HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.542
- Πόντοι
- 456
Α ρε ομαδάρα.
7αρες απο δω και περα, μεσα εξωΑ ρε ομαδάρα.
Σκορπισες το μεγαθήριο της Β Εθνικής μέσα στη φλεγόμενη Τούμπα
![]()
τυπε τα μπαοκια δε φημιζονται οτι ειναι επιστημονες, δε φημιζονται καν οτι εχουν νορμαλ IQ και ομως ειναι κατορθωμα να εισαι πιο ραδικι απο παοκτση!!!28 εκατομμύρια πρόταση στη Νυρεμβέργη για τον Τζίμα η Ντόρτμουντ!
![]()
Εσύ είσαι φελλός...28 εκατομμύρια πρόταση στη Νυρεμβέργη για τον Τζίμα η Ντόρτμουντ!
![]()
Τρομπετα 7 δεν πας στο νημα του "τσιμπουκια ο εφηβος" να τα λες με τους δικους σου...28 εκατομμύρια πρόταση στη Νυρεμβέργη για τον Τζίμα η Ντόρτμουντ!
![]()
Βρε αυνανα Kman της ΑΕΚ με τα χαρτονομίσματα,ποιος σου μίλησε εσενα μωρή Κούλα και πετάγεσαι σαν την ψωλή!τυπε τα μπαοκια δε φημιζονται οτι ειναι επιστημονες, δε φημιζονται καν οτι εχουν νορμαλ IQ και ομως ειναι κατορθωμα να εισαι πιο ραδικι απο παοκτση!!!
δεν εχω δει πιο κολοκυθα γαυρο απο εσενα στη ζωη μου πραγματικα!!!
σου βγαζω το καπελο.... μιστερ μαλ@κας κωλ0γαυρος 2024 θα φτιαχτει εδω μεσα για παρτη σου! αλλωστε παιζεις μονος σου μπαλα
Βρε αυνανα Kman της ΑΕΚ με τα χαρτονομίσματα,ποιος σου μίλησε εσενα μωρή Κούλα και πετάγεσαι σαν την ψωλή!
Αποτυχημένε κακομοίρη που δε σου κάθεται γυναίκα ούτε στο νεκροτομείο!
Άντε βάλε τις εξάρες πεντάρες κ τεσσαρες στο γιουτιουμπ να στανιαρεις ανυπαρκτε
Σου έχω στείλει φωτογραφίες από τις γκόμενες που γαμάω βρε αυνανα.ποσο καιρο εχεις να γαμησεις τυπε? γιατι για να μπηκες σε αυτο το νημα μαλλον ψαχνεις κρεας για τον πατο σου
Σου έχω στείλει φωτογραφίες από τις γκόμενες που με στραποναρουνε. Ειμαι κι η πρωτη τραβελοτσιμπουκα του Μπειραια.
Άλλος ζηλιαρης αυνανας απο εδώ που δεν του κάθεται ούτε χοντρή 100 κιλά!στο σιαξα.![]()
Απο που να ξεκινησω...
Εκδρομαρα.. πανω απο 5 χιλ. ΠΑΟΚΙΑ στα Ασπρομαυρα Σερρας! Βασικα μονο εμεις μπορουμε να παμε περισσοτεροι στα εκτος απο τι στα εντος.![]()
Γκολαρα δεσποταισως το γκολ τις δεκαετιας! παντως ειναι σε τρομερη φορμα ο βουλγαρος.
Τα φορ μας εβαλαν παλι γκολ με το τσουβαλι
Η αμυνα παλι γκολ.. δλδ καπου οπα, ενταξει για το στοιχημα καλο ειναι.. αλλα ο δευτερος γυρος θα ειναι πιο δυσκολος και αν παμε ετσι πισω... πολυ δυσκολα τα πραγματα.
Το ξαναλεω η ομαδα θελει 3-4 παικτες αλλιως δεν παμε πουθενα.
Οχι μονο φτανουν ευκολα στην περιοχη, τους βοηθαμε κι ολας να βαλουν γκολ αν δεν μπορουν.φιλαρακι κατσε να παρουμε ενα αντε το πολυ δυο χαφ που μας καιει και βλεπουμε για 4 παικτες ....γιατι βλεπω τους αντιπαλους να φτανουν στην μικρη μας περιοχη χωρις να ιδρωσουν καν ,οποια ομαδα θελει μας βαζει γκολ...