Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Το "τρέξιμο" πού το είδες ρε προβοκάτορα; Εγώ βλέπω να είναι παραταγμένοι δεξιά κι αριστερά & όντως είμαστε λίγο περισσότεροι. Μάλλον η κατάληξη ήταν να πάρουμε εμείς εσάς φαλάγγι...
οριστε και η καταληξη  ;) ;) ;) ;) ;)
α...που σαι γουμανχολικ
βαλτε babyoil και ελατε το σαββατο στο παλε :grin:
υγ:γουμανχολικ ποτε θα κερασω τσιπουρακι;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ο.Κ. πάω πάσο με τη διαφορά ότι 5 ασπόνδυλα & καμιά 10αριά παόκια φαίνονται στη φωτογραφία, όταν μας τρέξατε είχατε μαζευτεί πολύ περισσότεροι από εμάς!!! Μιλάς ρε & για το Σάββατο; Το +35 το ξέχασες; Όσο για τα τσίπουρα αν όντως το εννοείς λίγο δύσκολο γιατί μένω μόνιμα Αθήνα, θ' ανέβω όμως στις 21 Φλεβάρη στο παιχνίδι της χρονιάς με το βάζελο. Αν τον κερδίσουμε κερνάω εγώ  :)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οριστε και η καταληξη  ;) ;) ;) ;) ;)
α...που σαι γουμανχολικ
βαλτε babyoil και ελατε το σαββατο στο παλε :grin:
υγ:γουμανχολικ ποτε θα κερασω τσιπουρακι;
τι ψαχνεις ρε γαμα τωρα?
σοβαρα πες μου σε παρακαλω
φορανε 5 μαλακες κιτρονα κ εχει αλλους 20 απο πισω δικους σας πλαι.το θεμα ειναι οτι σαν λαο σε γαμαω για πλακα
κλαψε τωρα γιατι εισαι πολυ λιγος για τον λαο του ΠΑΟΚ κ μην ακουω μαλακιες.ξαφνιακ απο τα 5 ασπονδυλα εγιναν καμια 20αρια κ απο πισω θα ειχε κ αλλους
ε ρε γελοιοτητες

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
τι ψαχνεις ρε γαμα τωρα?
φορανε 5 μαλακες κιτρονα κ εχει αλλους 20 απο πισω δικους σας πλαι.το θεμα ειναι οτι σαν λαο σε γαμαω για πλακα
κλαψε τωρα γιατι εισαι πολυ λιγος για τον λαο του ΠΑΟΚ κ μην ακουω μαλακιες.ξαφνιακ απο τα 5 ασπονδυλα εγιναν καμια 20αρια κ απο πισω θα ειχε κ αλλους
ε ρε γελοιοτητες

Πες τα! Καλά που έβαλε & το βιντεάκι για να αποκαλυφθεί η αλήθεια! Μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται 5 ασπόνδυλα & 10 παόκια ο Γαμαικανος την ερμήνευσε ως εξής: "5 Αρειανοί τρέχουν 20 Παοκτσήδες". Και βλέποντας το βιντεάκι φαίνεται ότι τελικά καμιά 30αριά ασπόνδυλα τρέχουν 10 παοκτσήδες!!! Α ρε ασπόνδυλα στο γκεμπελισμό είστε μανούλες...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο.Κ. πάω πάσο με τη διαφορά ότι 5 ασπόνδυλα & καμιά 10αριά παόκια φαίνονται στη φωτογραφία, όταν μας τρέξατε είχατε μαζευτεί πολύ περισσότεροι από εμάς!!! Μιλάς ρε & για το Σάββατο; Το +35 το ξέχασες; Όσο για τα τσίπουρα αν όντως το εννοείς λίγο δύσκολο γιατί μένω μόνιμα Αθήνα, θ' ανέβω όμως στις 21 Φλεβάρη στο παιχνίδι της χρονιάς με το βάζελο. Αν τον κερδίσουμε κερνάω εγώ  :)
α....καταλαβα
μαλλον θα κερασω εγω.....

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι ψαχνεις ρε γαμα τωρα?
ε ρε γελοιοτητες
παρτε το 100
παρτε το 100
αν θελετε
να παρετε πισω τα πανο

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
που ησασταν ρε σκουληκακια οταν καιγοταν η μπυραρια και τα καταστηματ εξω απο το χαριλαου που μας δειχνετε και τα βιντεο με 30 ατομα να τρεχουν 10?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
γιατι τον συνδεσμο  του ευοσμου τον δικο σας τον ψυλανε μονιμα ασφαλιτες ρε ρουφιανοι?
μηπως για να μην γινει πυραναλωμα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γιατι τον συνδεσμο  του ευοσμου τον δικο σας τον ψυλανε μονιμα ασφαλιτες ρε ρουφιανοι?
μηπως για να μην γινει πυραναλωμα?
΄
σιγά μην γίνει και πορδανάλωμα. Μην χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις ρε αγράμματε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
που ησασταν ρε σκουληκακια οταν καιγοταν η μπυραρια και τα καταστηματ εξω απο το χαριλαου που μας δειχνετε και τα βιντεο με 30 ατομα να τρεχουν 10?
ειμασταν εκδρομη βρε τουρκαλα την λειβαδια
μονο με παιδακια και γυναικουλες τα βαζετε
στον ευοσμο παντως την πρωτοχρονια σπασαν πολλα ποδαρακια
ε;
το σαββατο βαλε baby oil και ελατε

Συνημμένα

• 3814.jpg
    3814.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 12

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
γεια σου εσυ ρε καθηγητη που με κρινεις...καθηγητης πανεπιστημιου εισαι?
το πρωι δασκαλα και το βραδυ πουτανακι?εχεις δεν εχεις ομως συνεχεια με εμενα ασχολησε τοσο πολυ σε ενοχλουν αυτα που λεω?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ενω εσεις περυσι στον αγωνα γυναικων μεταξυ μας ησασταν παναγιες ε?δεν τα βαλατε με τις γυναικες?α ρε τι ευκολα ξεχνατε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γεια σου εσυ ρε καθηγητη που με κρινεις...καθηγητης πανεπιστημιου εισαι?
το πρωι δασκαλα και το βραδυ πουτανακι?εχεις δεν εχεις ομως συνεχεια με εμενα ασχολησε τοσο πολυ σε ενοχλουν αυτα που λεω?
Φαίνεται τόσο πολύ ε?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
baby oilθα βαλω οταν με παρεις με 35+

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
αυτο ειναι το προβλημα ρε φιλε?
καθομαστε και μιλαμε για σπασμενα μαγαζια για ανοιγμενα κεφαλια για ντου και μπουκες...
γιατι ειμαστε τοσο βλακες...εσυ αν με τσακισεις στο ξυλο θα εισαι πιο οπαδος απο εμενα?
και εχουμε τα καραγκιοζακια απο κατω που μπαινουν και γραφουν οτι θελουν και δεν μας νοιαζει γιατι εχουμε μαθει να ειμααστε με σκυμενο το κεφαλι συνεχεια?
αμα χασουμε απο τους απογονους ειμαστε παραρτηματα των πρασινων και αμα χασουμε απο τους λαγους ειμαστε παραρτηματα του θειου?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αυτο ειναι το προβλημα ρε φιλε?
καθομαστε και μιλαμε για σπασμενα μαγαζια για ανοιγμενα κεφαλια για ντου και μπουκες...
γιατι ειμαστε τοσο βλακες...εσυ αν με τσακισεις στο ξυλο θα εισαι πιο οπαδος απο εμενα?
και εχουμε τα καραγκιοζακια απο κατω που μπαινουν και γραφουν οτι θελουν και δεν μας νοιαζει γιατι εχουμε μαθει να ειμααστε με σκυμενο το κεφαλι συνεχεια?
αμα χασουμε απο τους απογονους ειμαστε παραρτηματα των πρασινων και αμα χασουμε απο τους λαγους ειμαστε παραρτηματα του θειου?
ηρεμισε ρε φιλαρακο
χαβαλε κανουμε
ποιος μιλησε για τσακισμενα κεφαλια
εχω πολλους φιλους παοκια
οπως και συ φανταζομαι θα εχεις Αρειανους
;)

Επισκέπτης
ηρεμισε ρε φιλαρακο
χαβαλε κανουμε
ποιος μιλησε για τσακισμενα κεφαλια
εχω πολλους φιλους παοκια
οπως και συ φανταζομαι θα εχεις Αρειανους
;)
και εγω εχω πολλους αρειανους αλλα εσενα επειδη εισαι ιδιαιτερη περιπτωση εισαι η αδυναμια μου!!!!κουφαλα σε περιμενω να κατεβεις και τωρα με την αλλαγη προπονητη ετοιμασε και το κωλαρακι σου :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom