Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.417
- Πόντοι
- 28.246
Ελα ρε σουρωμενε, ακομα την τεσσαρα γλεντας;στο σιαξα
Ελα ρε σουρωμενε, ακομα την τεσσαρα γλεντας;στο σιαξα
Ελα ρε σουρωμενε, ακομα την τεσσαρα γλεντας;
γαμω τα βιντεακια!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Παίρνει τον ΠΑΟΚ ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Μυστακίδης . Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις.
Αλλάζουν όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την είσοδο του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Μυστακίδη. Τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί η αγορά του ΠΑΟΚ από τον πιο πλούσιο Έλληνα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ.athenea.gr
Κατσε καλα,θα φωναξω τον Γκρεγκοριτς να σου βαλει κι αλλο..
Μην χέζεις μαν ...
τωρα επειδη με τους δισεκατομμυριουχους δεν τα πηγαινω πολυ καλα,μεχρι τον κοκκαλη,τον βαρδινογιαννη , τον γιαννακοπουλο κ τον μαρινακη φτανουν οι γνωσεις μου,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Παίρνει τον ΠΑΟΚ ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Μυστακίδης . Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις.
Αλλάζουν όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την είσοδο του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Μυστακίδη. Τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί η αγορά του ΠΑΟΚ από τον πιο πλούσιο Έλληνα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ.athenea.gr
^ κρυφοπαοκτσης
Μην χέζεις μαν ...
Η βουλινουτωρα επειδη με τους δισεκατομμυριουχους δεν τα πηγαινω πολυ καλα,μεχρι τον κοκκαλη,τον βαρδινογιαννη , τον γιαννακοπουλο κ τον μαρινακη φτανουν οι γνωσεις μου,
αυτος ειναι κανονικος δισσεκατομμυριουχος ή δισεκατομμυριουχος τυπου βεζυρτζη?
μπατατουδη...Η βουλινου
Ετσιμπατατουδη...
ΦΕΥΓΩ,ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ.
Μπα τα έχουν φάει η γαμιολες μου στείλω φώτο ο αλλοςΦΕΥΓΩ,ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ.
Τα εχουνε τσακισει οι μπουστηδες.