Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν γαμαω σε ξενοδοχεια
μονο στο σπιτι μου
θες να ερθεις
μας εχεις ζαλισει με αυτην τηνιστορια με τον κολλητο σου
αν ηταν μαλακας τι ηθελες να του κανουν?
ετσι στο ξεκαρφωτο το εσπασαν?
οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια
Μπορει να αναφερεται στο πεσιμο που τους κανατε στα τελικα της Ευρωλιγκας.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κατι σχετικο με τα θεματα του ΠΑΟΚ επιτελους....ακουω λιμπερο αυτον τον μαλακα τον ζαγορα.....ειχα ακουσει οτι κατι ειχε γινει κ ηθελα να μαθω τι κ πως....ο κολκας γιατι εφυγε απο το λιμπερο?
ξερει κανεις κατι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ε τοτε δεν ηταν κ τα καλυτερα παιδακια σε κατι καφε μερικοι.....δεν ξερω αν το εχεις ακουστα αλλα σε κεντρικα μαγαζια φωναζαν τα γνωστα τους για την βορειο Ελλαδα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κατι σχετικο με τα θεματα του ΠΑΟΚ επιτελους....ακουω λιμπερο αυτον τον μαλακα τον ζαγορα.....ειχα ακουσει οτι κατι ειχε γινει κ ηθελα να μαθω τι κ πως....ο κολκας γιατι εφυγε απο το λιμπερο?
ξερει κανεις κατι?

ας πάει όπου θέλει το παπαγαλάκι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...κλασικό φερέφωνο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Γι'αυτό. Πέσιμο χωρίς λόγο ήταν. Ιδίως έναν μαλάκα που έδειχνε στην Τσιμισκή που έσπασε ενα παρμπρίζ και έκλεψε ενα μπουφαν από μέσα. Η απόλυτη ξεφτίλα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άλλο παπαγαλάκι κι ο Λαγογιάννης

κλασικός επαγγελματίας οπαδός

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Γι'αυτό. Πέσιμο χωρίς λόγο ήταν. Ιδίως έναν μαλάκα που έδειχνε στην Τσιμισκή που έσπασε ενα παρμπρίζ και έκλεψε ενα μπουφαν από μέσα. Η απόλυτη ξεφτίλα
ρε φιλε στο εχω ξαναπει.εκεινη την μερα καποιοι εφαγαν ξυλο γιατι το τραβουσε ο οργανισμος τους.καποιοι αλλοι ομως ηταν θυματα χωρις λογο.θα μπορουσε να γινει κ σε μενα απο οπαδους οποιασδηποτε ομαδας.μην μπαινει στον κοπο ο καθε εξυπνος να μας λεει για ενα ατυχες περιστατικο κ να μας παιρνει ολους η μπαλα.επισης δεν ξερω αν ηταν οπαδοι της ομαδας μου κ τα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες αυτα κ γιατι το πιστευω αυτο,να μην τα ξαναλεμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
άλλο παπαγαλάκι κι ο Λαγογιάννης

κλασικός επαγγελματίας οπαδός
αντε παλι
δεν αντιλεγω κ γι αυτον αλλα καποια πραγματα ειναι πολυ καρτα κ καποια αλλα οχι.επειδη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφυγε ρωταω μηπως ξερει κανεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε γάματο το μαλακισμένο.
παρκαρισμένο έξω απ το καψής ήταν. εκεί μέναμε.

κατά κακή μας τύχη εκείνη την κυριακή επαιζε παοκ γάβρος.
το αυτοκίνητο των βάζελων βρήκαν να σπάσουν.
αφου δεν ήταν ΝΒΑ οι πινακίδες.
χου ρε μπάσταρδα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φιλε στο εχω ξαναπει.εκεινη την μερα καποιοι εφαγαν ξυλο γιατι το τραβουσε ο οργανισμος τους.καποιοι αλλοι ομως ηταν θυματα χωρις λογο.θα μπορουσε να γινει κ σε μενα απο οπαδους οποιασδηποτε ομαδας.μην μπαινει στον κοπο ο καθε εξυπνος να μας λεει για ενα ατυχες περιστατικο κ να μας παιρνει ολους η μπαλα.επισης δεν ξερω αν ηταν οπαδοι της ομαδας μου κ τα εχουμε ξαναπει χιλιαδες φορες αυτα κ γιατι το πιστευω αυτο,να μην τα ξαναλεμε

αρειανοί ήταν,
πήγαιναν πορεία στην Τούμπα από το Βαρδάρη.
Αει γαμήσου λέμε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κάφροι οπαδοί της ομάδας σου ήταν. Βέβαια την επόμενη εβδομάδα μου την είπε ένα γατάκι στην τσιμισκή γιατί έτυχε να κυκλοφορώ με αθηναικές πινακίδες αλλά πήρε την απάντηση που έπρεπε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε γάματο το μαλακισμένο.
παρκαρισμένο έξω απ το καψής ήταν. εκεί μέναμε.

κατά κακή μας τύχη εκείνη την κυριακή επαιζε παοκ γάβρος.
το αυτοκίνητο των βάζελων βρήκαν να σπάσουν.
αφου δεν ήταν ΝΒΑ οι πινακίδες.
χου ρε μπάσταρδα.
προσεχε πουστρακι
εσεις δεν τα κανετε ρε μουνοπανα εκει κατω?
χεστηκα σου ξαναλεω αν σας το εσπασαν
τον μπουλο σου

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτούς που φέρανε τον Κριστιάνο(και Σαβίνι) πρέπει να τους απαγορέψουν ισοβίως την είσοδο στην Τούμπα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κάφροι οπαδοί της ομάδας σου ήταν. Βέβαια την επόμενη εβδομάδα μου την είπε ένα γατάκι στην τσιμισκή γιατί έτυχε να κυκλοφορώ με αθηναικές πινακίδες αλλά πήρε την απάντηση που έπρεπε
καλα κ εσυ κ ο γαμαικανος στα οπαδικα πρωτοι ειστε παναθεμα σας.ολα τα ξερετε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παοκια τρελα ηταν λεμε εχετε δικιο
οτι γινεται εμεις τα κανουμε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο παλιος κλασικος Ντεκερ,ζητας απο αλλους να παραδεχονται το τι κανουν αλλα για αυτα που κανουν οι δικοι σου(οχι εσυ,δεν σε ξερω)λες οτι μπορει να τα εχουν κανει εξωγηινοι...μην κρυβεστε ρε,παραδεχτειτε πεντε(αντε καλα,τεσσερα!)πραγματα επιτελους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom