raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.241
- Πόντοι
- 5.006
Ξεκινας να παρηγορεις τα αδερφια σου μαζι με εσενα τωρα.θα σε περιποιηθουν τωρα τα ξαδερφια μου οι Τουρκοι οθωμανικα οπως σου αρμοζει αφου γλυτωσες απο μενα
Εδώ μόνο ΠΑΟΚ.
Δεν είναι ξαδέρφια σου μωρη αδερφάρα Τουρκογυφτισσα.θα σε περιποιηθουν τωρα τα ξαδερφια μου οι Τουρκοι οθωμανικα οπως σου αρμοζει αφου γλυτωσες απο μενα
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Πάλι 4 στον κώλο θα φας σκατοβλαχετι εγινε χαχολε μας θυμηθηκες ? εισαι τοσο αστειος που την ωρα που επαιζες την προκριση σου ΕιςΤηνΠολη ο καημος σου ηταν να ερθεις εδω να κωλοτριφτεις παλι
δεν πειραζει ερχεται ο λαβωμενος πρωταθλητης να σε περιποιηθει Κυριακη κοντη γιορτη
κλαψε λιγο ακομα...ουτε την κ19 της μπριζ ρε μπορεις ρε κακομοιρη,.....εσενα θα σε θαψω μια και καλη την Κυριακη και μετα θα σε αναλαβουν οι χωριατες της Αγγλιας και τα υπολοιπα εγχωρια λιμα
σε 2-3 εβδομαδες το πολυ θα σαι πισω στο νημα σου και θα κλαις την μοιρα σου με τον χοντρο που πρεπει (ντεμεκ) να χτισει ομαδα απο την αρχη
γνωστο το εργο
Ξεκινας να παρηγορεις τα αδερφια σου μαζι με εσενα τωρα.
Ρε καθυστερημένε βλαχε ο medilibar θα σου σκίσει τον πάτο πάλι.στο εξοχικο παιζουμε ρε αρρωστε παοκ 2-4 ζελος 1-3 μακαμπι 1-4 κτλ.
Υποστηριζεις ομαδα που πρεσβευει μεγαλα ιερα...τα ξαδερφια μου αυτα εκει ειναι τα αντιστοιχα πρασινα εδω και ειναι λιγο λα'ι'τ θα προτιμουσα τα ασπρομαυρα η' τα κιτρινοκοκκινα στην θεση τους , οποτε αστα να κλαινε
περα απο την πλακα , συγχαρητηρια κυριοι Ζεμπου και κωλομπαρα Αντζελο , μπορει να μισω θανασιμα την ομαδα σας , αλλα εσας τους 2 σας συμπαθω
Για τους προγόνους των Βουλγάρων, τους «Πρωτοβουλγάρους» (βουλγαρικά прабългари), δεν έχουμε ίδιες καταγραφές. Ό,τι γνωρίζουμε προκύπτει από τη συγκριτική μελέτη βυζαντινών, αραβικών, περσικών, ινδικών και ρωσικών πηγών της εποχής ή από ανασκαφές.Υποστηριζεις ομαδα που πρεσβευει μεγαλα ιερα...
Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να αποκαλεις ξαδερφια Τουρκους.
ε?Εσύ δεν είσαι τύπε που έχασες δυο διαμερίσματα από το 3-3 στου Χαριλάου;
σεφερλίδικο χουμορΑς δουν και τη θετική πλευρά οι ποακτζήδες.
Γλίτωσαν πόσα χρήματα για τα παράβολα και τις φωτογραφίες των διαβατηρίων που θα χρειάζονταν για να κατέβουν στην Ελλάδα για τον τελικό