athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.611
- Πόντοι
- 12.756
μια ερωτηση που θα κρινει πολλα...Αύριο θα προσκυνήσεις τον αυτοκράτορα ορφανέ του Φράνκο...
μια ερωτηση που θα κρινει πολλα...Αύριο θα προσκυνήσεις τον αυτοκράτορα ορφανέ του Φράνκο...
Οχι...μια ερωτηση που θα κρινει πολλα...
ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ;
ενταξει απλα θα γαμηθειςΟχι...
Θα κλείσω κινητά κτλ,θα δώσω υπνωτικό στον ξάδερφο,θα αμολύσω σκυλιά στην περίμετρο και θα το δώ ήσυχος παρέα με Σεπτέμ και Dub....
Κούμπωμα με σταβλίσια.
Κρεμαργιερα δύσκολα ..στειλε εμβασμα,κρεατα,πουλερικα,κρεμαγιερα μην ΓΑΜΗΘΕΙΣ και εσυ
ενταξει στειλε τα αλλαΚρεμαργιερα δύσκολα ..
Χρειάζομαι πρώτα στο δικό μου ..
Πήγα να πάρω λίγα χιλιόμετρα ένα μηχανάκι κ ο φίλος μου που το οδηγουσε τρελλαθηκε..
Μου λεει απ' το ταρακούνημσ του τιμονιού είναι σαν να ιππευω
ενταξει απλα θα γαμηθεις
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ
Ποιο άλλο;;το άλλο αμάξι μου είναι Φερράρι κ ο κολλητός νόμιζε θα πάμε με αυτή οπότε θα επέστρεφε οδηγώντας την αλλά πήρε τα αρχιδια μου ...οδήγησε τον βουκεφαλαενταξει στειλε τα αλλα
εμβασμα,κρεατα,πουλερικαΠοιο άλλο;;το άλλο αμάξι μου είναι Φερράρι κ ο κολλητός νόμιζε θα πάμε με αυτή οπότε θα επέστρεφε οδηγώντας την αλλά πήρε τα αρχιδια μου ...οδήγησε τον βουκεφαλα
Έχεις pay pal ή λογαριασμό Western union?εμβασμα,κρεατα,πουλερικα
ποσα πρωταθληματα εχεις?οτι και να θυμησεις κι οτι και να κανεις απο κατω σε εχω και θα σε εχω
για μενα τα καλυτερα ερχονται
εσυ θα εισαι το κερασακι στην τουρτα που θα μοιραζεται στα 3 απο δω και μπρος
αντε γεια !
κανενα μπαοκγτζη δε θα βαλεις?Πρέπει να βάλουμε σε ένα νήμα τσιγκολελέτο,λέμι13,ρόζα και Μάρκο να γίνει βιτριόλι....
Γνώμη σας.....
Ροζα και Μαρκος θα πανε τελικο.Πρέπει να βάλουμε σε ένα νήμα τσιγκολελέτο,λέμι13,ρόζα και Μάρκο να γίνει βιτριόλι....
Γνώμη σας.....
Πισω στο θρανιο και αυριο με τον κηδεμονα σου.κανενα μπαοκγτζη δε θα βαλεις?
τυπε μπαοκια ειπαμε οχι γαυρους του βορρα...Πισω στο θρανιο και αυριο με τον κηδεμονα σου.
Ο Ροζας Μπαοκι ειναι.
Μην σου πω εγώ ποσα έχω δει εγώ και είναι παραπάνω από τα χρόνια σουποσα πρωταθληματα εχεις?
ποσα εχεις δει εν ζωη?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. (χαιρομαι που παραδεχτηκες οτι συμμαχησες με βαζελογαυρους για το φετινο """"μαγκικο"""")
επομενο παρατραγουδο
ναι ενας αντι για κουπα σηκωνε εναν καδο λεει και πανηγυριζεΦιέστα πάντως έκαναν στο ατιτλαου......απ' έξω με κάτι κάδους...... καλή εξαφάνιση βρωμιάρηδες,ούτε κούπα ούτε Ευρώπη,ούτε ευρώ ....καρφί στην βήτα εθνική φέτος σιχαματα.....