Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Το όραμα των ιδρυτών του συλλόγου και του συνόλου της κοινότητας του ΠΑΟΚ για την απόκτηση έδρας έγινε πραγματικότητα το 1928 στο πλαίσιο της απορρόφησης της ΑΕΚ Θεσσαλονίκης, η οποία είχε ως έδρα το γήπεδο του Σιντριβανιού, που έτσι πέρασε στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια περίοδο ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ηρακλή με 3-2, αλλά ο αγώνας αποφασίστηκε να επαναληφθεί μετά από ένσταση του Γηραιού. Ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον αγώνα που ορίστηκε στην Αθήνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, και έτσι καταταγεί τελευταίος από τις ομάδες της Μακεδονίας. Έτσι, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή ΕΠΣ Μακεδονίας Μ. Αλέξανδρο. Όμως δεν κατέβηκε ξανά στους αγώνες και υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα και τη θέση του στο πρωτάθλημα Ελλάδας την επόμενη χρονιά πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος.
Ε αμα ειναι να χρησημοποιεις συνεχεια τη βικιπαιδια..στον ερανο που κανουν, δωστους κανα διευρω.. γιατι με τις μλκιες που γραφουν στο τελος θα την κλεισουν τη σελιδα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.252
Πόντοι
2.356
Ε αμα ειναι να χρησημοποιεις συνεχεια τη βικιπαιδια..στον ερανο που κανουν, δωστους κανα διευρω.. γιατι με τις μλκιες που γραφουν στο τελος θα την κλεισουν τη σελιδα.
τι εγινε? εισαι αρνητης της ιστοριας σου?

petalo.jpg

logo-paok.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Το όραμα των ιδρυτών του συλλόγου και του συνόλου της κοινότητας του ΠΑΟΚ για την απόκτηση έδρας έγινε πραγματικότητα το 1928 στο πλαίσιο της απορρόφησης της ΑΕΚ Θεσσαλονίκης, η οποία είχε ως έδρα το γήπεδο του Σιντριβανιού, που έτσι πέρασε στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια περίοδο ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ηρακλή με 3-2, αλλά ο αγώνας αποφασίστηκε να επαναληφθεί μετά από ένσταση του Γηραιού. Ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον αγώνα που ορίστηκε στην Αθήνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, και έτσι καταταγεί τελευταίος από τις ομάδες της Μακεδονίας. Έτσι, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή ΕΠΣ Μακεδονίας Μ. Αλέξανδρο. Όμως δεν κατέβηκε ξανά στους αγώνες και υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα και τη θέση του στο πρωτάθλημα Ελλάδας την επόμενη χρονιά πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.252
Πόντοι
2.356
εγω οχι εσυ Φοινι-κουλα εισαι ?

301631048_474022854735600_1009769740718014817_n.jpg

1-26.jpg
επειδη εισαι ασχετος...

ο φοινικας υπαρχει ακομη και σημερα ειναι η σφραγιδα της ομαδας και δεν αλλαξε ποτε! δεν τον απαρνηθηκαμε και χρησιμοποιειται ως και σημερα! το εμβλημα της ΑΕΚ ομως απο την αρχη ηταν ο δικεφαλος αετος! ασχετα αν δεν τον βαζαν πολλες φορες στην φανελα οπως και οι περισσοτερες ομαδες μεχρι να γινει υποχρεωτικο.

ο δικεφαλος αετος χρησιμοποιηθηκε σε καθε περιπτωση πολυ νωριτερα απο εσενα πεταλωμενε τετραφυλλε φουμαδορε... και δεν ειχε τοτε φεησμπουκ για να στον κλεψουν απο το ιντερνετ...

μια ζωη η ΑΕΚ σας ποναει και δε ξερετε τι να καντε για να τη φτασετε , παρα μονο να προσπαθειτε να τις κοψετε τα φτερα γιατι τα δικα σας δε πετανε τοσο ψηλα!

θα μας πειτε τωρα γιατι δεν εχετε το κιτρινο του βυζαντιου η εκει δεν εχει παραμυθι με καλο τελος?

που μου κλεψατε τον αετο και το γηπεδο απο την ΑΕΚ Θεσσαλονικης και μας κουνατε και το δαχτυλο!

αεκτζηδικο dna εχετε και προσπαθειτε να το αρνηθειτε!

Τελευταία τροποποίηση:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
επειδη εισαι ασχετος...

ο φοινικας υπαρχει ακομη και σημερα ειναι η σφραγιδα της ομαδας και δεν αλλαξε ποτε! δεν τον απαρνηθηκαμε και χρησιμοποιειται ως και σημερα! το εμβλημα της ΑΕΚ ομως απο την αρχη ηταν ο δικεφαλος αετος! ασχετα αν δεν τον βαζαν πολλες φορες στην φανελα οπως και οι περισσοτερες ομαδες μεχρι να γινει υποχρεωτικο.

ο δικεφαλος αετος χρησιμοποιηθηκε σε καθε περιπτωση πολυ νωριτερα απο εσενα πεταλωμενε τετραφυλλε φουμαδορε... και δεν ειχε τοτε φεησμπουκ για να στον κλεψουν απο το ιντερνετ...

μια ζωη η ΑΕΚ σας ποναει και δε ξερετε τι να καντε για να τη φτασετε , παρα μονο να προσπαθειτε να τις κοψετε τα φτερα γιατι τα δικα σας δε πετανε τοσο ψηλα!

θα μας πειτε τωρα γιατι δεν εχετε το κιτρινο του βυζαντιου η εκει δεν εχει παραμυθι με καλο τελος?

που μου κλεψατε τον αετο και το γηπεδο απο την ΑΕΚ Θεσσαλονικης και μας κουνατε και το δαχτυλο!

αεκτζηδικο dna εχετε και προσπαθειτε να το αρνηθειτε!
Σαστρεψε και βροντηξε!! :2on1:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Μεχρι τωρα εχουμε:
1) Κοταρσκι
2) Κουλιερακης
3) κεντζιορα
4)ραχμαν
5)σαστρε
6)καμαρα
7)μειτε
8)ζιφκο
9)ταισον
10)ντελιας
11) τομας

Και μαμω της ενδεκαδες :sunglasses:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.153
Πόντοι
3.346
Να αγορασει κυαλια ο δευτερος! :sunglasses:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
ποσα πρωταθληματα εχεις και ποσα εχεις δει εν ζωη τυπε?

ποσα θα παρω απο δω κι εμπρος κι εσυ θα με χαζευεις κουλα ξερεις ? ηρθε το πληρωμα του χρονου :rockon:

αραξε με το τζετ σκι σου και θαυμαζε !

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.252
Πόντοι
2.356
Μεχρι τωρα εχουμε:
1) Κοταρσκι
2) Κουλιερακης
3) κεντζιορα
4)ραχμαν
5)σαστρε
6)καμαρα
7)μειτε
8)ζιφκο
9)ταισον
10)ντελιας
11) τομας

Και μαμω της ενδεκαδες :sunglasses:

ποσα θα παρω απο δω κι εμπρος κι εσυ θα με χαζευεις κουλα ξερεις ? ηρθε το πληρωμα του χρονου :rockon:

αραξε με το τζετ σκι σου και θαυμαζε !
με αυτον τον καημο θα μεινεις τυπε!!!

καποια στιγμη θα σας τελειωσει και ο σαββιδης...

ηδη γινατε παλι δεκανικι του γαυρου με σαββιδη παρων. κατι πιο καταπτυστο απο αυτο δεν υπαρχει

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
με αυτον τον καημο θα μεινεις τυπε!!!

καποια στιγμη θα σας τελειωσει και ο σαββιδης...

ηδη γινατε παλι δεκανικι του γαυρου με σαββιδη παρων. κατι πιο καταπτυστο απο αυτο δεν υπαρχει

εχω Μυστακιδη ετοιμο, ειμαι η καταπιεσμενη και αδικημενη ποδοσφαιρικα Βορεια Ελλαδα, ο 3ος πολος στο βρωμικο 2πολο αθηνα-πειραια

εσυ τι θα απογινεις Κουλιτσα μου δεν ξερω

πολυ κωλοπαιδο ο Κουλης !

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.252
Πόντοι
2.356
εχω Μυστακιδη ετοιμο, ειμαι η καταπιεσμενη και αδικημενη ποδοσφαιρικα Βορεια Ελλαδα, ο 3ος πολος στο βρωμικο 2πολο αθηνα-πειραια

εσυ τι θα απογινεις Κουλιτσα μου δεν ξερω

πολυ κωλοπαιδο ο Κουλης !
η κομπλεξικη θες να πεις καθ ομολογια των ιδιων των κατοικων της!!!

η αθηνα σου φταιει που εισαι το 1/5 της και θες ιδιες παροχες. και μετα απορειτε γιατι μαραζωνει η επαρχια...

"μια πολη μια ομαδα μια πατατες μια τζατζικι"

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
η κομπλεξικη θες να πεις καθ ομολογια των ιδιων των κατοικων της!!!

η αθηνα σου φταιει που εισαι το 1/5 της και θες ιδιες παροχες. και μετα απορειτε γιατι μαραζωνει η επαρχια...

"μια πολη μια ομαδα μια πατατες μια τζατζικι"

απο σενα μωρη κουλιτσα εχω πολυ περισσοτερο λαο και ειμαι το απολυτο κουμαντο του Βορρα

εσενα και στην γειτονια σου οποιος θελει σε πηδαει

αραξε τωρα με "ενα γηπεδο ενα πρωταθλημα"

να θαυμασεις τον μπαμπα σου τα επομενα χρονια

αααααααααααααααχ κουλα πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom