You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παντα αυτη την αποψη ειχα και παντα θεωρουσα την διοικηση μας πολυ καλη μονο επειδη συσπειρωσε τον κοσμο και δεν εκλεβε.Μας εσωσε πριν απο 2,5 χρονια και εχει βαλει τις βασεις για να γινει το επομενο βημα.Αρκει να κοψουν κωλους.1.Νατα νατα...... παει ο μεγκαλος τοντωρας, ο επαναστση κετς ναουμ.... επιπτωσα......
2.Και το εργο του τρισμεγιστου τιτανοτεραστιου σκαουτερ πχιος θα το συνεχισει???
Τωρα για τον Ζηση,αυτα τα λεφτα ειχε, αυτους εφερε.Δεν ειναι Κοντης με τα γαματα κονε στην Ισπανια και Λατινικη Αμερικη
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
παντα αυτη την αποψη ειχα και παντα θεωρουσα την διοικηση μας πολυ καλη μονο επειδη συσπειρωσε τον κοσμο και δεν εκλεβε.Μας εσωσε πριν απο 2,5 χρονια και εχει βαλει τις βασεις για να γινει το επομενο βημα.Αρκει να κοψουν κωλους.
Τωρα για τον Ζηση,αυτα τα λεφτα ειχε, αυτους εφερε.Δεν ειναι Κοντης με τα γαματα κονε στην Ισπανια και Λατινικη Αμερικη
Καλα, οταν αρχισουν να σκανε προς τα εξω τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ της παε, θα δεις σε ΤΙ ΒΑΣΗ σας εβαλε για το επομενο και το προηγουμενο βημα..... το οτι συσπειρωσε το ονομα ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ δεν το αμφισβητει κανεις (μαζι με τη στηριξη την αμεριστη εως υποπτη των μμε), το οτι δεν εκλεβε επισης πιθανο ειναι...... αλλα το οτι παρεμενε πιεστικα διοικηση πρωτοδικειου ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ..... οπως επισης οτι την εκανε ΤΩΡΑ με νεα κυβερνηση και πιθανη αλλαγη στα κοζια σε σχεση με τα χρεη σας.....ιδωμεν.....
Δεν πιστευω να θεωρεις οτι εχεις μικροτερο μπατζετ απο μενα...... φτανει πια η καραμελα και η κοροιδια, τοσα ειχε τετοιους εφερε...... αυτους μπορουσε, αυτους εφερε...... ακου εκει, ο ζησουκος μανατζερ.....
Πως γινεται ολοι να ξερουν για τα χρεη του Παοκ ποσα ειναι ακριβως, που χρωσταμε , σε ποιους χρωσταμε , παγωμενα , ξεπαγωμενα , Nofrost , με αποψυξη , χωρις αποψυξη αλυτο μυστηριο βρε παιδι μου!!!
Αμα ρωτησεις παοκτσακι ποσα χρωσταμε θα σε πει ΠΟΛΛΑ....Αφου δεν ξερει τι να σου πει;
Αμα ρωτησει κανενα συμπολιτη ομως ακομα και αποδειξεις μπορει να σου φερει...ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ...ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ!!!
Ημαρτον δηλαδη.
Αμα ρωτησεις παοκτσακι ποσα χρωσταμε θα σε πει ΠΟΛΛΑ....Αφου δεν ξερει τι να σου πει;
Αμα ρωτησει κανενα συμπολιτη ομως ακομα και αποδειξεις μπορει να σου φερει...ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ...ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ!!!
Ημαρτον δηλαδη.
εχετε συνηθίσει την πρωτια στην πολη με 2 φορες σε 15 χρονια;;;;;;;Χαλάρωσε τρελό αγόρι και μην μου συγχίζεσαι. Η κατρακύλα μόλλις άρχισε. Έχεις πολύ δρόμο ακόμα. Μην ανησυχείς πάντως, θα έχει καλή σκιά κάτω από τ'αρχίδια μας
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι δεν ξερεις;
γενικη συνελευση δεν ειχαμε και εγινε οικονομικος απολογισμος;
20 εκτ τα παγωμενα
αυτα και ασε τους συμπολιτες να χτυπιουνται
γενικη συνελευση δεν ειχαμε και εγινε οικονομικος απολογισμος;
20 εκτ τα παγωμενα
αυτα και ασε τους συμπολιτες να χτυπιουνται
Πως γινεται ολοι να ξερουν για τα χρεη του Παοκ ποσα ειναι ακριβως, που χρωσταμε , σε ποιους χρωσταμε , παγωμενα , ξεπαγωμενα , Nofrost , με αποψυξη , χωρις αποψυξη αλυτο μυστηριο βρε παιδι μου!!!
Ημαρτον δηλαδη.
Πούλα όση τρελίτσα γουστάρεις, δεν αγοράζω. Κυριακή κοντή γιορτή.Θα σε καμαρώσω απο δω και περαεχετε συνηθίσει την πρωτια στην πολη με 2 φορες σε 15 χρονια;;;;;;;
Είναι απλά η αλήθεια φίλτατεΠούλα όση τρελίτσα γουστάρεις, δεν αγοράζω. Κυριακή κοντή γιορτή.Θα σε καμαρώσω απο δω και περα
Ναι βρε τ'αγορι'μ. Απο δω και περα θα σε χαρω. Μην ξεχνας την μεγαλυτερη ξεφτιλα εντος εδρας απο μενα, με τον Αγγελο την γνωρισες (αν θυμαμαι καλα).Είναι απλά η αλήθεια φίλτατε
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποιος Αγγελος;Ναι βρε τ'αγορι'μ. Απο δω και περα θα σε χαρω. Μην ξεχνας την μεγαλυτερη ξεφτιλα εντος εδρας απο μενα, με τον Αγγελο την γνωρισες (αν θυμαμαι καλα).
αυτος που ακουει Αρη και βγαζει σπυρακια;
Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μια από τις τέσσερις νίκες που με έκανες τα τελευταία 12 χρόνια. Και ηταν με τον μπλαχίν.Ναι βρε τ'αγορι'μ. Απο δω και περα θα σε χαρω. Μην ξεχνας την μεγαλυτερη ξεφτιλα εντος εδρας απο μενα, με τον Αγγελο την γνωρισες (αν θυμαμαι καλα).
Πάσο, η μνήμη μου δεν ειναι το φορτε μου. Μην χαλιέσαι όμως. Τα χειρότερα έρχονταιΗ αλήθεια είναι ότι αποτελεί μια από τις τέσσερις νίκες που με έκανες τα τελευταία 12 χρόνια. Και ηταν με τον μπλαχίν.
Επισκέπτης
Πάσο, η μνήμη μου δεν ειναι το φορτε μου. Μην χαλιέσαι όμως. Τα χειρότερα έρχονται
Γεράματα φίλε μου,θα συνηθίσεις!
¨οχι ρε εντάξει. Πήρες χ εκτός με τον βασικό σου αντίπαλο. Δε νομίζω να πέσεις φέτος.Πάσο, η μνήμη μου δεν ειναι το φορτε μου. Μην χαλιέσαι όμως. Τα χειρότερα έρχονται
Απομάκρυνε και συ λίγο το μικρόφωνο από το στοματάκι σου. Σκατόφωνος σαν τον deker¨οχι ρε εντάξει. Πήρες χ εκτός με τον βασικό σου αντίπαλο. Δε νομίζω να πέσεις φέτος.
Κατσε λιγο να βαλω τα γυαλα της πρεσβειωπειας γιατι δεν βλεπω τι γραφειςΓεράματα φίλε μου,θα συνηθίσεις!
Ο καιρός γαρ εγγύς που λέει και ο φίλος μας ο λιακό. Προβλέπω αλλαγή μαζίνιο γύρω στο νοέμβρη. Με 3 συνεχόμενες πούτσες τώρα.Απομάκρυνε και συ λίγο το μικρόφωνο από το στοματάκι σου. Σκατόφωνος σαν τον deker
Ελα ρε μαλάκα δεν ειναι τιποτα, σαν να χεζεις προς τα μεσα. Θα το συνιθήσεις και συ. Άντε λαμόγια την κάνω, καλό Σ/Κ να έχετεΟ καιρός γαρ εγγύς που λέει και ο φίλος μας ο λιακό. Προβλέπω αλλαγή μαζίνιο γύρω στο νοέμβρη. Με 3 συνεχόμενες πούτσες τώρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K