Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ο Παοκ ηταν σχετικα καλος.τωρτα τις κηδειες κ τις μαλακιες σας αλλου.παιξτε κανενα φιλικο για να κρατατε το ενδιαφερον του κοσμου σας ζωντανο κ αφηστε μας εμας να μπουμε στους ομιλους.δεν εχει τελειωσει τιποτα.η χερενφεν δεν εδειξε κ τιποτα το ιδιαιτερο.ενα αντιποδοσφαιρο επαιξε γιατι κλεινοταν με 11 παικτες πισω απο το κεντρο.δεν ανησυχω κ πολυ.μακαρι να πανε ολα καλα κ να περασουμε

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ο Παοκ ηταν σχετικα καλος.τωρτα τις κηδειες κ τις μαλακιες σας αλλου.παιξτε κανενα φιλικο για να κρατατε το ενδιαφερον του κοσμου σας ζωντανο κ αφηστε μας εμας να μπουμε στους ομιλους.δεν εχει τελειωσει τιποτα.η χερενφεν δεν εδειξε κ τιποτα το ιδιαιτερο.ενα αντιποδοσφαιρο επαιξε γιατι κλεινοταν με 11 παικτες πισω απο το κεντρο.δεν ανησυχω κ πολυ.μακαρι να πανε ολα καλα κ να περασουμε
ενω με εσας τα ειδαμε ολα!!!! καλα που ειχε NCIS στο Star, σας τσουζουν ακομα και τα φιλικα μας ε;;;; εεεετσι γρηγορα ηρθες απο τουμπα...........

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1

η χέρενφεν δεν έιδειξε και τίποτα έ?

ενώ ο ΠΑΟΚ έλαμψε...πάλι τα κολλύρια έκαναν χρυσές δουλειές

κακές επιλογές στις μεταγραφές(λείπουν τραγικά δεκάρι και φορ) και ένας προπονητής ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ κυριολεκτικά,χωρίς σχέδιο χωρίς τίποτα

άιντε ΠΡΟΒΑΤΑ ξυπνάτε...νομίζετε τα διαρκείας παίζουν μπάλα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ε ρε τρελογιατρε μη φωναζεις μας κουφανες ......πιο σιγα θα τους ξυπνησεις

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
μόνο ο τρελο Νικόλας τα λέει...

ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ πώς τον καταντήσανε έτσι...

και όσο σκέφτομαι ότι Βελής και Ζαφειριόυ γονάτισαν Άρσεναλ,Ατλέτικο και τώρα με 20πλάσιο μπάτζετ χάνουμε από χωριά...

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
ε ρε τρελογιατρε μη φωναζεις μας κουφανες ......πιο σιγα θα τους ξυπνησεις

ξυπνάνε ρε ποτέ τα πρόβατα?

σκύβουν το κεφάλι και το ένα πάει όπου πάει το άλλο και ακολουθούν όλα μαζί τον βοσκό...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πειτε κ αλλα ρε κομπλεξικα παιδακια
πειτε,με φτιαχνετε γαμω την ομαδουλα σας

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
σιγα ρε γαμικο σιγα τοιχο τοιχο παμε μην μας πετυχεις....... παλι καλα που σε φτιαχνουμε γιατι αν περιμενει απο τον σεφ σας και τις σαρδελες σας ΓΑΜΑΤΑ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γ(ρ)αμματα!!!!!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αλλα για να καταλαβεις τι γκουζντουκι εισαι ο ψυχιατρος λεει ΧΑΝΑΜΕ οποτε δικος σας ειναι ουτε ελληνικα δεν ξες να διαβαζεις τσαπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν χρειαζεται να μιλαω μαζι σου γιατι εισαι πελατακος.καλο σου βραδυ,αν θες στελνε οπου θες κ δινε αξια στην ομαδα μου αλλα μην μου απευθυνεις το λογο γιατι θα σου γαμησω τιποτα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
δεν χρειαζεται να μιλαω μαζι σου γιατι εισαι πελατακος.καλο σου βραδυ,αν θες στελνε οπου θες κ δινε αξια στην ομαδα μου αλλα μην μου απευθυνεις το λογο γιατι θα σου γαμησω τιποτα
παρε φορα με την κωλαρα σου και ελα θα τον εχω ετοιμο

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
θα με γαμας κ θα σου γλειφω την πλατη μαλακα?πες μου που εισαι.θα εχει πλακα
καλα μια πλακα δεν σηκωνεις; θα τον βαλω σε βρωμοκωλη τουρκαλα; μα τον αλλαχ σας δεν παιζεστε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα μια πλακα δεν σηκωνεις; θα τον βαλω σε βρωμοκωλη τουρκαλα; μα τον αλλαχ σας δεν παιζεστε
μη μου ξαναμιλησεις ρε κοτα.δεν ειμαι καλα στα μυαλα μου παρ το χαμπαρι κ ζητα να μου κανουν κ μπαν γιατι θελω να σου γαμησω τα παντα.τελος,μη μου ξαναμιλας κοταρα.τον μπουλο σου τωρα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μη μου ξαναμιλησεις ρε κοτα.δεν ειμαι καλα στα μυαλα μου παρ το χαμπαρι κ ζητα να μου κανουν κ μπαν γιατι θελω να σου γαμησω τα παντα.τελος,μη μου ξαναμιλας κοταρα.τον μπουλο σου τωρα
Χαλαρωσε ρε Ντεκερ,δε χασατε κιολας,στασου στο υψος σου...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Χαλαρωσε ρε Ντεκερ,δε χασατε κιολας,στασου στο υψος σου...
χαλαρος ειμαι ακομα.το φιλαρακια σου μαζεψε γιατι του ειπα να τον βρω να του κοψω τη γλωσσιτσα του κ αυτος κοτευει.να μη μιλαει αν δεν τα σηκωνει το αρχιδι κ να τα λεει αλλου.τεσπα,εσυ τι λεει?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χαλαρος ειμαι ακομα.το φιλαρακια σου μαζεψε γιατι του ειπα να τον βρω να του κοψω τη γλωσσιτσα του κ αυτος κοτευει.να μη μιλαει αν δεν τα σηκωνει το αρχιδι κ να τα λεει αλλου.τεσπα,εσυ τι λεει?
Χαλαρα,γυρισα απο μινι διακοπουλες και ειπα να πεταχτω να σας δω,εσυ πηγες καπου?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπραβο ρε αρχιδια....πετατε κ πετρες στα αυτοκινητα.πριν απο λιγο πετρα επεσε στο αμαξι του Σαντος σστο φαναρι της βουλγαρη.μια χαρα ρε μαλακισμενα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Χαλαρα,γυρισα απο μινι διακοπουλες και ειπα να πεταχτω να σας δω,εσυ πηγες καπου?
πηγα λευκαδα με την δικια μου λιγες μερες κ μετα χαλκιδικη,τωρα θεσ νικη εδω κ λιγες μερες,δουλεια κ αγιος ο θεος.δεν ηθελα να γυρισω ρε πουστη μου.τεσπα

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
μπραβο ρε αρχιδια....πετατε κ πετρες στα αυτοκινητα.πριν απο λιγο πετρα επεσε στο αμαξι του Σαντος σστο φαναρι της βουλγαρη.μια χαρα ρε μαλακισμενα

δεν ήταν αρειανοί...δεν τους συμφέρει να φύγει ο Σάντος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom