Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/images/Shoot/Football/AEK/Diafora/Afieroma/344_santos.jpg[/img[/URL]]
[size=30pt]
ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ![/size]
[/quote]
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/images/Shoot/Football/AEK/Diafora/Afieroma/344_santos.jpg[/img[/URL]]
[size=30pt]
ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ![/size]
[/quote]
Αγαπητοι συνοπαδοι μου, νομιζω πως στο συγκεκριμενο ζητημα κανετε λαθος...... ο σαντος απλα δηλωσε το Μαιο οτι του χρονου δε θα παιξει play off......ρε τον τσακαλο...... βλεπει το μελλον....... play off γιοκ φετο ναουμ....... αααααχαχαχαχαχαχααααααα.......![]()
![]()
![]()
![]()
Πως μπορεί να κοντράρει ο ΠΑΟΚ ομάδες με τριπλάσιο και τετραπλάσιο μπάτζετ; Μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ανταγωνισμού;
Πάρε διάβασε τι είπε πριν από τρεις μήνες ο "καλύτερος προπονητής"![]()
και μετά μίλα για προπαγανδιστές μικρέ!
λέει καθαρά πως θέλει να σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις. Σε άλλη του συνέντευξη μίλησε για κούπα το 11-12.
1)Πως μπορεί να κοντράρει ο ΠΑΟΚ ομάδες με τριπλάσιο και τετραπλάσιο μπάτζετ; Μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ανταγωνισμού;
2) Εγώ βλέπω την ομάδα να σταθεροποιείται σε ένα υψηλό επίπεδο κοντά σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Άρα στο εξής κάθε χρόνο αυτές οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικούν το πρωτάθλημα[/color], και θα είναι αυτές που θα παλέψουν για τις πρώτες θέσεις. Εμείς θέλουμε να είμαστε κοντά σε αυτές τις τρεις ομάδες.
ασανσέρ.
Λίγο αντιφατικά δεν είναι αυτά τα 2?
http://[URL unfurl="true"]www.econtech.gr/images/products/1117084379-a-ETD.jpg[/img[/URL]]
Ότι πεις για σταθεροποίηση :thumbsup:
[/quote]
;;;
και κατηγορειτε εμας οτι ειμαστε μειωμενης αντιληψης
ο σχεδιασμος μιλα για πρωταθλητισμο οχι για πρωταθλημα
αλλο εαν πηγε στραφι ο σχεδιασμος
κανενας μας,διοικηση και προπονητης, δεν μιλησε ουτε για πρωταθλημα, ουτε για 30 στα 30
αυτα τα λεγατε εσεις περσι
;;;
και κατηγορειτε εμας οτι ειμαστε μειωμενης αντιληψης
ο σχεδιασμος μιλα για πρωταθλητισμο οχι για πρωταθλημα
Εγώ βλέπω την ομάδα να σταθεροποιείται [size=20pt]σε ένα υψηλό επίπεδο κοντά σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Άρα στο εξής κάθε χρόνο αυτές οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικούν το πρωτάθλημα, [/size]
Ελληνικά καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;;
η διοικηση θελει να σταθεροποιηθει η ομαδα στην πρωτη 4αδα με μικρη διαφορα ποντων απο τον πρωτοΔηλαδή κάνεις "πρωταθλητισμό", αλλά στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα...ΟΚ...Whatever...
![]()
Άρα θέλει σταθερά έξοδο στο ΟΥΕΦΑ, τόσο για το πρεστίζ όσο κυρίως για τα έσοδα.η διοικηση θελει να σταθεροποιηθει η ομαδα στην πρωτη 4αδα με μικρη διαφορα ποντων απο τον πρωτο
ολα τα αλλα ειναι φαντασιοπληκτες ονειρωξεις των συμπολιτων μας
Οι πηγές μου λένε πως τελειώνει ο Σάντος .
τι πως τον καταντησανΔυστυχώς οι πηγές σου είναι λάθος.
Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ,πώς τον καταντήσανε έτσι....
Και πολλες δικαιολογιεςτι πως τον καταντησαν
ο ΠΑΟΚ εχει καλη ομαδα και θα αρχισει να ρολαρει σε λιγο οταν ερθουν τα αποτελεσματα
ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη εχει κακη ψυχολογια,τραυματισμους και κοντρα διαιτησια
ζουν ακομη αυτοι???Και πολλες δικαιολογιες