AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Sweet home Alabama,και γαμω τα κομματια,τι μου θυμισες τωρα...Και εσύ την αλαμπαμα
Sweet home Alabama,και γαμω τα κομματια,τι μου θυμισες τωρα...Και εσύ την αλαμπαμα
Τι κομμάτια ρε παπάροβιτς? Πίττα είναι? Κόψε ενα και σε μεναSweet home Alabama,και γαμω τα κομματια,τι μου θυμισες τωρα...
Οι γαυροι πρεπει να τραγουδανε sweet home alamana εκει που μας γαμησανε τον κωλο και .....Sweet home Alabama,και γαμω τα κομματια,τι μου θυμισες τωρα...
Τι να κανω,συγκινηθηκα...Τι κομμάτια ρε παπάροβιτς? Πίττα είναι? Κόψε ενα και σε μενα
σε 20 χρονια θα λετε οτι νικησατε στο καραισκακη 1-5 με τρομερο γκολ επειτα απο συνδυασμο μαρκου-σαλπιγγιδη και γεωργιαδηΟι γαυροι πρεπει να τραγουδανε sweet home alamana εκει που μας γαμησανε τον κωλο και .....
ΠΑΟΚ ολε ολε διπλό μες στην κερκίδασε 20 χρονια θα λετε οτι νικησατε στο καραισκακη 1-5 με τρομερο γκολ επειτα απο συνδυασμο μαρκου-σαλπιγγιδη και γεωργιαδη
πλυντε τα κωλαρακια σας ερχεται ο αντωνακης πανωΠΑΟΚ ολε ολε διπλό μες στην κερκίδα
Τραβέλι με ψωλή είναι;;;;;πλυντε τα κωλαρακια σας ερχεται ο αντωνακης πανω
λοιπον καλο απογευμα παω να γαμησω την βουλγαρα γκομενα μου που δηλωνει παοκ φανατικη
παω να γαμησω την βουλγαρα γκομενα μου που δηλωνει παοκ φανατικη
Επεισόδια στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ – Φωτογραφίες
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
Επεισόδια ήταν σε εξέλιξη μέχρι πριν από λίγο στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο φοιτητές της ΔΑΠ δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ για αντίποινα.
Η ιστορία ξεκινάει λίγο πιο πριν όταν ΔΑΠίτες επιτέθηκαν σε ένα οπαδό του ΠΑΟΚ. Ένας φοιτητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο ένας δέχτηκε επίθεση στο κεφάλι και οι υπόλοιποι με αμυχές στο σώμα. Οι άλλοι φοιτητές μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Γεννηματά...
Οι φοιτητές οδηγήθηκαν έξω από το κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, της οποίας ο εσωτερικός χώρος των τραπεζιών δεν γλίτωσε από την επίθεση. Πλέον μετά την κατάσταση αυτή η Βιβλιοθήκη παραμένει κλειστή.
τι αλλο θα δουμε
Παοκτσηδες να δερνουν δαπιτες!
γιατι αυτοι με τις επιλογες που κανει ο σαντος εχουν ομαδα;καλα θα καμουν οι παοκτζηδες να συγκεντρωθουν στο ντερμπι με τον γαυρο,
γιατι θα ειναι για πολλα φασκελα αν δεν καταφερουν να κερδισουν αυτον τον ολυμπιακο σε αυτα τα χαλια
και μαλιστα μεσα στην Τουμπα..
αν δεν μπορουν να παρουν αυτο το παιχνιδι..να το κλεισουν το μαγαζακι..
οχι αλλο Μπαοκ. ;) τουμπεκι μετα.
χαλια ειναι ο γαυρος την τελευταια 5ετιακαλα θα καμουν οι παοκτζηδες να συγκεντρωθουν στο ντερμπι με τον γαυρο,
γιατι θα ειναι για πολλα φασκελα αν δεν καταφερουν να κερδισουν αυτον τον ολυμπιακο σε αυτα τα χαλια
Ποσα χρονια εχεις να κερδισεις το γαυρο εσυ???καλα θα καμουν οι παοκτζηδες να συγκεντρωθουν στο ντερμπι με τον γαυρο,
Όσο κωλοομάδα και να θέλεις να είμαστε εσείς μια ζωή στην από κάτωγιατι αυτοι με τις επιλογες που κανει ο σαντος εχουν ομαδα;
σαρεσει η εικονα της ομαδας σου ως τωρα;;; εσυ πρεπει να εχει φαει πολυ φαπα στην ζωη σου ο τζανετακος του σχολειου πρεπει να ησουνΌσο κωλοομάδα και να θέλεις να είμαστε εσείς μια ζωή στην από κάτω
περσι σε αδικησε ρε γιδι?ρε σεις ο γαυρος κ περσυ ηρθε χαλια εδω πανω,πολυ χειροτερος απ οτι θα ρθει φετος αλλα πηρε το χ....ας μας παει ο Κακος 50-50 κ τοτε να κρινουμε το παιχνιδι
μιλα με κανεναν αλλο σε παρακαλω κ παρε τον μπουλο σουπερσι σε αδικησε ρε γιδι?