Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ότι είστε κομπλεξικοί το γνωρίζω. Αλλά τόσο πολύ ώστε να μην παραδέχεστε τα αυτονόητα όχι. Είναι σαν να λέω εγώ ότι δεν ήταν πεναλντι το δικό σας μέσα στον βάζελο. Θα γινόμουν αξιολύπητος. Όπως και εσείς τώρα

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
γαύρε ένοια σου και αυτά που ήξερες με τις γκαγκατσίλες και τη Κοκκαλοκρατία,να παίρνεις τα μάτς,ξέχασέ τα.50-50 θα σε παίξουνε και με αυτά τα χάλια που χεις θα φτύσεις αίμα να νικήσεις το φετινό φιλόδοξο Πάοκ που σε πλησιάζει.
Ειλικρινά εύχομαι στα play of να σας ξεπεράσει ο Πάοκ κι Άρης και δεν θα είναι δίολου απίθανο.

Γιατί έχεις καλύτερη ομάδα?Θα πάρεις βαθμούς στο Βιγκελίδης και στη Τούμπα?? :2funny: :2funny: :2funny:

Ιντερτότο του χρόνου ο γαυράκος...

Όλοι μαζί ενωμένοι να αποτελειώσουμε τον ανύπαρκτο που τόσο καιρό μας είχε πρήξει τ αρχίδια με τα "άντε γεια" και τις αδικίες. :zfuck:

Επισκέπτης
γαύρε ένοια σου και αυτά που ήξερες με τις [size=15pt]γκαγκατσίλες[/size] και τη Κοκκαλοκρατία,να παίρνεις τα μάτς,ξέχασέ τα.50-50 θα σε παίξουνε και με αυτά τα χάλια που χεις θα φτύσεις αίμα να νικήσεις το φετινό [size=15pt]φιλόδοξο Πάοκ[/size] που σε πλησιάζει.
Ειλικρινά εύχομαι στα play of να σας ξεπεράσει ο Πάοκ κι Άρης και δεν θα είναι δίολου απίθανο.

Γιατί έχεις καλύτερη ομάδα?Θα πάρεις βαθμούς στο Βιγκελίδης και στη Τούμπα?? :2funny: :2funny: :2funny:

Όλοι μαζί ενωμένοι να αποτελειώσουμε τον ανύπαρκτο που τόσο καιρό μας είχε πρήξει τ αρχίδια με τα "άντε γεια" και τις αδικίες. :zfuck:

Το ότι αυτοαναιρείσαι στην ίδια πρόταση το έχεις πάρει γραμμή ή όχι??

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Το ότι αυτοαναιρείσαι στην ίδια πρόταση το έχεις πάρει γραμμή ή όχι??

αλλιώς το εννόησα εγώ "πανέξυπνε" ,αλλά δε το πιασες.Του γκαγκάτση τα συμφέροντα έχουν αλλάξει απο άλλες χρονιές που ευνοούσαν το Γαύρο. Βάλε λίγο και το μυαλό σου να δουλέψει.Μη ζητάς το κάστανο καθαρισμένο για να το φάς...

Επισκέπτης
αλλιώς το εννόησα εγώ "πανέξυπνε" ,αλλά δε το πιασες.Του γκαγκάτση τα συμφέροντα έχουν αλλάξει απο άλλες χρονιές που ευνοούσαν το Γαύρο. Βάλε λίγο και το μυαλό σου να δουλέψει.Μη ζητάς το κάστανο καθαρισμένο για να το φάς...

Αν είναι να δουλέψει το μυαλό μου σαν το δικό σου (λέμε τώρα) άστο καλύτερα!!

Μήπως θες να κάτσουμε να χάσουμε κιόλας την Κυριακή για να ρίξεις το κατεστημένο του Κόκκαλη και να μας επιβάλεις ο δικό σου??
Άσε φιλαράκο δεν ψωνίζουμε,αν θες συστρατεύσεις άντε αλλού,εμείς για πάρτη μας.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Αν είναι να δουλέψει το μυαλό μου σαν το δικό σου (λέμε τώρα) άστο καλύτερα!!

Μήπως θες να κάτσουμε να χάσουμε κιόλας την Κυριακή για να ρίξεις το κατεστημένο του Κόκκαλη και να μας επιβάλεις ο δικό σου??
Άσε φιλαράκο δεν ψωνίζουμε,αν θες συστρατεύσεις άντε αλλού,εμείς για πάρτη μας.

αν κρίνω απ το avatar σου είσαι Αρειανός. Μάλιστα...εγώ για τα μεταξύ μας θα μιλήσω τη Κυριακή το βράδυ..Μη κλαίς μόνο μετά για διαιτησίες όπως με το πέναλτυ που δε σου δώθηκε στο ΟΑΚΑ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
άντε και τώρα η πουτάνα του Πειραιά...πάρτε θετικό αποτέλεσμα να τον αποτελειώσουμε(τον ανύπαρκτο) και μεις(πανάθα) άν έχουμε μεγάλη διαφορά βαθμών μέχρι τότε, θα σας δώσουμε ένα Χ στο ΟΑΚΑ,να χετε και προβάδισμα στα playof απο τους ανυπαρκτους  ;)
ρε αντονιονι?? :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν κρίνω απ το avatar σου είσαι Αρειανός. Μάλιστα...εγώ για τα μεταξύ μας θα μιλήσω τη Κυριακή το βράδυ..Μη κλαίς μόνο μετά για διαιτησίες όπως με το πέναλτυ που δε σου δώθηκε στο ΟΑΚΑ.
Αν καταλαβα καλα δηλαδη,θες να φαμε σφαγη και να κανουμε και μοκο?Μαλιστα,σωστος ο παιχτης...

Επισκέπτης
Είτε εσύ το πάρεις είτε ο γαύρος το ίδιο και το αυτό.
Σιχάματα είστε και οι 2 γιατί όταν γαμάτε το κάνετε με ξένα αρχίδια σε αντίθεση με μένα που το κάνω με τα δικά μου.
Δεν πα να σφυρίζουν τα κοράκια σου πένελτι από την άλλη πλευρά του γηπέδου,δεν πα να τα χτυπάνε οοι ίδιοι κατ'επανάληψη,δεν πα να κρατάνε 20' καθυστέρηση,αν εγώ είμαι μάγκας όπως στο ματς με το γαύρο θα σας γαμήσω κι εσάς και τη διαιτησία.
Και μη μιλάς εσύ για κλάψα για τη διαιτησία γιατί γίνεσαι τουλάχιστον φαιδρός!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γαύρε ένοια σου και αυτά που ήξερες με τις γκαγκατσίλες και τη Κοκκαλοκρατία,να παίρνεις τα μάτς,ξέχασέ τα.50-50 θα σε παίξουνε και με αυτά τα χάλια που χεις θα φτύσεις αίμα να νικήσεις το φετινό φιλόδοξο Πάοκ που σε πλησιάζει.

[glow=red,2,300]Όλοι μαζί ενωμένοι[/glow] να αποτελειώσουμε τον ανύπαρκτο που τόσο καιρό μας είχε πρήξει τ αρχίδια με τα "άντε γεια" και τις αδικίες. :zfuck:

Φιλαρακι μπερδευεσαι.... δεν υπαρχει "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ"...... ο καθενας για την παρτη του ειναι, ανταγωνισμος ειναι, δυστυχως αθεμιτος αλλα παραμενει ανταγωνισμος.......

Αυτα τα ολοι μαζι και τα συνεταιριλικια και τα κουμπαριλικια και τα ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΛΙΚΙΑ.... εκει στους αλλους.... στους [glow=red,2,300]διπλανους.[/glow].... τους μακεδονομαχους ντε..... ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟΙ........

......αλλα τι λεω.... στο thread των "διπλανων" ειμαστε!!!!!!!!!  :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είτε εσύ το πάρεις είτε ο γαύρος το ίδιο και το αυτό.
Σιχάματα είστε και οι 2 γιατί όταν γαμάτε το κάνετε με ξένα αρχίδια σε αντίθεση με μένα που το κάνω με τα δικά μου.
Δεν πα να σφυρίζουν τα κοράκια σου πένελτι από την άλλη πλευρά του γηπέδου,δεν πα να τα χτυπάνε οοι ίδιοι κατ'επανάληψη,δεν πα να κρατάνε 20' καθυστέρηση,αν εγώ είμαι μάγκας όπως στο ματς με το γαύρο θα σας γαμήσω κι εσάς και τη διαιτησία.
Και μη μιλάς εσύ για κλάψα για τη διαιτησία γιατί γίνεσαι τουλάχιστον φαιδρός!

+ ΑΠΕΙΡΟ.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γιατι τοσος πανικος ρε?
μολις επεστρεψα απο τα σερρας....πολυ καλη εκδρομη κ η ομαδα πηρα την νικη.
δεν ακουσατε ρε αρειανα τον μεγα κοουτς σας?
το ποδοσφαιρο ειναι ενα παιχνδι στο οποιο αλλες φορες σε αδικουν αλλες σε ευνοουν....ξεκωλατε λοιπον κ δειτε τα χαλια σας.
καλο βραδυ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
γιατι τοσος πανικος ρε?
μολις επεστρεψα απο τα σερρας....πολυ καλη εκδρομη κ η ομαδα πηρα την νικη.
δεν ακουσατε ρε αρειανα τον μεγα κοουτς σας?
το ποδοσφαιρο ειναι ενα παιχνδι στο οποιο αλλες φορες σε αδικουν αλλες σε ευνοουν....ξεκωλατε λοιπον κ δειτε τα χαλια σας.
καλο βραδυ
ντεκερ, ποσα κομματια ησασταν;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι να σου πω ρε φιλε....πρεπει να ταν καμια 5 χιλιαδες αν κρινω απο τις κερκιδες που ειχαν ανοιξει κ ισως λιγο περισσοτερο
παπαζογλου κιλερ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραια το παστελωσε ο παπαζογλου
αλλα τα σερρας σας πιεσαν αρκετα
και το δευτερο δεν ηταν οφ-σαιντ
η απουσια το παμπλο φανηκε εντονα
ΚΑΛΟΣ παικτης τελικα
ο εντινιο αλλου παταει
αλλου βρισκεται ακομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom