Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

Άρης εναντίον... Άρη

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009, 20:47

Επίθεση στο λεωφορείο που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους πραγματοποίησαν οι οπαδοί του Άρη, πιστεύοντας πως το συγκεκριμένο όχημα μεταφέρει τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Πέτρες, ξύλα και βεγγαλικά δέχθηκε το λεωφορείο των κιτρινόμαυρων, και οι επιθέσεις σταμάτησαν μόνο όταν συνειδητοποίησαν πως στα παράθυρα έκανε έκκληση για παύση των επεισοδίων η δική τους ομάδα!

:uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:
και τι σχεση εχει αυτο με τον ΠΑΟΚ; :think:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κου κου τζα......

Συνημμένα

• 930.jpg
    930.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 29

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τι βλάκες είναι αυτοί οι γείτονες. Ακόμη μυαλό δεν έβαλαν. Κέρδισαν δικαιότατα και με μπαλάρα μάλιστα τον ακατανόμαστο (όπως έκαναν και τα Σέρρας  :grin: ) και βγήκε ο τζιοβάννε κόντε και μιλάει για τσαμπιονς λιγκ. Ρε πάλι γλωσσίτσα:;;;;; Η ιστορία δε τον έχει μάθει ότι δεν του βγαίνει σε καλό;;;;

Σοβαρά πάντως συχγαρητήρια στο ερπετό γαι τη νίκη του. Τη ξεφτύλλισε τη δαφνοστεφανωμένη αδερφή του πειραιά και με φουλ κόντρα διαιτησία.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε τι βλάκες είναι αυτοί οι γείτονες. Ακόμη μυαλό δεν έβαλαν. Κέρδισαν δικαιότατα και με μπαλάρα μάλιστα τον ακατανόμαστο (όπως έκαναν και τα Σέρρας  :grin: ) και βγήκε ο τζιοβάννε κόντε και μιλάει για τσαμπιονς λιγκ. Ρε πάλι γλωσσίτσα:;;;;; Η ιστορία δε τον έχει μάθει ότι δεν του βγαίνει σε καλό;;;;

Σοβαρά πάντως συχγαρητήρια στο ερπετό γαι τη νίκη του. Τη ξεφτύλλισε τη δαφνοστεφανωμένη αδερφή του πειραιά και με φουλ κόντρα διαιτησία.
Πηρες αντικομπλεξικα χαπια εσυ?Πως ξεφυγες?Εστω και καθυστερημενα ειπες την αληθεια,οσο για τον Κοντη,δεν τον ακουσα,αλλα κατανταει γραφικος με τις δηλωσεις του,με εχει κουρασει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πηρες αντικομπλεξικα χαπια εσυ?Πως ξεφυγες?Εστω και καθυστερημενα ειπες την αληθεια,οσο για τον Κοντη,δεν τον ακουσα,αλλα κατανταει γραφικος με τις δηλωσεις του,με εχει κουρασει.
ρε συ βγηκαν κ ειπαν οτι χτυπανε τριτη θεση ανετα μετα απο αυτην την νικη.....οκ,παιξατε μπαλαρα,αλλα μην το γαματε με μια νικη.χαμηλα η μπαλιτσα κυριε κοντη μην γινεις ρομπα παλι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε συ βγηκαν κ ειπαν οτι χτυπανε τριτη θεση ανετα μετα απο αυτην την νικη.....οκ,παιξατε μπαλαρα,αλλα μην το γαματε με μια νικη.χαμηλα η μπαλιτσα κυριε κοντη μην γινεις ρομπα παλι
Ενταξει,αυτα παραδεξου παντως οτι τα ακους μονο απο τον Κοντη,κανεις αλλος δεν μιλαει ετσι στην ομαδα,κι εγω τρελλαθηκα με την εμφανιση γιατι πολυ απλα δεν την περιμενα,ειδικα με τον γαβρο,εδω σερνομασταν πριν 1 εβδομαδα με την τριπολη,ωστοσο περιμενω να δω συνεχεια και οχι λογια.Ετσι σκεφτονται πιστευω οι περισοτεροι Αρειανοι.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ενταξει,αυτα παραδεξου παντως οτι τα ακους μονο απο τον Κοντη,κανεις αλλος δεν μιλαει ετσι στην ομαδα,κι εγω τρελλαθηκα με την εμφανιση γιατι πολυ απλα δεν την περιμενα,ειδικα με τον γαβρο,εδω σερνομασταν πριν 1 εβδομαδα με την τριπολη,ωστοσο περιμενω να δω συνεχεια και οχι λογια.Ετσι σκεφτονατι πιστευω οι περισοτεροι Αρειανοι.
κ ο τερματοφυλακας σου βγηκε κ το ειπε......οτι πατε χαλαρα για τριη θεση....τεσπα,δεν κολλαω σ αυτα ετσι κ αλλιως μερικοι εχουν αποδειξει οτι ζουν στον κοσμο τους π.χ κοντης
οτι παιξατε μπαλα παιξατε,το ειπα κ χθες,απλα περιμενετε να δειτε την συνεχεια γιατι με την πρωτη στραβη τι θα λετε?οτι τα γαμησε ολα ο κουπερ?
εσεις την επιτυχια την ριχνετε στον κουπερ κ την αποτυχια στη διαιτισια κ οχι στις αδυναμιες σας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κ ο τερματοφυλακας σου βγηκε κ το ειπε......οτι πατε χαλαρα για τριη θεση....τεσπα,δεν κολλαω σ αυτα ετσι κ αλλιως μερικοι εχουν αποδειξει οτι ζουν στον κοσμο τους π.χ κοντης
οτι παιξατε μπαλα παιξατε,το ειπα κ χθες,απλα περιμενετε να δειτε την συνεχεια γιατι με την πρωτη στραβη τι θα λετε?οτι τα γαμησε ολα ο κουπερ?
εσεις την επιτυχια την ριχνετε στον κουπερ κ την αποτυχια στη διαιτισια κ οχι στις αδυναμιες σας
Την διατησια την ειδες προχθες σε ολο της το μεγαλειο,δε χρειαζεται να στο πω εγω,εχεις ματια και βλεπεις απο μονος σου,απλα σσε αλλα ματς δεν δικαιουμασταν να φωναζουμε γιατι και η αποδοση μας δεν ηταν αναλογη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Την διατησια την ειδες προχθες σε ολο της το μεγαλειο,δε χρειαζεται να στο πω εγω,εχεις ματια και βλεπεις απο μονος σου,απλα σσε αλλα ματς δεν δικαιουμασταν να φωναζουμε γιατι και η αποδοση μας δεν ηταν αναλογη.
δεν ειδα το παιχνιδι για να ξερω απλα εμαθα οτι γινατε τρελοι κολοτουμπες.....δεν σας εδωσαν χερι παρομοιο με αυτο που πηρε ο ΠΑΟΚ κ ξαφνικα βγηκαν ολοι κ φωναζουν για το πεναλντυ ενω πριν απο ενα μηνα ολοι κλαιγατε....ε ρε γελια.η μπαλα ομως μπαλα.αααααααα,κ ο φιλος σας ο κοντης βγηκε κ ειπε οτι ηταν πεναλνυ,οπως το πιστευω κ εγω,αλλα τωρα δεν ειναι πλεον παγκοσμια πρωτοτυπια?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν ειδα το παιχνιδι για να ξερω απλα εμαθα οτι γινατε τρελοι κολοτουμπες.....δεν σας εδωσαν χερι παρομοιο με αυτο που πηρε ο ΠΑΟΚ κ ξαφνικα βγηκαν ολοι κ φωναζουν για το πεναλντυ ενω πριν απο ενα μηνα ολοι κλαιγατε....ε ρε γελια.η μπαλα ομως μπαλα.αααααααα,κ ο φιλος σας ο κοντης βγηκε κ ειπε οτι ηταν πεναλνυ,οπως το πιστευω κ εγω,αλλα τωρα δεν ειναι πλεον παγκοσμια πρωτοτυπια?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι 2 φασεις δεν εχουν καμια σχεση η μια με την αλλη,δες τες πρωτα και συγκρινε,τεσπα,την κανω,καλο βραδυ και δεν θελω κομπλεξ,ετσι?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ορμομενος με τι το λες αυτο εσ?ενα ς οπαδος της προπαγανδοκοντης α.ε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πω πω φιλε θεικο
ο κοντης κανει κοντιες
δεν φταιω εγω ρε συ
αλλα δεν με ειπες
τα λεφτα απο τα κυλικεια που ειναι οεο;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πω πω φιλε θεικο
ο κοντης κανει κοντιες
δεν φταιω εγω ρε συ
αλλα δεν με ειπες
τα λεφτα απο τα κυλικεια που ειναι οεο;
οπου κ οι μετοχες μας....στο συρταρι ου θεου....
μην αρχιζεις με τις μπουτικ κ με τα χαζα....μπορεις να ενημερωθεις απο ρεπορτερ του ΠΑΟΚ η απο την ιδια την παε.παρε μετοχες κ ζητα οτι θες μιας κ θα εισαι μετοχος.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οπου κ οι μετοχες μας....στο συρταρι ου θεου....
μην αρχιζεις με τις μπουτικ κ με τα χαζα....μπορεις να ενημερωθεις απο ρεπορτερ του ΠΑΟΚ η απο την ιδια την παε.παρε μετοχες κ ζητα οτι θες μιας κ θα εισαι μετοχος.
σιγα μην ειμαι και μετοχος.....
να μου τα παιρνει ο θειος;;;;;;
αφου εγω ειμαι ανταγωνιστικη ομαδα με τον γαυρο και οχι θυγατρικη του
οπως ο μπαοκ
δεν με συμφερει ρε συ
αλλωστε ο οπαδοπατερα σας μακης μαναβης
χαραξε τον δρομο:

Συνημμένα

• w.jpg
    w.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 14

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σιγα μην ειμαι και μετοχος.....
να μου τα παιρνει ο θειος;;;;;;
αφου εγω ειμαι ανταγωνιστικη ομαδα με τον γαυρο και οχι θυγατρικη του
οπως ο μπαοκ
δεν με συμφερει ρε συ
αλλωστε ο οπαδοπατερα σας μακης μαναβης
χαραξε τον δρομο:
βασικα κ γω ανταγωνιστικη με τον γαυρο ειμαι κ οχι μαζι σας γιατι πολυ απλα εισαστε πολυ μικρη ομαδα για μενα κ να μην τα ξαναλεμε.τοσα χρονια ατιτλοι κ θελετε να λεγεστε κ ανταγωνιστικη ομαδα?
εμαθα κ ενα ανεκδοτο..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
βασικα κ γω ανταγωνιστικη με τον γαυρο ειμαι κ οχι μαζι σας γιατι πολυ απλα εισαστε πολυ μικρη ομαδα για μενα κ να μην τα ξαναλεμε.τοσα χρονια ατιτλοι κ θελετε να λεγεστε κ ανταγωνιστικη ομαδα?
εμαθα κ ενα ανεκδοτο..
ακου να σου πω και εγω ενα αλλο
15 χρονια εχετε να νικησετε τον γαυρο..... :-
μα απο που προκυπτει οτι τον ανταγωνιζεσθαι :huh:
ειστε και  10 ποντους πισω στην βαθμολογια
απο που προκυπτει οτι ειστε ανταγωνιστικη ομαδα :huh: :huh: :huh:
ελα χριστε και παναγια.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom