troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.048
- Πόντοι
- 5.506
ναι....τωρα μονο ο θρυλος εχει μεινει απεναντι την εγληματικη οργανωση νιαου.....Ζμπαουγκάρα ξεφούσκωσε
ναι....τωρα μονο ο θρυλος εχει μεινει απεναντι την εγληματικη οργανωση νιαου.....Ζμπαουγκάρα ξεφούσκωσε
Τους πήρε από κάτω για τα καλάναι....τωρα μονο ο θρυλος εχει μεινει απεναντι την εγληματικη οργανωση νιαου.....
σαπορτ ηταν παντα...ποτε ποτε πρωτο ονομα.....γιαυτο και το καθε 30 χρονιαΤους πήρε από κάτω για τα καλά
Πουταναρα ήταν, είναι και θα είναι.σαπορτ ηταν παντα...ποτε ποτε πρωτο ονομα.....γιαυτο και το καθε 30 χρονια
κουλαρε λιγο....και στο λεω εγω που δεν ειμαι και ο πιο ψυχραιμος....Πουταναρα ήταν, είναι και θα είναι.
Η μαντάμ Σουσού του ποδοσφαίρου.
Οι Γύφτοι που θέλουν να γίνουν αυτοκράτορες
ειμαστε η νεα ΠΟΥΤΑΝΑ του Βορρα αφου καθαρισαμε τον τοπο απο λοιπες ανταγωνιστριες
ποιος ειπες θα τα κανει αυτα?Σαββιδη εαν διαβαζεις κανε φυλικο διακανονισμο με τον Ρουμανο και φερε Παυλαρα να αναλαβει. Μονο ετσι θα παρουμε υπεραξια απο τους μικρους που ο Ρουμανος θαβει διοτι δεν βγαζει κερδος....
Στη χειροτερη, βαλε τεχνικο διευθυντη τον Ρουμανο, αλλα τις μεταγραφες που θα προτεινει θα τις ακυρωνεις....
Βλεπεις κατι διαφορετικο?ποιος ειπες θα τα κανει αυτα?
α ναι ο σαββιδης
και τον μουρινιο να φερουμε μαν μου χωρις προεδρο να ειναι πανω απο την ομαδα και παρατημενα ολα στον αυτοματο παλι τα αρχιδια μας θα παρουμεΒλεπεις κατι διαφορετικο?
Δεν μπορει παραπανω η ομαδα με τον Ρουμανο. Επιασε ταβανι.
Οι γαυροι αλλαξαν 3 προπονητες και 2 ενδεκαδες μεσα σε μια χρονια και θα μας περασουν στο τελος....
Αθηνα φιλε τι δεν καταλαβαινεις;;τεσπα πρωταθλημα η χαρτο-κουλα οπως φαινοταν απο την αρχη
και με το φετινο μας φτανει στα πρωταθληματα με μολις 10 χρονια ιστορια ενω εμεις πατησαμε τα 98
αυτο και αν ειναι ντροπη
Περασανε κιολας δεκα χρονια, ε;τεσπα πρωταθλημα η χαρτο-κουλα οπως φαινοταν απο την αρχη
και με το φετινο μας φτανει στα πρωταθληματα με μολις 10 χρονια ιστορια ενω εμεις πατησαμε τα 98
αυτο και αν ειναι ντροπη