Επισκέπτης
ΠΑΣ γυρευοντας κι εσυ,ας τα αφησουμε τα παιδια ησυχα γιατι δεν ειναι καλα,ειπαν για τον Θεο και κρυφτηκαν...
Συ είΠΑΣ!!
ΠΑΣ γυρευοντας κι εσυ,ας τα αφησουμε τα παιδια ησυχα γιατι δεν ειναι καλα,ειπαν για τον Θεο και κρυφτηκαν...
Αντε καλο βραδυ,μπηκα κι εγω να διαβασω ποδοσφαιρικη αναλυση,αλλα τι περιμενεις απο αμπαλους...Φταιει ο Αρης,ο Κοντης,ο Σουπερ 3 κτλ...Αααα,μην ξεχασω,+11.Συ είΠΑΣ!!
Και για του λογου το αληθες...
ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ!!!!
Ποιον εννοεις?Βαριά, βαριά του Π.Α.Ο.Κ. η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδέλα! Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι το σημερινό ήταν ένας εφιάλτης που πέρασε, κάτι που δεν έγινε ποτέ, αλλά δεν τα καταφέρνω. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Μου θέλουν & πρωταθλητισμό με τέτοιο κοπροσκύλιασμα. Όσο για τον εξέχοντα των κινητοποιήσεων για τα δεδουλευμένα που αναστάτωσε την ομάδα παραμονή του σημαντικότατου νοκ - άουτ παιχνιδιού με τον Π.Α.Σ. δε θα πάρει χρήματα, αλλά τον ΜΠΟΥΛΟ.
Ποιον εννοεις?
Κι εσεις απ.ο,τι φαινεται λυπηθηκατε πιο πολυ που χαρηκαμε εμεις παρα για την συντριβηΡε οι ασπόνδυλοι χαρήκαν περισσότερο από τους γιαννιώτες σήμερα
η πουτανα η βιτολινα τα κανε ολαΠοιον εννοεις?
Καλα,ο Μουσλιμοβιτς μπορει να παρει πουλο για αγωνιστικους λογους πρωτιστως...Μουσλίμοβιτς. Μαζί με το Φιλομένο απ' ό,τι έμαθα πρωτοστάτησαν στις "κινητοποιήσεις".
ποσο ποναει οταν ο κουσας πηδαει;;;;;;;Ρε οι ασπόνδυλοι χαρήκαν περισσότερο από τους γιαννιώτες σήμερα
Ρε οι ασπόνδυλοι χαρήκαν περισσότερο από τους γιαννιώτες σήμερα
ΟΠως φαινεται παει για το νταμπλ ο βαζελος εκτος κι αν αποκλειστει απο την ΚαλλιθεαΣιγά που δε θα χαίρονταν. Αλλά θα φάνε ένα πούτσο απ' τη Θεσ/νίκη μέχρι τα Γιάννενα στον τελικό απ' το βάζελο, αν καταφέρουν βέβαια να πάνε ποτέ. Εδώ έπαιξαν τελικό Κυπέλλου στη Θεσ/νίκη με το γάβρο & κατάφεραν να τον χάσουν ντροπιάζοντας όλη την πόλη, τον Παναθηναϊκό θα κερδίσουν;
Σιγά που δε θα χαίρονταν. Αλλά θα φάνε ένα πούτσο απ' τη Θεσ/νίκη μέχρι τα Γιάννενα στον τελικό απ' το βάζελο, αν καταφέρουν βέβαια να πάνε ποτέ. Εδώ έπαιξαν τελικό Κυπέλλου στη Θεσ/νίκη με το γάβρο & κατάφεραν να τον χάσουν ντροπιάζοντας όλη την πόλη, τον Παναθηναϊκό θα κερδίσουν;
ποσο ποναει οταν ο κουσας πηδαει;;;;;;;
η οποία χαρά σας είναι μεγαλύτερη από τους θριάμβους των δύο επιβλητικών ανόδων στην μεγάλη κατηγορία της χώραςΚι εσεις απ.ο,τι φαινεται λυπηθηκατε πιο πολυ που χαρηκαμε εμεις παρα για την συντριβη