Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/images/Shoot/Football/AEK/Diafora/Afieroma/344_santos.jpg[/img[/URL]]
[size=30pt]
ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ![/size]
[/quote]
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/images/Shoot/Football/AEK/Diafora/Afieroma/344_santos.jpg[/img[/URL]]
[size=30pt]
ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ![/size]
[/quote]
Αγαπητοι συνοπαδοι μου, νομιζω πως στο συγκεκριμενο ζητημα κανετε λαθος...... ο σαντος απλα δηλωσε το Μαιο οτι του χρονου δε θα παιξει play off......ρε τον τσακαλο...... βλεπει το μελλον....... play off γιοκ φετο ναουμ....... αααααχαχαχαχαχαχααααααα.......
Πως μπορεί να κοντράρει ο ΠΑΟΚ ομάδες με τριπλάσιο και τετραπλάσιο μπάτζετ; Μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ανταγωνισμού;
Πάρε διάβασε τι είπε πριν από τρεις μήνες ο "καλύτερος προπονητής"
και μετά μίλα για προπαγανδιστές μικρέ!
λέει καθαρά πως θέλει να σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις. Σε άλλη του συνέντευξη μίλησε για κούπα το 11-12.
1)Πως μπορεί να κοντράρει ο ΠΑΟΚ ομάδες με τριπλάσιο και τετραπλάσιο μπάτζετ; Μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ανταγωνισμού;
2) Εγώ βλέπω την ομάδα να σταθεροποιείται σε ένα υψηλό επίπεδο κοντά σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Άρα στο εξής κάθε χρόνο αυτές οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικούν το πρωτάθλημα[/color], και θα είναι αυτές που θα παλέψουν για τις πρώτες θέσεις. Εμείς θέλουμε να είμαστε κοντά σε αυτές τις τρεις ομάδες.
ασανσέρ.
Λίγο αντιφατικά δεν είναι αυτά τα 2?
http://[URL unfurl="true"]www.econtech.gr/images/products/1117084379-a-ETD.jpg[/img[/URL]]
Ότι πεις για σταθεροποίηση :thumbsup:
[/quote]
;;;
και κατηγορειτε εμας οτι ειμαστε μειωμενης αντιληψης
ο σχεδιασμος μιλα για πρωταθλητισμο οχι για πρωταθλημα
αλλο εαν πηγε στραφι ο σχεδιασμος
κανενας μας,διοικηση και προπονητης, δεν μιλησε ουτε για πρωταθλημα, ουτε για 30 στα 30
αυτα τα λεγατε εσεις περσι
;;;
και κατηγορειτε εμας οτι ειμαστε μειωμενης αντιληψης
ο σχεδιασμος μιλα για πρωταθλητισμο οχι για πρωταθλημα
Εγώ βλέπω την ομάδα να σταθεροποιείται [size=20pt]σε ένα υψηλό επίπεδο κοντά σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Άρα στο εξής κάθε χρόνο αυτές οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικούν το πρωτάθλημα, [/size]
Ελληνικά καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;;
η διοικηση θελει να σταθεροποιηθει η ομαδα στην πρωτη 4αδα με μικρη διαφορα ποντων απο τον πρωτοΔηλαδή κάνεις "πρωταθλητισμό", αλλά στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα...ΟΚ...Whatever...
Άρα θέλει σταθερά έξοδο στο ΟΥΕΦΑ, τόσο για το πρεστίζ όσο κυρίως για τα έσοδα.η διοικηση θελει να σταθεροποιηθει η ομαδα στην πρωτη 4αδα με μικρη διαφορα ποντων απο τον πρωτο
ολα τα αλλα ειναι φαντασιοπληκτες ονειρωξεις των συμπολιτων μας
Οι πηγές μου λένε πως τελειώνει ο Σάντος .
τι πως τον καταντησανΔυστυχώς οι πηγές σου είναι λάθος.
Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ,πώς τον καταντήσανε έτσι....
Και πολλες δικαιολογιεςτι πως τον καταντησαν
ο ΠΑΟΚ εχει καλη ομαδα και θα αρχισει να ρολαρει σε λιγο οταν ερθουν τα αποτελεσματα
ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη εχει κακη ψυχολογια,τραυματισμους και κοντρα διαιτησια
ζουν ακομη αυτοι???Και πολλες δικαιολογιες