τον κορυφαιο αμυντικο περιοχης τον Γκλεν..
αν τον πηραμε για αναπληρωματικο ανεφερα τον προβληματισμο μου, επειδη με βαση και τηυν περυσινη σεζον και τις επιλογες-εμμονες Σαντος, ο πιτσιρικας δε θα παιξει και φετος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μήν ξεχνάς οτι τα βασικά σεντερ φορ της Εθνικής ήταν πριν 5 χρόνια πρώτοι σκόρερ σε Β' και Γ' εθνική.

Όσο για το εάν θα έκραζα, σου επαναλμβάνω θα έκραζα εάν ήταν ο μόνος που θα έφερναν.  Εξάλλου από τους υπάρχοντες και αυτούς που αντικατέστησε (φρουνζα σαλμον) είναι κλάσεις ανώτερος, όπως το έδειξε και στα μεταξύ μας παιχνίδι εξάλλου
Κοιτα,αυτο ειναι αλλη περιπτωση.Καθε παιχτης ξεκιναει απο χαμηλα και εξελισσεται στη συνεχεια,αλλα αυτος 30 χρονων παιζει Β Εθνικη,δε βρεθηκαν ομαδες τοσα χρονια να τον ζηησουν?Αν οντως προοριζεται για παγκιτης τοτε τζαμπα αποκτηθηκε αφου υπαρχει ο Κλαους απο πισω και δε νομιζω οτι αντεχετε οικονομικα για 4-5 φορ που ειπες.Αυτο που νομιζω ειναι οτι αυτη η τυφλη σας εμπιστοσυνη στον προεδρο ειναι πραγματικα επικυνδινη,οταν θα ερθουν οι σφαλιαρες θα με θυμηθεις.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κάποιος γνωστός μου είπε ότι τη βδομάδα που πέρασε ενδέχετε και να πήρε την ομάδα εταιρία με έδρα σε χώρα της ευρώπης; έχει ακούσει κανείς κάτι αντίστοιχο;
Αισιόδοξος ο Μπορμπόκης για τους ʼγγλους επενδυτές

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ τόνισε: "Τους ανθρώπους τους ξέρω είναι πολύ σοβαροί. Έχει εμπλακεί το όνομα μου γιατί μου προτείνανε κάτι και από την στιγμή που είναι για το συμφέρον του ΠΑΟΚ, ήμουν υποχρεωμένος να μιλήσω με τον Θοδωρή τον Ζαγοράκη και να βρει λύση ο ίδιος. Ξέρω ότι οι άνθρωποι είναι δύναμη και αν θέλανε την δημοσιότητα θα την παίρνανε από την πρώτη μέρα. Ο κ. ʼγγελος Τραυλός είναι πράγματι ο άνθρωπος που πρότεινε να κάνουν επενδύσεις αυτοί οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ. Είπα στον Θόδωρο ( Ζαγοράκη ) ότι με στείλανε σοβαροί άνθρωποι, να κάνει μία συνάντηση για να τους γνωρίσεις κι αυτός. Λογικά θα γίνουν κάποιες συναντήσεις αλλά δεν γνωρίζω το πότε. Νομίζω ότι ήταν λάθος η χρονική στιγμή που βγήκε στην δημοσιότητα αυτό το θέμα. Δεν πήγα να μιλήσω υπογείως, την συζήτηση την έκανα μόνο με τον Θόδωρο. Τόσο εγώ όσο και οι επιχειρηματίες δε θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην τωρινή διοίκηση του ΠΑΟΚ. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Όταν έρθει ο καιρός θα πούμε και λεπτομέρειες".

Συνάντηση με Ζαγοράκη

Το απόγευμα ο Βασίλης Μπορμπόκης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συναντήθηκε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη μετά από πρόσκληση του προέδρου του Δικεφάλου. Στη συζήτηση που είχε φιλικό χαρακτήρα ο Μπρορμπόκης επανέλαβε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ όσα του είχε μπει και στην πρώτη συνάντηση προσθέτοντας ότι η δημοσιοποίηση του θέματος προκλήθηκε από ανθρώπους που δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν. Ο Ζαγοράκης επανέλαβε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανοιχτός για όλους όσοι θέλουν να επενδύσουν και συμφώνησαν με την πρώτη ευκαιρία να έχουν μια νέα επαφή για να συζητήσουν το θέμα που προέκυψε.

Αν ισχυει τελικα αυτο που εμαθα ειναι καλη περιπτωση

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Agnius είσαι άσχετος από ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται από το ότι έγραψες:

"δε νομιζω οτι αντεχετε οικονομικα για 4-5 φορ που ειπες"

Μάθε λοιπόν οτι ανεξάρτητα από το μπάτζετ της, κάθε ομάδα έχει 23-25 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων 4-5 κυνηγοί.  Αυτό που αλλάζει είναι η ποιότητά τους.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αισιόδοξος ο Μπορμπόκης για τους ʼγγλους επενδυτές

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ τόνισε: "Τους ανθρώπους τους ξέρω είναι πολύ σοβαροί. Έχει εμπλακεί το όνομα μου γιατί μου προτείνανε κάτι και από την στιγμή που είναι για το συμφέρον του ΠΑΟΚ, ήμουν υποχρεωμένος να μιλήσω με τον Θοδωρή τον Ζαγοράκη και να βρει λύση ο ίδιος. Ξέρω ότι οι άνθρωποι είναι δύναμη και αν θέλανε την δημοσιότητα θα την παίρνανε από την πρώτη μέρα. Ο κ. ʼγγελος Τραυλός είναι πράγματι ο άνθρωπος που πρότεινε να κάνουν επενδύσεις αυτοί οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ. Είπα στον Θόδωρο ( Ζαγοράκη ) ότι με στείλανε σοβαροί άνθρωποι, να κάνει μία συνάντηση για να τους γνωρίσεις κι αυτός. Λογικά θα γίνουν κάποιες συναντήσεις αλλά δεν γνωρίζω το πότε. Νομίζω ότι ήταν λάθος η χρονική στιγμή που βγήκε στην δημοσιότητα αυτό το θέμα. Δεν πήγα να μιλήσω υπογείως, την συζήτηση την έκανα μόνο με τον Θόδωρο. Τόσο εγώ όσο και οι επιχειρηματίες δε θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην τωρινή διοίκηση του ΠΑΟΚ. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Όταν έρθει ο καιρός θα πούμε και λεπτομέρειες".

Συνάντηση με Ζαγοράκη

Το απόγευμα ο Βασίλης Μπορμπόκης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συναντήθηκε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη μετά από πρόσκληση του προέδρου του Δικεφάλου. Στη συζήτηση που είχε φιλικό χαρακτήρα ο Μπρορμπόκης επανέλαβε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ όσα του είχε μπει και στην πρώτη συνάντηση προσθέτοντας ότι η δημοσιοποίηση του θέματος προκλήθηκε από ανθρώπους που δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν. Ο Ζαγοράκης επανέλαβε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανοιχτός για όλους όσοι θέλουν να επενδύσουν και συμφώνησαν με την πρώτη ευκαιρία να έχουν μια νέα επαφή για να συζητήσουν το θέμα που προέκυψε.

Αν ισχυει τελικα αυτο που εμαθα ειναι καλη περιπτωση

έτσι που φτάσαμε,δεν πιστεύω τίποτα αλλά ούτε και ελπίζω...κυρίως για εταιρία...έναν θέλουμε ισχυρό να μπει και να κάνει κουμάντο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Agnius είσαι άσχετος από ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται από το ότι έγραψες:

"δε νομιζω οτι αντεχετε οικονομικα για 4-5 φορ που ειπες"

Μάθε λοιπόν οτι ανεξάρτητα από το μπάτζετ της, κάθε ομάδα έχει 23-25 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων 4-5 κυνηγοί.  Αυτό που αλλάζει είναι η ποιότητά τους.
Το ποιος η ποιοι ειναι ασχετοι φαινεται απο το συνολο των γραφομενων μας εδω μεσα,δε θα σου ξανακανω φροντιστηριο αφου εισαι ανεπιδεκτος η το παιζεις βλακας.Περυσι ρε εξυπνακια,ποιους 4-5 φορ ειχατε,για ενημερωσε με να μαθω που δεν εχω ιδεα.Βρυζας-Σαλμον-Χριστοδουλοπουλος.Εφυγε ο Βρυζας ηρθε ο Φρουντζα,τελευταια αγωνιστικη μπηκε ο μικρος απο τη δευτερη.Τρια φορ ειχατε(αν πεις τον οικοδομο καθαροαιμο φορ)ολα κι ολα.Αντε να σου μαθω τη συνθεση της ομαδας σου.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Όπως πάντα τα γράφεις όπως σε συμφέρει.  Ξέχασες τον Ίλιεφ και τον Αθανασιάδη, απλά ο τελευταίος ήταν ο 5ος και σχεδόν πάντα έμενε εκτός 18άδος
Βέβαια εγώ όταν έγραφα για 4-5 αναφερόμουν σε φορ ενώ εσύ έχεις στο μυαλό σου σέντερ φορ.  Η ανυπαρξία ποδοσφαιρικών γνώσεων που λέγαμε...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Όπως πάντα τα γράφεις όπως σε συμφέρει.  Ξέχασες τον Ίλιεφ και τον Αθανασιάδη, απλά ο τελευταίος ήταν ο 5ος και σχεδόν πάντα έμενε εκτός 18άδος
Βέβαια εγώ όταν έγραφα για 4-5 αναφερόμουν σε φορ ενώ εσύ έχεις στο μυαλό σου σέντερ φορ.  Η ανυπαρξία ποδοσφαιρικών γνώσεων που λέγαμε...
Μιλαμε για φουνταριστους,εκει νομιζω εχετε αναγκη,το γκολ σας λειπει.Πιος Ιλιεφ τωρα,τι τον ανακατευεις?Ποσα γκολ εβαλε περυσι?Εσυ θελεις 4-5 φορ η 2-3 παιχτες να σου βαζουν τη μπαλα μεσα?Τι επιτελους ψαχνετε?Βαριεμαι να σου μαθαινω μπαλα,με κουρασες,παω στην Εφη...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
έτσι που φτάσαμε,δεν πιστεύω τίποτα αλλά ούτε και ελπίζω...κυρίως για εταιρία...έναν θέλουμε ισχυρό να μπει και να κάνει κουμάντο...
αν το δεις απο "νομικη", "λογιστικη" αποψη η εταιρια λειτουργει εντελως απροσωπα, με καθαρα οικονομικα κριτηρια (ισολογισμους,ΓΣ κτλ)πραγμα που δεν μπορει να λειτουργησει οταν η επενδυση αφορα στο χωρο του ποδοσφαιρου οπου η πιθανοτητα κερδων δεν ειναι πολυ πιθανη.
απο την αλλη ο,τι μα ο,τι κακο εχει συμβει στις ομαδες μας συνεβη απο ιδιοκτητες ΦΠ, που εκαναν κυριολεκτικα ο,τι ηθελαν.
αντιθετα οταν υπαρχει εταιρια αναγκαστικα υπαρχει μεγαλυτερη διαφανεια (δημοσιευσεις, ελεγχοι κτλ. γι αυτο και εκραζα και ελεγηα οτι για το σημειο που εφτασε η ομαδα ευθυνεται κ υριως το κρατος που δεν εκανε κανενα ελεγχο στην ΠΑΕ αλλα και στα ΦΠ που την ελεγχουν ΟΠΩς ΟΦΕΙΛΕ).
Σε καθε περιπτωση φοβαμαι οτι εχει δημιουργηθει ενα ιδιοτυπο καθεστως μιχεριας στην παε και στους φιλαθλους.
απο προσωπικη εμπειρια δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο να σου λενε να κανεις και να κανεις υπομονη

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως αρχίζω να πιστεύω το τα μεγάλα μαγαζιά τύπου παοκ δύσκολα τα πλησιάζουν πιθανοί αγοραστές...ενώ πηγαίνουν άνετα σε μικρά πανιώνιο,ατρόμητο,λάρισα,τρίπολη...
αλλά τέτοια απροθυμία και σε μπάσκετ και σε μπάλα είναι ανεξήγητη για το γωνιακό μαγαζί...που με όλα τα κακά του που είναι άπειρα,νομίζω πως ΑΝΕΤΑ γίνεται κερδοφόρα επένδυση...πόσα δις έβγαλε ο πανόπουλος με παικτάκια που τα μοσχοπούλησε?...συν τσ λιγκ,διαφημίσεις,χορηγούς άνετα γίνεται κερδοφόρος ο παοκ...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
πάντως αρχίζω να πιστεύω το τα μεγάλα μαγαζιά τύπου παοκ δύσκολα τα πλησιάζουν πιθανοί αγοραστές...ενώ πηγαίνουν άνετα σε μικρά πανιώνιο,ατρόμητο,λάρισα,τρίπολη...
αλλά τέτοια απροθυμία και σε μπάσκετ και σε μπάλα είναι ανεξήγητη για το γωνιακό μαγαζί...που με όλα τα κακά του που είναι άπειρα,νομίζω πως ΑΝΕΤΑ γίνεται κερδοφόρα επένδυση...πόσα δις έβγαλε ο πανόπουλος με παικτάκια που τα μοσχοπούλησε?...συν τσ λιγκ,διαφημίσεις,χορηγούς άνετα γίνεται κερδοφόρος ο παοκ...

Σου το υπογράφω οτι για την κατάντια του μπασκετικού ΠΑΟΚ φταίνει μαζί ΑΣ και παλαίμαχοι

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στην ξανθη δεν υπαρχει ομως ουτε συνδεσμος βετερανων, ουτε (κυριως) ερασιτεχνης, ουτε (βασικο)πετρουλακης-μπουζας κτλ, υπαρχει ΜΟΝΟ ο πανοπουλος.
εδω ποιος μπορει να τους κανει περα ολους αυτους;πως θα πουλησεις εστω και εναντι μεγαλου ποσου καποιον παιχτη χωρις να πεσουν να σε φανε; εδω το κανουν μονο και μονο επειδη δεν εχουν προσβαση στην ειδησεογραφεια και για το λογο αυτο κραζουν
δυνατοτητες2 υπαρχουν απεριοριστες να παει καλα οικονομικα μια ομαδα με το μεγεθος του παοκ , αλλα ολο και καποιος θα βαζει εμποδια.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
στην ξανθη δεν υπαρχει ομως ουτε συνδεσμος βετερανων, ουτε (κυριως) ερασιτεχνης, ουτε (βασικο)πετρουλακης-μπουζας κτλ, υπαρχει ΜΟΝΟ ο πανοπουλος.
εδω ποιος μπορει να τους κανει περα ολους αυτους;πως θα πουλησεις εστω και εναντι μεγαλου ποσου καποιον παιχτη χωρις να πεσουν να σε φανε; εδω το κανουν μονο και μονο επειδη δεν εχουν προσβαση στην ειδησεογραφεια και για το λογο αυτο κραζουν
δυνατοτητες2 υπαρχουν απεριοριστες να παει καλα οικονομικα μια ομαδα με το μεγεθος του παοκ , αλλα ολο και καποιος θα βαζει εμποδια.

ξέχασες κάτι...τους συνδέσμους που έχουν γίνει 200 και ο καθένας έχει και άλλη γνώμη...συν τις κινήσεις Χρυσός Δικέφαλος κλπ...ποιος είναι ο Αλκης Ησαιδης και τον τρώμε στη μάπα κάθε μέρα στα ράδια και θέλει να κάνει κουμάντο...σε τι διαφέρει από εμάς?...διαφήμιση κάνουν με το όνομα του παοκ...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ξέχασες κάτι...τους συνδέσμους που έχουν γίνει 200 και ο καθένας έχει και άλλη γνώμη...συν τις κινήσεις Χρυσός Δικέφαλος κλπ...ποιος είναι ο Αλκης Ησαιδης και τον τρώμε στη μάπα κάθε μέρα στα ράδια και θέλει να κάνει κουμάντο...σε τι διαφέρει από εμάς?...διαφήμιση κάνουν με το όνομα του παοκ...
σε εμας ευτυχως οι συνδεσμοι δεν εχουν τοση δυναμη(ουτε εβγαλαν τοσα λεφτα, ουτε διοικησαν επισημα την ομαδα)οπως σε αλλες ομαδες.δε νομιζω οτι ειναι τοσο προβλημα οι συνδεσμοι.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
σε εμας ευτυχως οι συνδεσμοι δεν εχουν τοση δυναμη(ουτε εβγαλαν τοσα λεφτα, ουτε διοικησαν επισημα την ομαδα)οπως σε αλλες ομαδες.δε νομιζω οτι ειναι τοσο προβλημα οι συνδεσμοι.

Κι ομως, εχω την εντυπωση πως -εκ του αποτελεσματος παντα- η ευχη και η καταρα της ομαδας σας ειναι ο πολυς κοσμος, οι παρα πολλοι συνδεσμοι και το ποσο "διαφορετικες" ειναι οι "αντιληψεις" τους για το ποδοσφαιρο και την ομαδα. Μπορει το γεγονος πως εμεις εχουμε ΕΝΑΝ super3 να φαινεται καπως σαν "μονοκρατορια" τραβηγμενα μπορει οι κακες γλωσσες να το λενε και "χουντα" αλλα υπαρχει μια γραμμη και μια αντιληψη και βεβαια πλεον εμπιστοσυνη -εστω καποιες στιγμες υπερβολικη- σε ενα προσωπο που φαινεται να ξερει τα πραγματα και να ειναι αποτελεσματικος, μεχρι τωρα τουλαχιστον (Λ. Σκορδας). Κακα τα ψεματα ολοι αυτοι οι επωνομαζομενοι "επαγγελματιες" οπαδοι ενδιαφερονται για την παρτη τους περισσοτερο απο την ομαδα και οταν ειναι πολλοι και θελουν ολοι προσβαση στη "μαρμιτα" ερχονται συγκρουσεις των συμφεροντων τους και αυτος που "ελεγχει" τον περισσοτερο κοσμο διεκδικει το μεγαλυτερο μεριδιο στην "πιτα".

Γνωμη μου....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κι ομως, εχω την εντυπωση πως -εκ του αποτελεσματος παντα- η ευχη και η καταρα της ομαδας σας ειναι ο πολυς κοσμος, οι παρα πολλοι συνδεσμοι και το ποσο "διαφορετικες" ειναι οι "αντιληψεις" τους για το ποδοσφαιρο και την ομαδα. Μπορει το γεγονος πως εμεις εχουμε ΕΝΑΝ super3 να φαινεται καπως σαν "μονοκρατορια" τραβηγμενα μπορει οι κακες γλωσσες να το λενε και "χουντα" αλλα υπαρχει μια γραμμη και μια αντιληψη και βεβαια πλεον εμπιστοσυνη -εστω καποιες στιγμες υπερβολικη- σε ενα προσωπο που φαινεται να ξερει τα πραγματα και να ειναι αποτελεσματικος, μεχρι τωρα τουλαχιστον (Λ. Σκορδας). Κακα τα ψεματα ολοι αυτοι οι επωνομαζομενοι "επαγγελματιες" οπαδοι ενδιαφερονται για την παρτη τους περισσοτερο απο την ομαδα και οταν ειναι πολλοι και θελουν ολοι προσβαση στη "μαρμιτα" ερχονται συγκρουσεις των συμφεροντων τους και αυτος που "ελεγχει" τον περισσοτερο κοσμο διεκδικει το μεγαλυτερο μεριδιο στην "πιτα".

Γνωμη μου....
Καλά τα γράφεις μόνο που γενικά για τους συνδέσμους τα λές χύμα και τσουβαλάτα, ενώ για τον δικό σας σύνδεσμο κρατάς (διακριτικά) μία πισινή...
Επίσης μήν ξεχνάς οτι δεν είναι θέμα "εμπιστοσύνης" όπως γράφεις η σχέση Σ3 και Σκόρδα αφού όλοι ξέρουμε ΠΩΣ προέκυψε η συγκεκριμένη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.
Γενικά οι ομάδες που δεν έχουν εσωτερικά προβλήματα είναι αυτές των οποίων οι διοικήσεις κατάφεραν με κάποιο τρόπο να υποβαθμίσουν τη δύναμη και τον λόγο των συνδέσμων και των βετεράνων τους (ο Αρης εξαιρείται για προφανείς λόγους, είναι ειδική περίπτωση)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ποιος σοβαρος να βαλει λεφτα στο κωλοχανειο σας? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:οταν καταλαβετε οτι ειστε πλεον μικροτεροι απο πανιωνιο λαρισα κτλ ισως και να βελτιωθειτε,οπως κανουν οι αρειανοι τα τελευταια χρονια
οσο για τον λογο της καταντιας σας?ο "πυρινος" γυφτολαος σας και τα λαμογια που ο καθενας κανει οτι γουσταρει και αγαπαει την ομαδα μονο οταν παιζει με ολυμπιακο η αρη η οταν προκειται να βγαλει κανεις λεφτα απο την βλακεια σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom