Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Εμένα πάντως μου αρέσει ο ΠΑΟΚ παρολου που χανει .Από την κροατική ομάδα δυο παίχτες μου έκαναν εντύπωση και γνωριζω ο αρχηγός και διεθνής με την εθνική κροατιας ο Πέτκοβιτς και το παιδί θαύμα του κροατικού ποδοσφαίρου και διεθνής με την εθνική και αυτός ο μπατουρινα (τώρα το κατά ποσο είναι διαδοχος του καλυτερου για μένα Κροάτη όλων των εποχών μοντριτς Πρεπει να φάει πολλά καρβέλια αλλά είναι μικρός ακόμα !!).Πολύ καλόσ ο μειτε !! Φαν των εθνικών ομάδων .

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Φαππππππ πουστοτουρκοι
Μετά το κύπελλο Πάει και η Ευρώπη
Θα σας ρίξουμε και μια ψωλια την Κυριακή και αντε μου στο γεροδιαολο
ΜΟΝΟ ΑΡΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.060
Πόντοι
1.436
Φαππππππ πουστοτουρκοι
ΜΟΝΟ ΑΡΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Πιο πολλές φορές έχω παίξει με Άγιαξ τα τελευταία χρόνια παρά με εσένα βρε νάνε αρηθθθθ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.763
Πόντοι
3.656
Ελληνικές ομάδες για τον πούτσο :jerking2:

Ουτε στους 8 του καρνέισον

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Φαππππππ πουστοτουρκοι
ΜΟΝΟ ΑΡΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ζηλευεις ? γιατι καλε εμεις θα σου δωσουμε και κυπελλακι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εδω που τα λεμε δεν ειμασταν και τοσο χαλια...Αλλα 13 αγωνες αηττητοι ε καπου θα χαναμε.Το ποδοσφαιρο ειναι και παιχνιδι λαθων.Καναμε περισοτερα ηταν και τυχεροι γιατι στο πρωτο γκολ ο καταρσκι επιασε την μπαλα αλλα στην επαναφορα φαγαμε γκολ.Προχωραμε...μια πολυ ασχημη νυχτα για το ελληνικο ποδοσφαιρο...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Εδω που τα λεμε δεν ειμασταν και τοσο χαλια...Αλλα 13 αγωνες αηττητοι ε καπου θα χαναμε.Το ποδοσφαιρο ειναι και παιχνιδι λαθων.Καναμε περισοτερα ηταν και τυχεροι γιατι στο πρωτο γκολ ο καταρσκι επιασε την μπαλα αλλα στην επαναφορα φαγαμε γκολ.Προχωραμε...μια πολυ ασχημη νυχτα για το ελληνικο ποδοσφαιρο...
αποκρουει και η μπαλα στρωνεται στα ποδια του Πετκοβιτς....
νταξ οσο και να ιδρωσεις και να παιξεις μπαλα,αν σε παει γκαντεμια τι να κανεις....

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.004
Πόντοι
506
στο δευτερο γκολ ο αλλος (οχι ο σκορερ) δεν ειναι offside?

Zelda11

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
668
Πόντοι
81
Ο επαναληπτικός δεν σηκώνει λάθη. Αυτό πρέπει να πει ο Ρουμάνος στα παιδιά και να τους σοβαρεψει. Δύο γκολ μπορούμε να βάλουμε με ανέπαφη την εστία μας. Τίποτα δε χάθηκε ακόμα. Απλά μη δω Σαμάτα κορυφή επίθεσης. Θα σκίσω τα χιτονια μου, ειλικρινά. Ο Βούλγαρος κορυφή πρέπει να είναι από την αρχή του ματς. Ο Ζικος με τα τατουάζ ΔΕΝ μπορεί, το έχουμε πει. Μπερδεύει τα μπούτια του, όταν δε χαμογελάει μ αυτές τις τεράστιες θήκες για δόντια δεν αντέχω. Κορυφή ο Β, τριάδα Ζ, Κ, Τ, και οι υπόλοιποι απλά μην κάνετε αβίαστα λάθη. Μπορούμε. Τέλος.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Το δεύτερο γκολ τους ήταν πολύ καλή κάθετη επίθεση... δυστυχώς, αυτοι στην θέση του φορ έχουν παικταρα και εμείς τον Τανζανο δαίμονα ...όλο το παιχνίδι τους αυτό ήταν,έπαιζαν πίσω από την μπάλα και έψαχναν το ένα λάθος που θα τους βγάλει μπροστά γρήγορα με αυτόν αιχμή.... δύσκολη πολύ η ρεβάνς πλέον αλλά αν ανεβάσουν απόδοση λίγο και παίξουν με υπομονή και συγκέντρωση το πιστεύω...όσο για την Κυριακή ένα έχω να γράψω...έτσι και ξεμπουκωσει λίγο η ομάδα γιατί μας χρωστάει πολλά η πουτανα η τύχη θα φάτε πολλά σκώληκες....λίγο τύχη θέλει.

Τελευταία τροποποίηση:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Ο επαναληπτικός δεν σηκώνει λάθη. Αυτό πρέπει να πει ο Ρουμάνος στα παιδιά και να τους σοβαρεψει. Δύο γκολ μπορούμε να βάλουμε με ανέπαφη την εστία μας. Τίποτα δε χάθηκε ακόμα. Απλά μη δω Σαμάτα κορυφή επίθεσης. Θα σκίσω τα χιτονια μου, ειλικρινά. Ο Βούλγαρος κορυφή πρέπει να είναι από την αρχή του ματς. Ο Ζικος με τα τατουάζ ΔΕΝ μπορεί, το έχουμε πει. Μπερδεύει τα μπούτια του, όταν δε χαμογελάει μ αυτές τις τεράστιες θήκες για δόντια δεν αντέχω. Κορυφή ο Β, τριάδα Ζ, Κ, Τ, και οι υπόλοιποι απλά μην κάνετε αβίαστα λάθη. Μπορούμε. Τέλος.
Ο δεσπότης είναι πολύ ντεφορμε... βγάζει εκνευρισμό σε κάθε φάση και πέφτει πολύ εύκολα για σέντερ φορ... δύσκολο να γίνει σκαλοπάτι στην επίθεση λοιπόν...ο μόνος είναι ο Τζίμας που είναι εξαιρετικά άπειρος σε παιχνίδια φωτιά και ο Ισπανός που τουλάχιστον είναι πολύ κινητικός...οι επιλογές είναι ελάχιστες στη θέση .... αυτό που με προβληματίζει είναι τα συνεχόμενα ματς κουλιε κεντζιορα... σήμερα κόστισαν...

Zelda11

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
668
Πόντοι
81
Ο δεσπότης είναι πολύ ντεφορμε... βγάζει εκνευρισμό σε κάθε φάση και πέφτει πολύ εύκολα για σέντερ φορ... δύσκολο να γίνει σκαλοπάτι στην επίθεση λοιπόν...ο μόνος είναι ο Τζίμας που είναι εξαιρετικά άπειρος σε παιχνίδια φωτιά και ο Ισπανός που τουλάχιστον είναι πολύ κινητικός...οι επιλογές είναι ελάχιστες στη θέση .... αυτό που με προβληματίζει είναι τα συνεχόμενα ματς κουλιε κεντζιορα... σήμερα κόστισαν...

Εσυ ποιον θα έβαζες στον επαναληπτικό; καθαρά από περιέργεια ρωτάω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Εσυ ποιον θα έβαζες στον επαναληπτικό; καθαρά από περιέργεια ρωτάω.
Ισπανό και μόλις κουραστεί Τζίμα...δεσπότη μόνο αν πάμε σε 442 ανάγκης...και επειδή προβλέπω μεγάλο βράδυ θα χρειαστεί και αλλαγές η ομάδα...σήμερα έκανε τίμιο κοουτσαρισμα ο λουτσεσκου...ούτε αλχημείες ούτε πειράματα...και δέσποτα σέντερ φορ που έβαλε από έσχατη ανάγκη το έκανε.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
Το δεύτερο γκολ τους ήταν πολύ καλή κάθετη επίθεση... δυστυχώς, αυτοι στην θέση του φορ έχουν παικταρα και εμείς τον Τανζανο δαίμονα ...όλο το παιχνίδι τους αυτό ήταν,έπαιζαν πίσω από την μπάλα και έψαχναν το ένα λάθος που θα τους βγάλει μπροστά γρήγορα με αυτόν αιχμή.... δύσκολη πολύ η ρεβάνς πλέον αλλά αν ανεβάσουν απόδοση λίγο και παίξουν με υπομονή και συγκέντρωση το πιστεύω...όσο για την Κυριακή ένα έχω να γράψω...έτσι και ξεμπουκωσει λίγο η ομάδα γιατί μας χρωστάει πολλά η πουτανα η τύχη θα φάτε πολλά σκώληκες....λίγο τύχη θέλει.
Παιζουν με τον ιδιο τροπο που απεκλεισαν την Μπετις. Αυτο τα λεει ολα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom