HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
αντε δωστε τους το κυπελλο να μας δωσουν τα ματς πλε'ι' οφ και Φαμπιανο
ολοι ευχαριστημενοι
ολοι ευχαριστημενοι
Ρέντα,ρέντα....Είδηση από χθες βράδυ του έχω κλείσει ήδη Φαμπιανο!
Ρέντα?? Το ισοπεδωτικό ποδόσφαιρο του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ??
Ευτυχώς που παίξαμε με τα πεθαμένα ψοφίμια και προκριθήκαμε,γιατι αλλιώς δεν περνούσαμε ούτε την Λαμία.....Καλα, εσυ κοιτα που οι παιχτες σου πεφτουν κατω ξεροι με κραμπες και θελουν ταξι για να προλαβουν αντίπαλο επιθετικο και ασε τις δηλωσεις, Ιβανικε, που σου ειχε και την ομαδα αγυμναστη.
Και εμείς, και ο Αρης και η Αεκ τα ιδια λεπτα παιξαμε προχτες αλλα στο χορταρι να πεφτουν και να ζητανε αλλαγη δεν ειδαμε απο κανεναν.
Θες μια πούτσα ανάμεσα στα δόντια σου?αντε δωστε τους το κυπελλο να μας δωσουν τα ματς πλε'ι' οφ και Φαμπιανο
ολοι ευχαριστημενοι
Καρφωσε την του στα αυτια. Να την σκουσει, που λεμε.Θες μια πούτσα ανάμεσα στα δόντια σου?
Την Κυριακή έχει άλλη πουτάνα σειρά να αρπάξει γαμαϊκάνικη ψωλή....Καρφωσε την του στα αυτια. Να την σκουσει, που λεμε.
Στον πουτσο μας ρε βρωμιλε...Είδηση από χθες βράδυ του έχω κλείσει ήδη Φαμπιανο!
Ρέντα?? Το ισοπεδωτικό ποδόσφαιρο του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ??
Ξερεις τι μου αρεσει στον Γαμαικανο; Οτι εχει ξεπερασει τον Μπουχο. Αυτος κανει μια εβδομαδα να εμφανιστει μετα απο ψωλη, ο Γαμαικανος εμφανιζεται μετα απο μηνες. Για μηνες θα τον πηγαινω γαμιωντας και εγω αν του την φτιαξω την Κυριακη...Την Κυριακή έχει άλλη πουτάνα σειρά να αρπάξει γαμαϊκάνικη ψωλή....
Την Κυριακη παιζουμε για φετος εκει πανω.Στον πουτσο μας ρε βρωμιλε...
Δεν χορτασες πρωκτικο από το ματς στου χαριλαου
Θες κιαλο Ε???
Θα σε σιάξει και σένα....Ξερεις τι μου αρεσει στον Γαμαικανο; Οτι εχει ξεπερασει τον Μπουχο. Αυτος κανει μια εβδομαδα να εμφανιστει μετα απο ψωλη, ο Γαμαικανος εμφανιζεται μετα απο μηνες. Για μηνες θα τον πηγαινω γαμιωντας και εγω αν του την φτιαξω την Κυριακη...
Θες μια πούτσα ανάμεσα στα δόντια σου?
Τι να φτιάξεις ρε πουστογαυρε...Ξερεις τι μου αρεσει στον Γαμαικανο; Οτι εχει ξεπερασει τον Μπουχο. Αυτος κανει μια εβδομαδα να εμφανιστει μετα απο ψωλη, ο Γαμαικανος εμφανιζεται μετα απο μηνες. Για μηνες θα τον πηγαινω γαμιωντας και εγω αν του την φτιαξω την Κυριακη...
Μονο λογοα εισαστε...πραξεις??????Την Κυριακη παιζουμε για φετος εκει πανω.
παοκαραααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεε4αρα και στον Βολο η ΠΑΟΚΑΡΑ ειναι τρελη η επιθεση μας