Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τι λετε ρε,3 καρτες ηταν το μινιμουμ,μιλαω για το μαρκαρισμα στο α' που την σκαπουλαρε και σε αλλες 2 φασεις για διαμαρτυρια στο β' που εσκιζε προκλητικα τα καλσον του και το κορακι εκανε πως ηταν αλλου,σε μας η καρτα θα εβγαινε στο φτερο,εδω φαινεται η προστασια σας,τωρα ν εσεις δεν θελετε να το δειτε,δεν υπαρχει προβλημα,το βλεπει ολη η υπολοιπη Ελλαδα.Κατα τα αλλα οπως τα ειπα στο προηγουμενο ποστ,η νικη ηταν δικαιη αν και προηλθε απο (αλλη μια)μετρια εμφανιση...
κλαψε τωρα που την εφαγες την πουτσα απο την ξανθη κ ασε τις κιτρινες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κλαψε τωρα που την εφαγες την πουτσα απο την ξανθη κ ασε τις κιτρινες
Μου αρεσει που περιμενες για να μου απαντησεις,θαρρεις και το δικο μας αποτελεσμα ενισχυει τα επιχειρηματα σου...δες τις φασεις χωρις παρωπιδες και τα ξαναλεμε,οσο για κριτικη στην ομαδα μου,απο μενα τουλαχιστον γινεται...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μου αρεσει που περιμενες για να μου απαντησεις,θαρρεις και το δικο μας αποτελεσμα ενισχυει τα επιχειρηματα σου...δες τις φασεις χωρις παρωπιδες και τα ξαναλεμε,οσο για κριτικη στην ομαδα μου,απο μενα τουλαχιστον γινεται...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Άντε πρωτάθλημα....

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνουμε πρωταθλητισμό. ΑΝ συνεχίσει αυτή η σταθερότητα για 2-3 χρόνια ακόμη (διοίκηση, προπονητής, διαρκείας) τότε θα μπορούμε να μιλάμε και για την κούπα του πρωταθλητή.

Φέτος πιστεύω ο στόχος είναι το τσου λου.Αλλά και τρίτος να βγω δε με χαλάει.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνουμε πρωταθλητισμό. ΑΝ συνεχίσει αυτή η σταθερότητα για 2-3 χρόνια ακόμη (διοίκηση, προπονητής, διαρκείας) τότε θα μπορούμε να μιλάμε και για την κούπα του πρωταθλητή.

Φέτος πιστεύω ο στόχος είναι το τσου λου.Αλλά και τρίτος να βγω δε με χαλάει.
Τσου λου δύσκολα. Δεν θα σε αφήσουν΄όσο καλά και να παίξεις.
Bonjour

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τσου λου δύσκολα. Δεν θα σε αφήσουν΄όσο καλά και να παίξεις.
Bonjour

ρε θα μας τρελλάνεις;
επειδή δε χάνει και βάζει γκολ στο 87 παίζει καλά;

τα ίδια έκανε και ο βάζελας επί τεσσέιρο......
αργά, ή γρήγορα το μοντέλο αυτό καταρρέει.
Του Σάντος τα μαγαζιά κάπου το Γενάρη καταρρέουν σε 3 συνεχόμενα παίγνια....
και μετά πάλι στο δευτερότριτο κυνήγι μένει ο απρωτάθλητος.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Καλημέρα.

Έχεις τα δίκια σου σε αυτό. Δύσκολα να μείνουν εκτός τσου λου βαζελος και γαυρος.

ειναι καποιες μυστηριώδεις δυναμεις που οδηγουν τις ομαδες του τιμημένου (και αδικημενου) βορρα εκτος τσου λου.
το Αθηναικό κατεστημενο θα φταιει, κανει μαγια στους παικτες σας και δεν σκοραρουν....

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε θα μας τρελλάνεις;

πέρασε ο γενάρης πάντως.
Προχτές δεν παίξαμε καλά. Το ότι το πήραμε όμως δείχνει κάτι. Σε παλιότερες χρονιές εχτές θα χάναμε.
Το επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι το διπλό στον ηρακλή. Έχω δυσμενή παράδοση εκεί.

ΌΠως προείπα πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Στόχος είναι το τσου λου αλλά κυρίως η τρίτη θέση. Να βγούμε δλδ στα πλέυ οφ πάνω από αεκ. Αυτό θα είναι μεγάλο βήμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι καποιες μυστηριώδεις δυναμεις που οδηγουν τις ομαδες του τιμημένου (και αδικημενου) βορρα εκτος τσου λου.
το Αθηναικό κατεστημενο θα φταιει, κανει μαγια στους παικτες σας και δεν σκοραρουν....

χαλαρά....
ενίοτε όταν πετάνε τσιμεντόλιθους, εισβάλλουν και στο γήπεδο και χειροδικούν σε παίκτες της αντίπαλης ως δια μαγείας το κατεστημένο της Αθήνας δεν τους τιμωρεί ποτέ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε θα μας τρελλάνεις;

Χθες ηταν για τον πουτσο. Με τον γαύρο έπαιξαν καλά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πέρασε ο γενάρης πάντως.
Προχτές δεν παίξαμε καλά. Το ότι το πήραμε όμως δείχνει κάτι. Σε παλιότερες χρονιές εχτές θα χάναμε.
Το επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι το διπλό στον ηρακλή. Έχω δυσμενή παράδοση εκεί.

ΌΠως προείπα πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Στόχος είναι το τσου λου αλλά κυρίως η τρίτη θέση. Να βγούμε δλδ στα πλέυ οφ πάνω από αεκ. Αυτό θα είναι μεγάλο βήμα

πρώτα να καθορίζεις στόχους με βάση τις δυνατότητες της ομάδας.
συγκριτικά με ΑΕΚ ποιοτικά είσαι χειρότερος.
Σε πλέι οφ με ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες και χωρίς τα εξωαγωνιστικά προβλήματα άμα πάρεις ένα χι να είσαι φχαριστημένος.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κάτσε ρε μεγάλε. Δεν είδες πέρσι τις σφαγές στα πλέυ οφ;;;; Είδαν ότι ίσως μπορέσω να πετάξω βάζελο από σεντόνι και δεν με άφησαν. Εντάξει βγάλτε τις παρωπίδες και κοιτάξτε τα πράγματα ως έχουν. το γκολ του νιονιου γιατί το ακύρωσαν εχτές; Στο χαριλάου γιατί δεν βγήκε ο λαζαράκος με κόκκινη στην αγκωνιά;;;;; Απλά πράγματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χθες ηταν για τον πουτσο. Με τον γαύρο έπαιξαν καλά.

όταν παίζεις καλά  σημαίνει να παίζεις για διπλό.

ο παοκ ποτέ δεν έπαιζε μέχρι τώρα για νίκη.
πλην του παιγνίου με άρη σε όλα τα άλλα κλέβει αποτέλεσμα. Ετσι ακριβως είχε ξεκινήσει και ο γάβρος και κάποια στιγμή κατέρευσε. η βαθμλογία του παοκ είναι πλασματική. 8 πόντους τους έχει πάρει χωρίς οι ίδιοι να το πιστεύουν. 

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πρώτα να καθορίζεις στόχους με βάση τις δυνατότητες της ομάδας.
συγκριτικά με ΑΕΚ ποιοτικά είσαι χειρότερος.
Σε πλέι οφ με ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες και χωρίς τα εξωαγωνιστικά προβλήματα άμα πάρεις ένα χι να είσαι φχαριστημένος.
Το γνωρίζω ότιποιοτικά είμαι χειρότερος. Όμως έχω πολύ καλύτερη ομάδα.
Και απο γαύρο βάζελο είμαι πολύ χειρότερος. Με τον γαύρο όμως είμαι σε 20 παιχνίδια ισόβαθμος. Ο βάζελος με περνα μόλις 6 βαθμούς με σπρώξιμο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάτσε ρε μεγάλε. Δεν είδες πέρσι τις σφαγές στα πλέυ οφ;;;; Είδαν ότι ίσως μπορέσω να πετάξω βάζελο από σεντόνι και δεν με άφησαν. Εντάξει βγάλτε τις παρωπίδες και κοιτάξτε τα πράγματα ως έχουν. το γκολ του νιονιου γιατί το ακύρωσαν εχτές; Στο χαριλάου γιατί δεν βγήκε ο λαζαράκος με κόκκινη στην αγκωνιά;;;;; Απλά πράγματα.

σιγά μην έχεις παράπονο φέτος από το ζμπρώξιμο που σε κάνουν ρε.
αυτό μου τη σπάει με σας. ό,τι και να σας δίνουν μονίμως στην κλαψομούνα είστε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο βάζελος με περνα μόλις 6 βαθμούς με σπρώξιμο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στο ματς με Αστέρα θα ήμουνα αλλους 2 πόντους μπροστά με το πέναλτι μαρς που δε μου δωκε.
στο ματς με άρη εάν δεν ήταν ο τζόρβ θα βγάζαμε ντιβιντι πάλι.
στο μάτς με γάβρο το πρώτο γκολ προέρχεται από σταμάτημα του Σισέ σε κόντρα φάτσα με το τέρμα με οφσάιντ που ούτε ο Καζναφέρης δε θα έδινε.
συνεχίστε να μας διασκεδάζετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom