Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εχει γινει αυτο το περιστατικο
πριν 2 χρονια
ειναι γνωστο στην οπαδικη πιατσα της θεσ/νικης...
αυτο δεν σημαινει οτι ολος ο λαος του παοκ συμπεριφερεται ετσι
αλλα η αληθεια αυτη ειναι φιλε μου..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τα παοκια δεν ειχαν σηκωσει πανο ''fuck athens 2004''?

σε εναν ευρωπαϊκό αγωνα δεν ηταν?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
τα παοκια δεν ειχαν σηκωσει πανο ''fuck athens 2004''?

σε εναν ευρωπαϊκό αγωνα δεν ηταν?

Αυτό δεν ήταν τίποτα... "Γαμιέται ο Π.Α.Ο. και η Ελλάδα, στον κώλο σας να βάλετε & την Ολυμπιάδα", Λεωφόρος με βάζελο σεζόν 2003-2004, ήμουν μέσα. Ακραία έχουν ακουστεί πολλά, προσωπικά & λόγω ιδεολογίας το πανό "Fuck Athens 2004" το βρίσκω ΑΠΛΑ υπέροχο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αυτό δεν ήταν τίποτα... "Γαμιέται ο Π.Α.Ο. και η Ελλάδα, στον κώλο σας να βάλετε & την Ολυμπιάδα", Λεωφόρος με βάζελο σεζόν 2003-2004, ήμουν μέσα. Ακραία έχουν ακουστεί πολλά, προσωπικά & λόγω ιδεολογίας το πανό "Fuck Athens 2004" το βρίσκω ΑΠΛΑ υπέροχο.
γουμανχολικ
τσιπουρο ποτε θα πιουμε;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Θυμάμαι μετά από εκείνο το παιχνίδι είχε βγει την άλλη μέρα ο "Φίλαθλος" & έγραφε στην πρώτη σελίδα: "ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ". Δεν ξέρω γιατί αλλά γούσταρα πολύ όταν το είδα. Αλλά αυτό που με κάνει & δακρύζω είναι το "Π.Α.Ο.Κ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗ ΒΙΑ". Τί συνθηματάρες έχει βγάλει αυτός ο ΛΑΟΣ!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

μαλιστα.

Συνημμένα

• 20031127nolympic.jpg
    20031127nolympic.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
γουμανχολικ
τσιπουρο ποτε θα πιουμε;

Όποτε θες συμπολίτη. Κατεβαίνεις καθόλου Αθήνα; Αν όχι όταν ανέβω, αλλά μάλλον αυτό θ' αργήσει τελικά γιατί πλέον δεν έχει & μεγάλο νόημα ν' ανέβω με το βάζελο. Θα σου στείλω με pm το τηλέφωνό μου! Συμπεραίνω ότι μπορώ να σ' εμπιστευτώ, ελπίζω να μη μου χαράξεις το πρόσωπο  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Όποτε θες συμπολίτη. Κατεβαίνεις καθόλου Αθήνα; Αν όχι όταν ανέβω, αλλά μάλλον αυτό θ' αργήσει τελικά γιατί πλέον δεν έχει & μεγάλο νόημα ν' ανέβω με το βάζελο. Θα σου στείλω με pm το τηλέφωνό μου! Συμπεραίνω ότι μπορώ να σ' εμπιστευτώ, ελπίζω να μη μου χαράξεις το πρόσωπο  :2funny: :2funny: :2funny:
ολοι φιλαρακια ειμαστε...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αλλά αυτό που με κάνει & δακρύζω είναι το "Π.Α.Ο.Κ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗ ΒΙΑ". Τί συνθηματάρες έχει βγάλει αυτός ο ΛΑΟΣ!
Κι εγώ δακρύζω...από τα γέλια,για τις μαλακίες που γράφεις γίδι... :jerking: :jerking: :jerking:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Άκου να σου πω ρε παγουρά της σφαλιάρας, αρκετά σε ανεχτήκαμε να μαλακίζεσαι στο thread του Π.Α.Ο.Κ., τα κουβαδάκια σου & σ' άλλη παραλία, αν δεν έχεις ήδη ανοίξει, να ανοίξεις ένα thread για τον Π.Α.Σ. & να μαλακίζεσαι εκεί... Αλλά για να μη νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες να ξέρεις ότι έχω πάρει το I.P. σου γιατί πολύ μου έπρηξες τ' αρχίδια & θα το δώσω εκεί που πρέπει για να σε αναλάβουν... Οπότε περίμενε να σου πουν τα "κάλαντα" μια απ' τις επόμενες μέρες... Θα τους πω να σε σαπίσουν ρε πουστράκο. Και εσένα θα γαμήσουμε & την ομαδούλα σου θα σπρώξουμε ένα βήμα ακόμα προς τη Β' Εθνική το Σάββατο.

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕ Γ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙς ΜΟΝΟς ΝΑ ΤΟ ΞΕΣ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΘΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩ...ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Άκου να σου πω ρε παγουρά της σφαλιάρας, αρκετά σε ανεχτήκαμε να μαλακίζεσαι στο thread του Π.Α.Ο.Κ., τα κουβαδάκια σου & σ' άλλη παραλία, αν δεν έχεις ήδη ανοίξει, να ανοίξεις ένα thread για τον Π.Α.Σ. & να μαλακίζεσαι εκεί... Αλλά για να μη νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες να ξέρεις ότι έχω πάρει το I.P. σου γιατί πολύ μου έπρηξες τ' αρχίδια & θα το δώσω εκεί που πρέπει για να σε αναλάβουν... Οπότε περίμενε να σου πουν τα "κάλαντα" μια απ' τις επόμενες μέρες... Θα τους πω να σε σαπίσουν ρε πουστράκο. Και εσένα θα γαμήσουμε & την ομαδούλα σου θα σπρώξουμε ένα βήμα ακόμα προς τη Β' Εθνική το Σάββατο.
Πουστράκο...θα γράφω όπου γουστάρω...
Και γιατί δεν έρχεσαι να μου τα πεις ο ίδιος τα κάλαντα ρε κοτούλα????
Ελα θα έχει και ΜΠΑΝΑΝΑ.... :bigdick:
Ξέρεις εσύ... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕ Γ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙς ΜΟΝΟς ΝΑ ΤΟ ΞΕΣ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΘΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩ...ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:rockon: :rockon: :rockon:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΜΠΟΥΛ ΧΑΛΑΡΩΣΕ....ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ...ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ...ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom