Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μερσι αδερφεΟτι θελει ο συμπολιτης.
Αγιες μερες τωρα.
μερσι αδερφεΟτι θελει ο συμπολιτης.
Αγιες μερες τωρα.
τα 2 τελευταια παιχνιδια μας δεν τα κερδισαμε?και με αντιπαλους που μαχονται για τη σωτηρια τους οπως εσεις!απλα ανηκετε στην Α2!ακομη και να κερδισουμε, θα μας τα πρηξουν οτι μας εδωσαν το ματς.
ασχετα οτι μεχρι τωρα επαιζαν για το κυρος και τη φανελα τους.
αν ειναι να πεσουμε ας πεσουμε, δε θα πεθανουμε κιολας
τα 2 τελευταια παιχνιδια μας δεν τα κερδισαμε?και με αντιπαλους που μαχονται για τη σωτηρια τους οπως εσεις!απλα ανηκετε στην Α2!
Παίξτε όπως παίξατε και στα προηγούμενα παιχνίδια.ο παοκ θα πεσει απο τον Πανελουδη,οι υπολοιποι(χωρις να ειναι τελειως ανευθυνοι)απλα προσπαθησαν να πεταξουν σανιδα σωτηριας στον πνιγμενο.Παντως σιγουρα δε θα σας ριξει ο Αρης που θα παιξει ενα ματς σαν ολα τα αλλα.Προσωπικα,δε θα ηθελα τον παοκ στην Α2 οσο κι αν δε το πιστευετε μερικοι,αλλα για λογους καθαρα εξωαγωνιστικους τη θελω αυτη τη νικη οσο ποτε.Γιατι ο λαος σας καταλαβαινει τα λαθη του μονο οταν παθει κατι παρομοιο και υπαρχει και το ρητο"ροδα ειναι και γυριζει"
Τι λες τωρα,θα χασουμε απο ομαδα που συνετριβει απο Ρεθυμνο το οποιο κερδισαμε παιζοντας μονο 5 λεπτα και δε θα κατηγορησουμε τους παιχτες μας?Ειναι δεδομενο οτι η διαφορα μας ειναι καμποσα επιπεδα και το οτι θα εχει πολυ κοσμο δεν ειναι σιγουρο οτι θα αποβει υπερ σας.Προσωπικα μια τυχον ηττα θα σημαινει παρα πολλα για την αξιοπιστια της ομαδας μου.Παίξτε όπως παίξατε και στα προηγούμενα παιχνίδια.
Αλλά αν χάσετε μη γυρίσετε να πείτε ούτε ότι μας σώσατε ούτε να κατηγορήσετε τους παίκτες σας.
Η ομάδα μας αγωνιστηκα δεν τραβάει αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα από το αποτέλεσμα ενός αγώνα μπορεί να σωθεί.Με τον κόσμο και τη φανέλα πορούμε να κερδίσουμε, αλλά όπως ξαναείπα και να πέσουμε η ζωή δε σταματάει εδώ
ολα τα ματς κερδίζονται και όλα χάνονται και ειδικά όταν μια ομάδα παίζει την κατηγορία και η άλλη είναι αδιάφορηΤι λες τωρα,θα χασουμε απο ομαδα που συνετριβει απο Ρεθυμνο το οποιο κερδισαμε παιζοντας μονο 5 λεπτα και δε θα κατηγορησουμε τους παιχτες μας?Ειναι δεδομενο οτι η διαφορα μας ειναι καμποσα επιπεδα και το οτι θα εχει πολυ κοσμο δεν ειναι σιγουρο οτι θα αποβει υπερ σας.Προσωπικα μια τυχον ηττα θα σημαινει παρα πολλα για την αξιοπιστια της ομαδας μου.
δεν ξέρω αν σας το είπανε αλλά αυτή η ομάδα, με το ίδιο υλικό, στο ίδιο γήπεδο κέρδισε τον ολυμπιακο, από τον οποίο αν θυμάμαι καλά χάσατε τρεις φορές φέτος.κοιτα,ειναι γεγονος οτι η παραμονη σας εξαρταται απο τις προθεσεις των παιχτων μας και μονο,για αυτο κοιταξτε να συμπεριφερθειτε με ευπρεπεια.Αν τους προκαλεσετε,τοτε κανενας Πανελουδης δε θα σας φταιει...Αυτο ισχυει και για τους διοικουντες που απ'ο,τι βλεπω εχουνε χασει τη μπαλλα με οσα λενε το τελευταιο μηνα(απο Λαρισα και μετα)
δε διαφωνω για την ποιοτητα της ομαδας, αλλα ξαναλεω οτι ολοι οι αγωνες δεν εχουν το ιδιο ειδικο βαρος και οτι αν κερδισουμε θα ειναι απλα επειδη το θελουμε πολυ περισσοτερορε ντοπες 0-3 στο ημιχρονο; ε ρε Σουλι
pakara αυτη η ομαδα κερδισε τον Ολυμπιακο αλλα μην ξεχνας τι πιπες εχει κανει αλλιως δεν θα ηταν σε αυτη την θεση
4-3Εμενα μου μυριζει ασσος το παιχνιδι.Για να δουμε. Αθανατη Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!
Γιατι?????κανει μαγικα ο ταλος?4-3
Ποιός είσαι αγόρι μου?
Ο talos?