Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απόψε..
Όσον αφορά την ομάδα μου ΔΕΝ θα πολύ σταθώ σε αυτήν διότι για ακόμα ένα παιχνίδι απέδειξε πως είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως..
Παρά μονάχα στο δαιμονιώδη κόλλημα του Ρουμάνο με τον Τανζανό ντεμέκ ποδοσφαιριστή...
Τι έχασε;
www.metrosport.gr
Τί άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή ο τύπος για να κατανοήσουν κάποιοι πως ΟΥΤΕ έξω από την Τούμπα πρέπει να περνάει;;;;;;
Χορτοκοπτικό να του δώσεις να κόψει το γκαζόν του γηπέδου κι αυτός θα σου βάλει φωτιά....
* Από κει και πέρα πρίν κάν πραγματοποιηθεί η αυριανή κλήρωση των play offs είναι οφθαλμοφανές πως και το φετινό πρωτάθλημα θα καταλήξει στα χέρια της ντροπής της προσφυγιάς...
Την μία ΔΕΝ δουλεύει το VAR παίζοντας βόλεϊ στην Τζαμπασοφιά.. την επομένη κερδίζει μπέναλτι (που μονάχα Αλεξανδρής & Γεωργάτος έπαιρναν με τέτοια ευκολία) από την "καλύτερο" κατά την ΟΥΕΦΑ Έλληνα διαιτητή...
Στη μονομαχία του Άμραμπατ με τον Μοντόγια, ο Ισπανός μπακ υπέπεσε σε παράβαση.
www.novasports.gr
Σπρώξιμο μέχρι αηδίας.. είναι πολλά τα λεφτά βλέπεις....
** Κάνω τον σταυρό μου ΜΗΝ τυχόν και κάνει το έγκλημα να διώξει ο Αφραγκούζος τον τεράστιο Οθωμανό "προπονητή".. ΝΑΙ αυτόν που δοξάζουν ΟΛΑ τα πράσινα παρτάλια.. τον κορυφαίο στην ιστορία τους!!!!
Ανανέωση χθες με ισόβιο συμβόλαιο!!!!!!!
*** Από κει και πέρα το μόνο σίγουρο πως έχουν να πέσουν σφαγές αλά Δράμαλης τον επόμενο μήνα...
Μαντέψτε βέβαια υπέρ ποιών ομάδων όλως τυχαίος....
**** Μπράβο στην συμπολίτη που ΔΕΝ άνοιξε πόδια και έπαιξε στα ίσα για ακόμα ένα παιχνίδι με κόντρα διαιτησία.
Προσωπικά θα έχυνα όσο τίποτα εάν απόψε το βράδυ μου χάριζε το πρωτάθλημα...
***** Καλή επιτυχία στις Ελληνικές ομάδες την Πέμπτη.