ο Παοκ ηταν σχετικα καλος.τωρτα τις κηδειες κ τις μαλακιες σας αλλου.παιξτε κανενα φιλικο για να κρατατε το ενδιαφερον του κοσμου σας ζωντανο κ αφηστε μας εμας να μπουμε στους ομιλους.δεν εχει τελειωσει τιποτα.η χερενφεν δεν εδειξε κ τιποτα το ιδιαιτερο.ενα αντιποδοσφαιρο επαιξε γιατι κλεινοταν με 11 παικτες πισω απο το κεντρο.δεν ανησυχω κ πολυ.μακαρι να πανε ολα καλα κ να περασουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ενω με εσας τα ειδαμε ολα!!!! καλα που ειχε NCIS στο Star, σας τσουζουν ακομα και τα φιλικα μας ε;;;; εεεετσι γρηγορα ηρθες απο τουμπα...........ο Παοκ ηταν σχετικα καλος.τωρτα τις κηδειες κ τις μαλακιες σας αλλου.παιξτε κανενα φιλικο για να κρατατε το ενδιαφερον του κοσμου σας ζωντανο κ αφηστε μας εμας να μπουμε στους ομιλους.δεν εχει τελειωσει τιποτα.η χερενφεν δεν εδειξε κ τιποτα το ιδιαιτερο.ενα αντιποδοσφαιρο επαιξε γιατι κλεινοταν με 11 παικτες πισω απο το κεντρο.δεν ανησυχω κ πολυ.μακαρι να πανε ολα καλα κ να περασουμε
psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ο Παοκ ηταν σχετικα καλος.τωρτα τις κηδειες κ τις μαλακιες σας αλλου.παιξτε κανενα φιλικο για να κρατατε το ενδιαφερον του κοσμου σας ζωντανο κ αφηστε μας εμας να μπουμε στους ομιλους.δεν εχει τελειωσει τιποτα.η χερενφεν δεν εδειξε κ τιποτα το ιδιαιτερο.ενα αντιποδοσφαιρο επαιξε γιατι κλεινοταν με 11 παικτες πισω απο το κεντρο.δεν ανησυχω κ πολυ.μακαρι να πανε ολα καλα κ να περασουμε
η χέρενφεν δεν έιδειξε και τίποτα έ?
ενώ ο ΠΑΟΚ έλαμψε...πάλι τα κολλύρια έκαναν χρυσές δουλειές
κακές επιλογές στις μεταγραφές(λείπουν τραγικά δεκάρι και φορ) και ένας προπονητής ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ κυριολεκτικά,χωρίς σχέδιο χωρίς τίποτα
άιντε ΠΡΟΒΑΤΑ ξυπνάτε...νομίζετε τα διαρκείας παίζουν μπάλα
psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
μόνο ο τρελο Νικόλας τα λέει...
ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ πώς τον καταντήσανε έτσι...
και όσο σκέφτομαι ότι Βελής και Ζαφειριόυ γονάτισαν Άρσεναλ,Ατλέτικο και τώρα με 20πλάσιο μπάτζετ χάνουμε από χωριά...
ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ πώς τον καταντήσανε έτσι...
και όσο σκέφτομαι ότι Βελής και Ζαφειριόυ γονάτισαν Άρσεναλ,Ατλέτικο και τώρα με 20πλάσιο μπάτζετ χάνουμε από χωριά...
psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ε ρε τρελογιατρε μη φωναζεις μας κουφανες ......πιο σιγα θα τους ξυπνησεις
ξυπνάνε ρε ποτέ τα πρόβατα?
σκύβουν το κεφάλι και το ένα πάει όπου πάει το άλλο και ακολουθούν όλα μαζί τον βοσκό...
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σιγα ρε γαμικο σιγα τοιχο τοιχο παμε μην μας πετυχεις....... παλι καλα που σε φτιαχνουμε γιατι αν περιμενει απο τον σεφ σας και τις σαρδελες σας ΓΑΜΑΤΑ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γ(ρ)αμματα!!!!!πειτε κ αλλα ρε κομπλεξικα παιδακια
πειτε,με φτιαχνετε γαμω την ομαδουλα σας
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αλλα για να καταλαβεις τι γκουζντουκι εισαι ο ψυχιατρος λεει ΧΑΝΑΜΕ οποτε δικος σας ειναι ουτε ελληνικα δεν ξες να διαβαζεις τσαπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρπειτε κ αλλα ρε κομπλεξικα παιδακια
πειτε,με φτιαχνετε γαμω την ομαδουλα σας
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
παρε φορα με την κωλαρα σου και ελα θα τον εχω ετοιμοδεν χρειαζεται να μιλαω μαζι σου γιατι εισαι πελατακος.καλο σου βραδυ,αν θες στελνε οπου θες κ δινε αξια στην ομαδα μου αλλα μην μου απευθυνεις το λογο γιατι θα σου γαμησω τιποτα
θα με γαμας κ θα σου γλειφω την πλατη μαλακα?πες μου που εισαι.θα εχει πλακαπαρε φορα με την κωλαρα σου και ελα θα τον εχω ετοιμο
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
καλα μια πλακα δεν σηκωνεις; θα τον βαλω σε βρωμοκωλη τουρκαλα; μα τον αλλαχ σας δεν παιζεστεθα με γαμας κ θα σου γλειφω την πλατη μαλακα?πες μου που εισαι.θα εχει πλακα
μη μου ξαναμιλησεις ρε κοτα.δεν ειμαι καλα στα μυαλα μου παρ το χαμπαρι κ ζητα να μου κανουν κ μπαν γιατι θελω να σου γαμησω τα παντα.τελος,μη μου ξαναμιλας κοταρα.τον μπουλο σου τωρακαλα μια πλακα δεν σηκωνεις; θα τον βαλω σε βρωμοκωλη τουρκαλα; μα τον αλλαχ σας δεν παιζεστε
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Χαλαρωσε ρε Ντεκερ,δε χασατε κιολας,στασου στο υψος σου...μη μου ξαναμιλησεις ρε κοτα.δεν ειμαι καλα στα μυαλα μου παρ το χαμπαρι κ ζητα να μου κανουν κ μπαν γιατι θελω να σου γαμησω τα παντα.τελος,μη μου ξαναμιλας κοταρα.τον μπουλο σου τωρα
χαλαρος ειμαι ακομα.το φιλαρακια σου μαζεψε γιατι του ειπα να τον βρω να του κοψω τη γλωσσιτσα του κ αυτος κοτευει.να μη μιλαει αν δεν τα σηκωνει το αρχιδι κ να τα λεει αλλου.τεσπα,εσυ τι λεει?Χαλαρωσε ρε Ντεκερ,δε χασατε κιολας,στασου στο υψος σου...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Χαλαρα,γυρισα απο μινι διακοπουλες και ειπα να πεταχτω να σας δω,εσυ πηγες καπου?χαλαρος ειμαι ακομα.το φιλαρακια σου μαζεψε γιατι του ειπα να τον βρω να του κοψω τη γλωσσιτσα του κ αυτος κοτευει.να μη μιλαει αν δεν τα σηκωνει το αρχιδι κ να τα λεει αλλου.τεσπα,εσυ τι λεει?
πηγα λευκαδα με την δικια μου λιγες μερες κ μετα χαλκιδικη,τωρα θεσ νικη εδω κ λιγες μερες,δουλεια κ αγιος ο θεος.δεν ηθελα να γυρισω ρε πουστη μου.τεσπαΧαλαρα,γυρισα απο μινι διακοπουλες και ειπα να πεταχτω να σας δω,εσυ πηγες καπου?
psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
μπραβο ρε αρχιδια....πετατε κ πετρες στα αυτοκινητα.πριν απο λιγο πετρα επεσε στο αμαξι του Σαντος σστο φαναρι της βουλγαρη.μια χαρα ρε μαλακισμενα
δεν ήταν αρειανοί...δεν τους συμφέρει να φύγει ο Σάντος!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K