Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί κάτι μου λέει ότι το σκηνικό με την υποτιθέμενη αποχή ήταν στημένο από την διοίκηση εν όψει ΑΜΚ;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί κάτι μου λέει ότι το σκηνικό με την υποτιθέμενη αποχή ήταν στημένο από την διοίκηση εν όψει ΑΜΚ;;;;;;

Λες να πουλανε τετοιο ΠΑΠΑ????? Τοτε 'η ειναι σιγουροι οτι απευθυνονται σε προβατα 'η καταλαβαινουν οτι ο κοσμος ΣΤΕΡΕΨΕ και δε μπορει να δωσει φραγκο..... τουλαχιστον οι δικοι μας ειχαν το θαρρος, εστω αν θελετε οι κακοπροαιρετοι "θρασος" να το πουν στα ισια: "μαγκες εχουμε ξεπαραδιαστει, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ, κουπονακι".....

Εμενα πιο πιθανο μου φαινεται ΟΝΤΩΣ να ειναι απληρωτοι, ειδικα αυτο τον καιρο οι ΠΑΕ ειναι στα πιο down τους οικονομικα απο ολη τη σαιζον, δυσκολοι μηνες Γεναρης και Φλεβαρης, αν και οι δικοι σας δεν εκαναν και καμια πολυεξοδη μεταγραφη....... το παραξενο απλα ειναι οτι εσκασε απο το πουθενα, αυτα συνηθως σιγοβραζουν εκτος αν εχεις τα "παπαγαλακια" να τα κουκουλωνουν για καιρο........

Ρε τον μοδιστρο τον αρχιμπαοκαρα και τον τσε........  :2funny:

Επισκέπτης
Vivartia.png

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του Παραγουανού αμυντικού, Φρέντι Βέρα, ο Ηρακλής κλείνει τη μεταγραφική του ενίσχυση με τους Σεμπαστιάν Γκαρσία «Πίτου» και Λούκας Ριμόλντι! Οι «κυανόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι δύο αργεντινοί έμειναν ελεύθεροι από Άρη και Πανσερραϊκό, προχωρούν στην απόκτησή τους. Ο μεν «Πίτου» επιστρέφει μετά από έξι μήνες στον Ηρακλή και για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ενώ ο Ριμόλντι θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος.
Η απόκτηση του «Πίτου» ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ στην ανακοίνωση υπάρχει και τοποθέτηση του Αργεντινού: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Αργεντινό μέσο, Sebastian ‘Pitu’ Garcia, ο οποίος φορά και πάλι τα ‘κυανόλευκα’, με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011.
O ‘Pitu’, στην επιστροφή του στην οικογένεια της ομάδας, σημείωσε:
«Είμαι ευτυχισμένος από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας μου, καθώς επέστρεψα στην ομάδα με την οποία έχω δεθεί και στην οποία έρχομαι για να προσφέρω με όλη τη ψυχή μου. Αισθάνομαι σαν να μην έλειψα ούτε μέρα από την ομάδα και η επιθυμία μου να πετύχω πολλά με τον ΗΡΑΚΛΗ είναι πολύ μεγάλη».

Η ανακοίνωση απόκτησης του Φρέντι Βέρα από την ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Παραγουανό κεντρικό αμυντικό, Fredy Vera. Ο ποδοσφαιριστής αποκτάται ως δανεικός από την Rubio Nu, ως το τέλος του 2010″.

ΠΙΤΟΥ ΠΙΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΟΥ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του Παραγουανού αμυντικού, Φρέντι Βέρα, ο Ηρακλής κλείνει τη μεταγραφική του ενίσχυση με τους Σεμπαστιάν Γκαρσία «Πίτου» και Λούκας Ριμόλντι! Οι «κυανόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι δύο αργεντινοί έμειναν ελεύθεροι από Άρη και Πανσερραϊκό, προχωρούν στην απόκτησή τους. Ο μεν «Πίτου» επιστρέφει μετά από έξι μήνες στον Ηρακλή και για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ενώ ο Ριμόλντι θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος.
Η απόκτηση του «Πίτου» ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ στην ανακοίνωση υπάρχει και τοποθέτηση του Αργεντινού: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Αργεντινό μέσο, Sebastian ‘Pitu’ Garcia, ο οποίος φορά και πάλι τα ‘κυανόλευκα’, με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011.
O ‘Pitu’, στην επιστροφή του στην οικογένεια της ομάδας, σημείωσε:
«Είμαι ευτυχισμένος από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας μου, καθώς επέστρεψα στην ομάδα με την οποία έχω δεθεί και στην οποία έρχομαι για να προσφέρω με όλη τη ψυχή μου. Αισθάνομαι σαν να μην έλειψα ούτε μέρα από την ομάδα και η επιθυμία μου να πετύχω πολλά με τον ΗΡΑΚΛΗ είναι πολύ μεγάλη».

Η ανακοίνωση απόκτησης του Φρέντι Βέρα από την ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Παραγουανό κεντρικό αμυντικό, Fredy Vera. Ο ποδοσφαιριστής αποκτάται ως δανεικός από την Rubio Nu, ως το τέλος του 2010″.

ΠΙΤΟΥ ΠΙΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΟΥ
ποσ τραγικος εισαι ρε φιλε?
εχεις φτασει σε σημειο να παρακαλας να κερδισει η ομαδα που σεγαμησε κ σε εριξε στη β εθνικη πριν λιγα χρονια?
ελεος εσεις τα ασπονδυλα,μην ξεφτυλιζεστε ρεεεεεε
κ στη λεει ακομα ενας παικτης.ειναι ευτυχισμενος που εφυγε απο σενα κ πηγε στην ομαδα με την οποια εχει δεθει κ θα τα δωσει ολα.αφου δεν εδωσε τιποτα σε σενα ας τα δωσει αλλου.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ποσ τραγικος εισαι ρε φιλε?
εχεις φτασει σε σημειο να παρακαλας να κερδισει η ομαδα που σεγαμησε κ σε εριξε στη β εθνικη πριν λιγα χρονια?
ελεος εσεις τα ασπονδυλα,μην ξεφτυλιζεστε ρεεεεεε
κ στη λεει ακομα ενας παικτης.ειναι ευτυχισμενος που εφυγε απο σενα κ πηγε στην ομαδα με την οποια εχει δεθει κ θα τα δωσει ολα.αφου δεν εδωσε τιποτα σε σενα ας τα δωσει αλλου.
ασε ρε μαλακα που μου την λεει ακομα ενας παικτης :- :- :- :- :- :-
σε παρακαλω ρε ντεκερ.....
τα σαλια του ετρεχαν να μεινει αλλα τον εστειλε ο κουπερ γιατι ηταν ανεπαρκης

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ασε ρε μαλακα που μου την λεει ακομα ενας παικτης :- :- :- :- :- :-
σε παρακαλω ρε ντεκερ.....
τα σαλια του ετρεχαν να μεινει αλλα τον εστειλε ο κουπερ γιατι ηταν ανεπαρκης
το οτι παρακαλας να με κερδισει αυτη η ομαδα που σε εριξε ομως ειναι αληθεια.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σιγα μην παρακαλω ρε...
και δεν με εριξαν αυτοι....
ετσι λενε οι γριες μπας και παρουν λιγακι αξια...
απλα αν νικησει η γρια θα χαρω
οπως και συ οταν χανω απο αλλες ομαδες χαιρεσαι
φυσιολογικα πραματα
εδω ξερω οτι το γκολ του γιαννακοπουλου στο μπολτον στο ουεφα
πανηγυριστηκε απο την νεαπολη μεχρι την τουμπα
θυμαμαι και σχετικο ρεπορταζ απο το λιμπερο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σιγα μην παρακαλω ρε...
και δεν με εριξαν αυτοι....
ετσι λενε οι γριες μπας και παρουν λιγακι αξια...
απλα αν νικησει η γρια θα χαρω
οπως και συ οταν χανω απο αλλες ομαδες χαιρεσαι
φυσιολογικα πραματα
εδω ξερω οτι το γκολ του γιαννακοπουλου στο μπολτον στο ουεφα
πανηγυριστηκε απο την νεαπολη μεχρι την τουμπα
θυμαμαι και σχετικο ρεπορταζ απο το λιμπερο
εσυ πολλα ξερεις τελικα ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Προσωπικα θα ειμαι με σας,οι γριες μου ειναι πιο αντιπαθητικες,παιζουν μονο και μονο για να κοντραρουν εμας κι εσας,δεν εχουν αλλον λογο υπαρξης στην Σουπερλιγκα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Προσωπικα θα ειμαι με σας,οι γριες μου ειναι πιο αντιπαθητικες,παιζουν μονο και μονο για να κοντραρουν εμας κι εσας,δεν εχουν αλλον λογο υπαρξης στην Σουπερλιγκα...
εσυ πρεπει να εισαι αρρωστος

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Προσωπικα, αν παρακολουθησω το παιχνιδι, θα ειμαι με το απολυτο Χ, αλλωστε μαλλον προς τα εκει φαινεται να πηγαινει αυτο το παιχνιδι......

Ε ρε και να κατεβουν τα "καλοπαιδα" εξω απο το καυτατζογριο τι εχει να γινει.......!!!!!  :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΔΕν τους παω με τιποτα γιατι πορωνονται μονο μ'εμας,αντε να πεσουν να ησυχασουμε,ριξτε τους ρεεεεεεεεεεεεε
βρε ας του πατησω τωρα κ χεστηκα αν πεσουν....δεν με ενδιαφερουν καθολου

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΔΕν τους παω με τιποτα γιατι πορωνονται μονο μ'εμας,αντε να πεσουν να ησυχασουμε,ριξτε τους ρεεεεεεεεεεεεε

Ειναι μεγαλο το διλλημα ομως, μ' αυτους εχουμε Μ.Ο. 4-6 πονταλακια εδω και 5 χρονια.....  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

pleasuretaker ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Stories